- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #80.001
Hic kullanmadık bizde monoviti araştırınca iyi şeyler duymadım içime sinmedi acd dr muz verdi hep onu kullaniyoruz 15 damla, demir takviyesi icinde yine esdeger hangisiyse dr sorup oyle kullanmak istiyorum zaten devletin ilaçları şahibeli4. Ay asisinda demir takviyesi veriyolarmis bebitolara saglik ocaginda. Vegaferonmus adi. 2 cesit paraben iceriyomus piyasadan toplatilmis sonra yine surmusler falanonun emsali ne verebilirizki acaba zarari dokunmayacak? Zaten su monoviti vermicem hakkinda iyi seyler duymadim. Acd kullanan varmi? Almistim ben evde duruyo. Kac damla veriyosunuz acd yi? Yine cok soru sordum
Bende deneyebilirim ama çabuk pes ederm ben kesinUyku eğitimlerine 4 aylıkken başlanıyor Tracy denemeyi düşünüyorum.
Csyrc canım asi zor oldu mu çok ağladı mi alp benim bebiste çarşamba olacak kaç gündür düşünüyorumnasıl olacak diye bir de aşıdan sonra değişiyor diyorlar zaten şuan bir düzen yok daha kotu olursa işimiz zor
Ben de bırakmıştım o çayları ama lactamil aldım tekrar .mamsel içiyodım bi de .tekrar ondan alayım.Valla benim bile sutum azaldi bebege yetecek kivama geldi fazlasi gitti normal yani o yuzden. Hatta fazlasi yok diye sut yapicilara bile basladim 2-3 gundur korktum gidecek diyeben belime yakin sacimi omuz hizamda kestirdim zaten, 2 gram sacim var simdi oda gidiyo be
Bana da ver bi taneYarin kaynanam geliyosa demek kibi sigara icilir
Benim bi arkadaşım hiç kullanmadı mesela demir. Vitamin olarak ben multitabs kullanıyorum. Damlaliklı çok rahat kullanımı. Buzdolabında tutmak lazım Damlalikla vermeden önce çekip dışarda bekletip öyle veriyorum. Şişe hep dolapta duruyor4. Ay asisinda demir takviyesi veriyolarmis bebitolara saglik ocaginda. Vegaferonmus adi. 2 cesit paraben iceriyomus piyasadan toplatilmis sonra yine surmusler falanonun emsali ne verebilirizki acaba zarari dokunmayacak? Zaten su monoviti vermicem hakkinda iyi seyler duymadim. Acd kullanan varmi? Almistim ben evde duruyo. Kac damla veriyosunuz acd yi? Yine cok soru sordum
Bir tane yetmez benceYarin kaynanam geliyosa demek kibi sigara icilir
Lactamil in arttirici etkisi var mı ki? Ben humana iciyorum.bi de arifoglunun anne çayı var içinde ısırgan anason rezene kimyon tohumu vs var onu iciyorum.sabah akşam humana ve bu anne cayindan içtim düzenli. Şimdi çok düzeni tutturamiyorum ama devam edicem.Ben de bırakmıştım o çayları ama lactamil aldım tekrar .mamsel içiyodım bi de .tekrar ondan alayım.
Canım ya kiyamam alpe ya 3 asi ne ya bir günde küçücük bebek onlar ya ben asi olurken dışarı çıkıyorum dayanamıyorum bakalım yarin gorecez10.15te asi oldu biraz agladi sadece. Aaidan sonra agrisi da 6saat sonra basladi,aglamasini durduramadik o zaman fitil verdik uyudu..aynen duzenleri zaten yok,ama alp uyudu yine sknti olmadi.. Atesi enyuksek 38.4olctum ama dustu sukur kendiliginden.. Agrilari oluyor surekli pispislicaksin..Allah kolaylik versin cnmm
Bu durumda en iyi kaynana olmayan kaynana mi acaba çok merak ettim valla kaynanamla bi denesek mi acabaBir tane yetmez benceben evime geldim aksam beraber ayni evde yasamak mi allah korusun sen zaten kayinvalideye her şeyi söylüyorsun rahat ol ben birşey diyemedigimden bunaliyorum benim kayınvalide zaten sürekli konuşur hic mi susmaz ya her şeye bir bahane bulur 3 günde bunalıma girdim inan ki
Benim de esim arka tarafa kacti agladi resmenCanım ya kiyamam alpe ya 3 asi ne ya bir günde küçücük bebek onlar ya ben asi olurken dışarı çıkıyorum dayanamıyorum bakalım yarin gorecez
Canim ben monovit yerine multi tabs aldim monovit icince her yeri sivilce dildu biraktim simdi multi tabs kullaniyorum4. Ay asisinda demir takviyesi veriyolarmis bebitolara saglik ocaginda. Vegaferonmus adi. 2 cesit paraben iceriyomus piyasadan toplatilmis sonra yine surmusler falanonun emsali ne verebilirizki acaba zarari dokunmayacak? Zaten su monoviti vermicem hakkinda iyi seyler duymadim. Acd kullanan varmi? Almistim ben evde duruyo. Kac damla veriyosunuz acd yi? Yine cok soru sordum
Ben de gecen ay annemi goturdum bu kez annem gelmem alış ilerde daha çok ağlayacak diyorBenim de esim arka tarafa kacti agladi resmenboyle durumlarda hep bana kaliyor isler evt cnm ya cok agir cidden ama hepsi onlar icin,gececek insallah
Bizde multitabs kullanıyoruz doktor bu ilacın dışın sakın başka bişey verme dediBenim bi arkadaşım hiç kullanmadı mesela demir. Vitamin olarak ben multitabs kullanıyorum. Damlaliklı çok rahat kullanımı. Buzdolabında tutmak lazım Damlalikla vermeden önce çekip dışarda bekletip öyle veriyorum. Şişe hep dolapta duruyor
Sanırım yok canımLactamil in arttirici etkisi var mı ki? Ben humana iciyorum.bi de arifoglunun anne çayı var içinde ısırgan anason rezene kimyon tohumu vs var onu iciyorum.sabah akşam humana ve bu anne cayindan içtim düzenli. Şimdi çok düzeni tutturamiyorum ama devam edicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?