- 25 Haziran 2015
- 576
- 464
- 18
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #80.021
Memeler 3 ayda bebeğin ihtiyacı kadar süt üretmeyi ogreniyormus. .ne akilli bisiiler yaa insan şaşıyor..benimde saçlar dokuluyooooBen de bırakmıştım o çayları ama lactamil aldım tekrar .mamsel içiyodım bi de .tekrar ondan alayım.
Dışarda etkisini kaybediyor eczacı da dolapta saklıyor zaten. Aldığınız gibi dolaba koymanız gerekBenim multi tabs dışardaydi hep az kalmış zati yenisini alayım.zaten 2 ay diyor
Memeler 3 ayda bebeğin ihtiyacı kadar süt üretmeyi ogreniyormus. .ne akilli bisiiler yaa insan şaşıyor..benimde saçlar dokuluyoooo[/QUOTE
Elevit demir ve balık hapını biraktim saçlarım dökülmeye basladi bence de sut zamanla emzirdikce artiyormus cidden
Sabah ve aksam yatmadan once ac karna bir tatli kasigi corekotu yagi icip ustunede iki bardak su ic canim faydasini gorursun insallahKızlar sutumum yetmadini düşünüyorum ne yapmam lazim kafayi yicemmmmm
öff en sevmediğim olayBana da ver bi tane
Benimki de cuma geliyo
Kayınbiraderim de var
Emziren kadınım evinde erkeğin ne işi var ya
Bütün rahatom kaçıcak!!!
ben para kopardım bugünBir tane yetmez benceben evime geldim aksam beraber ayni evde yasamak mi allah korusun sen zaten kayinvalideye her şeyi söylüyorsun rahat ol ben birşey diyemedigimden bunaliyorum benim kayınvalide zaten sürekli konuşur hic mi susmaz ya her şeye bir bahane bulur 3 günde bunalıma girdim inan ki
ederiz tabiiMerhaba arkadaşlar bende ocak 11 annesiyim benide araniza kabul edermisiniz basindan beri takip ediyorum ama üye olamamistim dohbetleriniz cok guzel benide dahil edermisiniz
bu şekide değilde gönderinin sağ tarafında cevapla seçeneği var orayı tıkla öyle yazTeşekkür ederim
Tamam canim cahalim napambu şekide değilde gönderinin sağ tarafında cevapla seçeneği var orayı tıkla öyle yaz
zamanla artıkınTamam canim cahalim napam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?