2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

4. Ay asisinda demir takviyesi veriyolarmis bebitolara saglik ocaginda. Vegaferonmus adi. 2 cesit paraben iceriyomus piyasadan toplatilmis sonra yine surmusler falan onun emsali ne verebilirizki acaba zarari dokunmayacak? Zaten su monoviti vermicem hakkinda iyi seyler duymadim. Acd kullanan varmi? Almistim ben evde duruyo. Kac damla veriyosunuz acd yi? Yine cok soru sordum

7
Hic kullanmadık bizde monoviti araştırınca iyi şeyler duymadım içime sinmedi acd dr muz verdi hep onu kullaniyoruz 15 damla, demir takviyesi icinde yine esdeger hangisiyse dr sorup oyle kullanmak istiyorum zaten devletin ilaçları şahibeli

şu vakit ,sağ mememi sağıp sizi dürtmesi pek hoş..
İzmire gidince oğluşa annem bakarken uyucam ...bi deliksiz 5-6 saat be..

Hiç havamda değilim...havada olmak nası bişise artık..cok saçma bi birleşim cümle daha..
Zati bizde uzun a da varmışta..hani raşit ismi var aslında rãşit ..
E olan ede ie var..
Aslında çok şey var..ñ var ...geniz n..
Bundan böyle tikat idin..
Yatağda üç kişiyik ..oğlum dibimde dibimde tenim teninde
Siz yataklara alıştıradurun bende bana
Kafanız basmıo ha..dibinizden ayırmayın iştee takın evde de kanguruları...sona kayımanız kucağına alınca bassın yaygarayı

Bi sizde dursun
tabi buda zor..
Tembel oğlum göbeğinin üzerine koyunca kıpkırmızı oluyo sinir oluyo 1 dk dolmadan ağlıyo
Çok tembel bişi ya..daktırnkollarından asıldı hadi bakalım diede..hadi bi canlanıver hadiiii hadiiii dedi..kafa arkalarda leyla bizimki
Kime çekti bilmem...

10.15te asi oldu biraz agladi sadece. Aaidan sonra agrisi da 6saat sonra basladi,aglamasini durduramadik o zaman fitil verdik uyudu..aynen duzenleri zaten yok,ama alp uyudu yine sknti olmadi.. Atesi enyuksek 38.4olctum ama dustu sukur kendiliginden.. Agrilari oluyor surekli pispislicaksin..Allah kolaylik versin cnmm

Ben de bırakmıştım o çayları ama lactamil aldım tekrar .mamsel içiyodım bi de .tekrar ondan alayım.

Bugün tam 99 günlük olduk. . Dun kontrolumuz vardı, 6450 gram 63 cm olmuşuz masallah kizima..
Aynı şikayetler bizde de var, sütun azalması, bebeğin emmemesi.. bunların hepsi normalmis.. artık eskisi kadar hızlı Kilo almayacakmis..
Bizim ev bahçeli olduğu için dışardan hiç eve gelmiyoruz havalar ısıninca ama üşür mu hasta olur mu endişesi var..

Benim bi arkadaşım hiç kullanmadı mesela demir. Vitamin olarak ben multitabs kullanıyorum. Damlaliklı çok rahat kullanımı. Buzdolabında tutmak lazım Damlalikla vermeden önce çekip dışarda bekletip öyle veriyorum. Şişe hep dolapta duruyor

Yarin kaynanam geliyosa demek ki bi sigara icilir
Bir tane yetmez bence ben evime geldim aksam beraber ayni evde yasamak mi allah korusun sen zaten kayinvalideye her şeyi söylüyorsun rahat ol ben birşey diyemedigimden bunaliyorum benim kayınvalide zaten sürekli konuşur hic mi susmaz ya her şeye bir bahane bulur 3 günde bunalıma girdim inan ki

Ben de bırakmıştım o çayları ama lactamil aldım tekrar .mamsel içiyodım bi de .tekrar ondan alayım.
Lactamil in arttirici etkisi var mı ki? Ben humana iciyorum.bi de arifoglunun anne çayı var içinde ısırgan anason rezene kimyon tohumu vs var onu iciyorum.sabah akşam humana ve bu anne cayindan içtim düzenli. Şimdi çok düzeni tutturamiyorum ama devam edicem.

Canım ya kiyamam alpe ya 3 asi ne ya bir günde küçücük bebek onlar ya ben asi olurken dışarı çıkıyorum dayanamıyorum bakalım yarin gorecez

Bu durumda en iyi kaynana olmayan kaynana mi acaba çok merak ettim valla kaynanamla bi denesek mi acaba

Canım ya kiyamam alpe ya 3 asi ne ya bir günde küçücük bebek onlar ya ben asi olurken dışarı çıkıyorum dayanamıyorum bakalım yarin gorecez
Benim de esim arka tarafa kacti agladi resmen boyle durumlarda hep bana kaliyor isler evt cnm ya cok agir cidden ama hepsi onlar icin,gececek insallah

Evet 3 aşı bi arada çok ağır kuzucuklara bizde olduk neyseki 3. Ayda yok aşı sadece rota virüs ağızdan oda sıkıntı yok

Canim ben monovit yerine multi tabs aldim monovit icince her yeri sivilce dildu biraktim simdi multi tabs kullaniyorum

Benim de esim arka tarafa kacti agladi resmen boyle durumlarda hep bana kaliyor isler evt cnm ya cok agir cidden ama hepsi onlar icin,gececek insallah
Ben de gecen ay annemi goturdum bu kez annem gelmem alış ilerde daha çok ağlayacak diyor ben duramam ya kan alirken tutamadım elim Ayağım titredi her yer kan olmuştu ben de cesaret sıfır nasıl normal doğum yaptım hala sasiriyorum kendime simdi nasıl alp gece uyudu mu

Bizde multitabs kullanıyoruz doktor bu ilacın dışın sakın başka bişey verme dedi

Sanırım yok canım
Ama sütümün kalitesi artsın diye tekrar başladım
Bi de saçım dökülüyo ara ara da baş fönmesi oluyo belki onlara da iyi gelir dedim faydalı çok şey var içinde

Bnm sütüm yetmiyordu. 1.5 aya kadar mamada verdim anne sütüne ek olarak. Inanmiyordum etkisine süt arttiricilarin. Dogum sonrasi icmistim mayali olanlardan. Etki etmemisti. 1.5 ay sonra ben bi lactamil iceyim dedim ve aldim. Sütüm resmen arttı. Ve mamayi kestim. Çok büyük bi mutluluktu. Abimin eşi de doğum yaptı. Onunda yetmiyordu. Oda kullandi ama bana olan etki ona olmadı. Kisiye göre degisiyor demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…