- 5 Şubat 2013
- 1.705
- 1.072
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #79.861
Benim bebiş de öksürüyordu burnu da akıyordu ama ateş iştahsızlık olmayınca doktor bir şey vermedi. Sonra sağlık ocağında ebeye sordum napsak diye okyanus suyunu önerdi burnu için.Bikac gundur gunde 5-6 kez oldu,bugun simdiden o kadar oldu.takip ediyorum..brz sesi de kisilmis gibi ama aglamaktandir ins
Aynen benimki dr öyle oldu üç gündür uyutma problemi yaşıyorum uyku gözünden akıyor beşiğine koyuyorum, hamakta sallıyorum, kucağıma alıyorum uyutmak için nafile hepsinde basbas bağırıyor. Önceden mamasını yer yatıtırdım epey sallasam da ağlamaz uyurdu. Şimdi hemen yatmak istemiyor duruncada uykusuzluğa dayanamıyor napacam bilemedim.Sabahtan beri kucagmdan inmiyo bi derdi var ama anlayamadım kucağıma alıyorum ses yok iki dk birakiyim ortalığı yikiyo aglaya aglaya emziriyorum emerken icini çeke çeke uyuya kaliyo
anlaşmis hepsi heralde bunların bizimkinin kesin gaz skntisi var duruyo duruyo bi anda basliyo ağlamaya damlasini damlattm durursa rezene vercem ama bırakmiyo beniAynen benimki dr öyle oldu üç gündür uyutma problemi yaşıyorum uyku gözünden akıyor beşiğine koyuyorum, hamakta sallıyorum, kucağıma alıyorum uyutmak için nafile hepsinde basbas bağırıyor. Önceden mamasını yer yatıtırdım epey sallasam da ağlamaz uyurdu. Şimdi hemen yatmak istemiyor duruncada uykusuzluğa dayanamıyor napacam bilemedim.
csyrc belki tükürüğünü yutuyordur. kuru öksürük mü boğazına bişey kaçmış gibi mi öksürüyor.
benimki dün öyle öksürdü. sırtüstü yatıyordu. zaten bu ara emerkende hep sütü kaçırıyor boğazına.
Canim benimkide oyleydi, 2 gundur hamak besikte yatiriyorum, uyuyor aman Allahim 41 kere masallah diyim. Cunku artik omzum sirtim falan tutmuyordu 24 saat kollarimdaydi. Sende al bi dene istersen, kesintisiz gene uyumuyor basinda durup salliyorum ama olsun vucudum dinlendi biraz. 1 aylikken falan denedigimde aglamisti icinde durmuyordu, simdi seviyor tabi sagi solu belli olmaz benim atarli oglanin bi bakarsin yrn uyumaz.
Sabahtan beri kucagmdan inmiyo bi derdi var ama anlayamadım kucağıma alıyorum ses yok iki dk birakiyim ortalığı yikiyo aglaya aglaya emziriyorum emerken icini çeke çeke uyuya kaliyo
Benim bebiş de öksürüyordu burnu da akıyordu ama ateş iştahsızlık olmayınca doktor bir şey vermedi. Sonra sağlık ocağında ebeye sordum napsak diye okyanus suyunu önerdi burnu için.
Ama seninkinde akıntı yokmuş eğer olursa tavsiye ederim ha bir de dn önemlisi odanın nemli olması. Buhar makinesi çalıştırın ya da odada su ısıtıcısını kaynatın buhar çok iyi geliyor öksürüğe
Ayrıca öksürüğü tuttuğu vakit iki kaşık ılık su içiriyordum kesiliyordu tavsiye ederim canım
Ya bende korkyrm hasta olcak diye eşimin babannesi bizde kaliyo iki gundur kvdeler köye gitti oksurup duruyo çocuğu iki dk bırakıp içeri gtsem hemen kucağına aliyo bide tutmayida bilmyo geçen gün otuttrms bisey de diyemyrm bugnde kucağına alms cocgn ayaklarıni bastryo yere oksurmeye başladı kafasını yana cevrdi ama ne faydası olcak napcagimi sasrdmNormalde kuru oksuruk oluyor bu daha degisik,sesi de gitmis.. Bise de yapmadik nasil olduysa :/ilknurrr22 atesi 37.7oldu en yuksek,kontrol ediyrm genelde okuyo cunku 37.7..yarin asisi var gidecektik o zamana kdr acil bise olmaz ins yarin gorur doktor bakalim..
Benmde akşamdan beri öyle aşıdan sonra uykusu çok azaldiCidden hepsi ayni seyleri yasiyor ayni zamanda.. Gelisimlerinden ve de gazdan sanirim hepsi. Ama zorluyr da hasta olmasinlar da vallaha napalimbnm gecen 3gun kesintisiz inmedi kucagimdan cok bitmis bi haldeydim
Ya bende korkyrm hasta olcak diye eşimin babannesi bizde kaliyo iki gundur kvdeler köye gitti oksurup duruyo çocuğu iki dk bırakıp içeri gtsem hemen kucağına aliyo bide tutmayida bilmyo geçen gün otuttrms bisey de diyemyrm bugnde kucağına alms cocgn ayaklarıni bastryo yere oksurmeye başladı kafasını yana cevrdi ama ne faydası olcak napcagimi sasrdm
İnşallah Canm surekli evi havalandryorm odasindan cikarmamaya calsyrm baklmBir sey diyememek de kotu ama bebek halsizse anca anne iyi geliyor..insallah olmaz hasta ikizimiz de
İnşaallah bişey çıkmaz.Normalde kuru oksuruk oluyor bu daha degisik,sesi de gitmis.. Bise de yapmadik nasil olduysa :/ilknurrr22 atesi 37.7oldu en yuksek,kontrol ediyrm genelde okuyo cunku 37.7..yarin asisi var gidecektik o zamana kdr acil bise olmaz ins yarin gorur doktor bakalim..
sallanmaya alıskın oldugundan mı bılmıyorum ama benımkı de başkasında uyumuyorKızlar ayni benim beiste öyle memeyle bitişik yaşıyorum aksam 10 dan sonra sürekli emmek istiyor ben de doymuyor mu acaba diye düşünüyordum ben mama hic vermedim inşallah sütum yeter gerek kalmaz bir de kızlar dünden bir bebis hic uyumadikayınvalide deyim yatagini arıyor olabilir mi hissederler mi acaba
ya da pazar günü diye herkes gezmelerdeBugn kimse bebeklerden vakit bulamadı heralde hiç sohbet edilmemiş
Bende öyle acaba yanlışım bilmem her günde yıkarımher banyoda şampuan, sabun, sünger kullanırım
Artık yavaş yavaş bu sallanma işini unutturmamız lazım yazın tatile çıktığımızda beşik bulmamız zor bizim ki yatakta sallanarak uyumayı seviyor ayakta sallayınca oyun oynayacağız sanıyorsallanmaya alıskın oldugundan mı bılmıyorum ama benımkı de başkasında uyumuyor
en fazla 30 dk uyur.
bizim yazlık var, o yüzden giderken beşiğide götürürüz.Artık yavaş yavaş bu sallanma işini unutturmamız lazım yazın tatile çıktığımızda beşik bulmamız zor bizim ki yatakta sallanarak uyumayı seviyor ayakta sallayınca oyun oynayacağız sanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?