2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bikac gundur gunde 5-6 kez oldu,bugun simdiden o kadar oldu.takip ediyorum..brz sesi de kisilmis gibi ama aglamaktandir ins
Benim bebiş de öksürüyordu burnu da akıyordu ama ateş iştahsızlık olmayınca doktor bir şey vermedi. Sonra sağlık ocağında ebeye sordum napsak diye okyanus suyunu önerdi burnu için.

Ama seninkinde akıntı yokmuş eğer olursa tavsiye ederim ha bir de dn önemlisi odanın nemli olması. Buhar makinesi çalıştırın ya da odada su ısıtıcısını kaynatın buhar çok iyi geliyor öksürüğe

Ayrıca öksürüğü tuttuğu vakit iki kaşık ılık su içiriyordum kesiliyordu tavsiye ederim canım

Sabahtan beri kucagmdan inmiyo bi derdi var ama anlayamadım kucağıma alıyorum ses yok iki dk birakiyim ortalığı yikiyo aglaya aglaya emziriyorum emerken icini çeke çeke uyuya kaliyo
Aynen benimki dr öyle oldu üç gündür uyutma problemi yaşıyorum uyku gözünden akıyor beşiğine koyuyorum, hamakta sallıyorum, kucağıma alıyorum uyutmak için nafile hepsinde basbas bağırıyor. Önceden mamasını yer yatıtırdım epey sallasam da ağlamaz uyurdu. Şimdi hemen yatmak istemiyor duruncada uykusuzluğa dayanamıyor napacam bilemedim.

anlaşmis hepsi heralde bunların bizimkinin kesin gaz skntisi var duruyo duruyo bi anda basliyo ağlamaya damlasini damlattm durursa rezene vercem ama bırakmiyo beni

Normalde kuru oksuruk oluyor bu daha degisik,sesi de gitmis.. Bise de yapmadik nasil olduysa :/ ilknurrr22 atesi 37.7oldu en yuksek,kontrol ediyrm genelde okuyo cunku 37.7..yarin asisi var gidecektik o zamana kdr acil bise olmaz ins yarin gorur doktor bakalim..

Insallah hep uyur canim o zaman,sakinlesecegi biseyi bulmak guzel oluyor. Doktor ilgi istiyor,yaninizda olmak sizi hissetmek istiyor birlikte uyuyun istedgini yapin dedi..iki gundur daha rahat sanki ama gece uyanma araliklari daha az yine de..aksam 7den 12.30a kdr pispislanarak uyurdu ama smdi o gitti..ayy hayrolsun :)

Sabahtan beri kucagmdan inmiyo bi derdi var ama anlayamadım kucağıma alıyorum ses yok iki dk birakiyim ortalığı yikiyo aglaya aglaya emziriyorum emerken icini çeke çeke uyuya kaliyo

Cidden hepsi ayni seyleri yasiyor ayni zamanda.. Gelisimlerinden ve de gazdan sanirim hepsi. Ama zorluyr da hasta olmasinlar da vallaha napalim bnm gecen 3gun kesintisiz inmedi kucagimdan cok bitmis bi haldeydim

Sagol canim ilik su veririm o zaman.. Hic de begenmio su tadini minnos ama icecek mecburr

Ya bende korkyrm hasta olcak diye eşimin babannesi bizde kaliyo iki gundur kvdeler köye gitti oksurup duruyo çocuğu iki dk bırakıp içeri gtsem hemen kucağına aliyo bide tutmayida bilmyo geçen gün otuttrms bisey de diyemyrm bugnde kucağına alms cocgn ayaklarıni bastryo yere oksurmeye başladı kafasını yana cevrdi ama ne faydası olcak napcagimi sasrdm

Cidden hepsi ayni seyleri yasiyor ayni zamanda.. Gelisimlerinden ve de gazdan sanirim hepsi. Ama zorluyr da hasta olmasinlar da vallaha napalim bnm gecen 3gun kesintisiz inmedi kucagimdan cok bitmis bi haldeydim
Benmde akşamdan beri öyle aşıdan sonra uykusu çok azaldi

Bir sey diyememek de kotu ama bebek halsizse anca anne iyi geliyor..insallah olmaz hasta ikizimiz de

sallanmaya alıskın oldugundan mı bılmıyorum ama benımkı de başkasında uyumuyor
en fazla 30 dk uyur.

sallanmaya alıskın oldugundan mı bılmıyorum ama benımkı de başkasında uyumuyor
en fazla 30 dk uyur.
Artık yavaş yavaş bu sallanma işini unutturmamız lazım yazın tatile çıktığımızda beşik bulmamız zor bizim ki yatakta sallanarak uyumayı seviyor ayakta sallayınca oyun oynayacağız sanıyor

Kızlar bu arada yaz tatili düşünen var mı Bebeklerimizi götürsek acaba yanlış mı yaparız şimdiden gideceğimiz yeri ayarlamak lazım ben kumsalla biraz yatırmak istiyorum kumun üzerine kucağımda denize sokmak istiyorum ama eşim çok erken diyor

Artık yavaş yavaş bu sallanma işini unutturmamız lazım yazın tatile çıktığımızda beşik bulmamız zor bizim ki yatakta sallanarak uyumayı seviyor ayakta sallayınca oyun oynayacağız sanıyor
bizim yazlık var, o yüzden giderken beşiğide götürürüz.
yarın 3-4 günlüğüne şehirdısına çıkıyoruz ve beşiğide alıcaz sanırım. beşiksiz asla olmaz.
hem daha küçükler, biraz kendılerıne gelsınler kandırmak kolay olur
ama bu sekılde laftan anlamazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…