2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kız bebek benimde. 4240 dogdu 5. Gün 3800 e düştü. Sütum vardı ama az.kilolu bebeği doyurmak zor dedi doktorlar o sebeple birazcık mama verdim senin gibi.çok ağladım o dönem. 1. Ay 4640 oldu.ikinci ay 5610 oldu. Şuan 86 günlüğüz evde tartyorum tahmini 6400..Mama vermiyorum suan. Çok nadir bazı geceler 60 cc.

24 ocak doğımlu 3540 doğfu şimdi 6100 canım
Sadece anne sütü alıyo

Bizde 3 aylığız. Peki nasıl geri uyutuyorsunuz?

Bundan sikayet mi ediyosun diger saatlerde mi uyumuyo yoksa 2 de uyuyodu 4e 5e cekti uyuma saatini 9dada kalkiyo arada uyanip emiyo 2 kere felan yarim saat 1 saat suruyo uyumasi gunduzde bi bakiyosun uyuyo bi bakiyosun 5 dk uyuyo
Gündüz uykusu yok maalesef.devamli sallasan ancak uyuyor bırakınca uyaniyor.ya da memede uyuyor çekince uyaniyor. Sizinde kotuymus. Ne zaman düzelecek bakalim merakla bekliyorum

Aynen canım ben de çok bunaliyorum bu aralar gaz bitmiyor ya kıvranıp duruyor uyuyamiyor gece gündüz belirsiz 40 dan sonra düzelir dediler hala bir duzenimiz yok her gün farklı uykusu durumu kakasini artik iki uç güne yapıyor artik boyle devam edecek sanırım annelik çok zormus ama bir o kadar da güzel gözleriyle surekli beni takip ediyor kucağıma alinca gülüyor çok ayrı ya sariliyorum unutuyorum her şeyi

Aynen canim :) bi de aglarken ben geriliyorum tam onanda guluyor bazen durup durup len sen anneyle dalga mi geciosunn diyorum. 40falan hikaye sanirm,boyle boyle degiscek insallah. Bizm kaka durumu da ayni. 2gune bir yapiyor 10gundur

Aynen canim :) bi de aglarken ben geriliyorum tam onanda guluyor bazen durup durup len sen anneyle dalga mi geciosunn diyorum. 40falan hikaye sanirm,boyle boyle degiscek insallah. Bizm kaka durumu da ayni. 2gune bir yapiyor 10gundur
Canım ya agladiginda konuşuyorum onunla öyle susuyor hele gece 11 12 arası kesin ağlıyor babasinda da durmuyor ben alınca susuyor sürekli omzumda göğsümde günler geçiyor böyle boyle buyuyecekler sanırım

Benimki babasinin omzunu cok seviyor,kucakta yurutmeye alistirdi babasi,bayiliyor beyfendi..ama sonunda yine bana dusuyor beyfendi eee kurkcu dukkaniii

Bizde 3 aylığız. Peki nasıl geri uyutuyorsunuz?
Gece yatarken elektrik süpürgesi sesi ve emzik eşliğinde, gece kalktığında sadece emzik veriyorum birazda pispisliyorum.. ama sabah tekrar dalmak istediğinde uyumuyor ayağımda salliyorum mecburen.. hic yapmam dediklerimi yaptım. . Şuan oturma odasında uyuduğumuz ve kızımda koltukta yattığı için bu şekil. . Ama havalar ısıninca kendi odasına geçince uyku eğitimi vermeyi düşünüyorum. . Bu arada evimiz Sobalı. . Ama ayakta sallamaya çok çabuk alıştı((

Annelik teoriyle olmuyormus canım bende yapmam dediklerimi yapıyorum ayakta sallama olayına girmedik henüz
Aman bebisler huzurlu sağlıklı olsunlarda

Annelik teoriyle olmuyormus canım bende yapmam dediklerimi yapıyorum ayakta sallama olayına girmedik henüz
Aman bebisler huzurlu sağlıklı olsunlarda
Aynen canım. . Sonra kendi kendime 'amannn bizde sallanarak buyumusuz çok şükür neyimiz var ' deyip telkin ediyorum:))
Amin amin hersey onlar için tabii.. uyumayı nca da cok huysuz oluyorlar

500 gram yeterli canim

Aynen benimde erkek aklıma da geldi kızlarda oluyor mu diye cok terliyor kolum sirilsiklam ter oluyor nette falan araştırdım kalp hastalığı falan yazı var evham yaptım biraz
Bizde hic olmadi.evin isisini 22 derecede tutuyoz.avrupada 21dereceymis bu arada.dikkat wdin kixlar

Bi kaç modeli var sanırım canım sen hangisini kullanıyorsun bebegim 72 günlük kullanabilir miyim
Klasik olanı kullanıyorum ama ergo 360 olan model bence daha güzel bebek one dönük şekilde de pozisyonu var.ben çekilişten kazandım. Parayla alsam ergo 360 olanı alırdım.bebegim çevreye pek meraklı çünkü. Bi tane de kraft var evde ama onlar ağrı yapiyormus taşıyan kişide. Bu arada yerli marka momfortbaby de bakabilirsin instagramdan takip ediyorum kullananlar çok memnun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…