- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #80.041
Ogrencim artikinzamanla artıkın
Beybi pispisliyor herkes galiba arkadasim
Su anda benimkide tok yikiyo ortaligi ıslık çalıyorum gülüyor ilgi istiyor findik kadar boyuylayalancıktan ağlamalar felan dudak büzmeler böyle ''hey noluyor adamım senin sorunun ne'' dedim güldü..yalançı seni foyan ortaya çıktı işte
boşver bulaşığı felan..bebeğinle eğlenmeye bak , ama çok tatlılar yaniiiSu anda benimkide tok yikiyo ortaligi ıslık çalıyorum gülüyor ilgi istiyor findik kadar boyuyla
Yikadim uyumustu bes dakikada minnoss iki tane bende abimiz var bi tanede eyleniyoruz biz tv izliyo adamlara aguluyoboşver bulaşığı felan..bebeğinle eğlenmeye bak , ama çok tatlılar yaniii
Benim eltim iciyordu canim benim bebeğim den 25 gun küçük sutu kedildiKizlarr bisi sorcam sigara icen varmi hemde bebisini emziren
Ben de gecen ay annemi goturdum bu kez annem gelmem alış ilerde daha çok ağlayacak diyorben duramam ya kan alirken tutamadım elim Ayağım titredi her yer kan olmuştu ben de cesaret sıfır nasıl normal doğum yaptım hala sasiriyorum kendime simdi nasıl alp gece uyudu mu
Ben gundz kapatyrm gece acyrm yatarken tek kat uyanıkken 2kat giydiryormArkadaslar bu gunlerde bebislerinizi nasil giydiyoruz dogalgazi kapatiyor mususnuz
akşam 7 den sonra kombiyi yakıyorum ben..uyurken 2 kat kalkınca ya yelek yada bi kat daha giydiriyorum canımArkadaslar bu gunlerde bebislerinizi nasil giydiyoruz dogalgazi kapatiyor mususnuz
Ayyy inşallah canım sevindim siz atlatmissiniz darısı bana inşallahEvet cnm kendilerine gelecekler daha cok anlayacaklar caninin yandigini ileride..alismamiz lazim anne hakli
Masallah diyeyim gece iyi uyudu,10dan 2ye kadar uyudu uyandi,sonra sabah kdr 2kez daha 3er saatlik uyudu.. Sabahtan beri de kendi halinde uyuyup kalkiyor masallah iyi,atesi de normal seviyede. Atlattik gibi bakalim.. Darisi sana insallah
Bol sutlerin olur insallah[/QUOTE]QUOTE="neslihan3434, post: 45926549, member: 751099"]Cok tesekkur ederim arkadasim hemen deneyecegim allah razi olsun
Evim güneybatı cephesi ve kendiliğinden 25 derece. Kısa kollu body, çorap, patikli alt, üstüne tulum şeklinde giydiriyorum. Tulum yerine alt ust takim da giydiriyorum bazen. Gunduz de gecede bu sekilde.Arkadaslar bu gunlerde bebislerinizi nasil giydiyoruz dogalgazi kapatiyor mususnuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?