- 12 Ocak 2013
- 451
- 1.460
- 313
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #80.061
monoviti bende bıraktım. bir hafta ya vermişimdir yada vermemişimdir. ablam haberlere bile çıktı, zararlıymış dedi.4. Ay asisinda demir takviyesi veriyolarmis bebitolara saglik ocaginda. Vegaferonmus adi. 2 cesit paraben iceriyomus piyasadan toplatilmis sonra yine surmusler falanonun emsali ne verebilirizki acaba zarari dokunmayacak? Zaten su monoviti vermicem hakkinda iyi seyler duymadim. Acd kullanan varmi? Almistim ben evde duruyo. Kac damla veriyosunuz acd yi? Yine cok soru sordum
kusma aşıdan mı yani... bende çocuğu üşüttüm diye kendime kızıyordum.
oyy.. oyyy.. paşaya bakın hele.. :)
sanırım benimki üşütmekten. çocuk soğuğa gelemiyor anası gibi. az bir soğuk görsün. gaz sancıları kusmalar..Kilo konusunda
Kusma kesin aşıdan diyemem ama kendi bebeğimde gözlemlediğim o, aşı sonrası kusması arttı. Çünkü aşı sonrası huzursuzluğu arttı yavrucağın, sürekli eli kolu çırpınıyor, e öyle çok hareketli pır pır kelebek olunca da içtiği hemen ağzına geliyor. Yoksa fark ettim de hareketsiz iken kusma yok, gece uykuda besliyorum o Zaman kusmuyor.
Bende bunu kullanıyorum monovitte BHA var bu dogalmis...amazondan 15 güne geliyor...Eki Görüntüle 1809144Atom heart mother Ben Monovit muadili Carlson Baby's Super Daily kullanıyorum, Amerika'da satılıyor ama Amazon.com da bulabilirsin, ya da getirenler de var, ben İnstagram'da bir kadından aldım, Amerika'dan ürün getiriyor kadın sürekli. Damlanın fotoğrafını yukarıda bulabilirsin.
Benim kızım 2 aylık olduğu için diğer bahsettiğin demir ilacını henüz bilmiyorum, doktor önermedi ama hemen onun muadili arayışına da girmek lazım anlaşılan, bu ülkede sağlık sektörü de sağlık kavramı da bitmiş maşallah, o kadar duyarsızlar ki el kadar bebeklerimize bile gelişi güzel GDO yu ya da çeşit çeşit kimyasalı hiç acımadan basıyorlar. İşte anne olmak asıl şimdi başlıyor, sadece uyku ve memeyle değil, çocuklarımızı bunlardan koruyabilmek adına okuyup araştırarak savaş vermemiz gerekecek... Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Arkadasim cok komiksin sem yaa allah iyiligini versin vallahi gülüyodum bebisim zipladi korktu bendenSaba siz okurkeen küfürlerinizi de yicammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?