- 9 Mart 2015
- 2.186
- 2.573
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #80.101
Ayy canım şimdiden gozunaydin tadını çıkar gez bol bol16 ay sonra kardislerimi babami görebilecem.. Bi kizim olsaydi asla gurbete gönderemezdim galiba
Aynıdır n canım emziriyorum sürekli ama bu kaka herkeste ayni başka bir doktor sorduğumda 10 güne kadar normal diyor çünkü sadece anne sütü alıyor ateşe gore bakacam canımDoymasa aglar canim..calpolu zor durumda kalmazsan verme canim.
Benimde ailem ordAyy canım şimdiden gozunaydin tadını çıkar gez bol boladana şuan çok iyidir hava ben temmuzda gitmistim çok fena sıcaktı ama çok güzel bir şehir ben çok begendim
Hayir felaket gaz yapar oKızlar kola içiyor musunuz?
Basinc sirasinda cocugu emzir kulaklari zarar girmesinKafamda deli sorular.. Ucakta duracak mi Emmek ister mi korkar mi yada uyur mu
Sabah kPatiyom aksam 7 de sciyom.evin isisi 22 derece olacakArkadaslar bu gunlerde bebislerinizi nasil giydiyoruz dogalgazi kapatiyor mususnuz
Kizlar benimde uyudumu 1 haftadir.once 4 saat uyuyo.sonrada 3 saat.geceleri boyle 3 ayligiz.normalmi sizce sozinkiler nasilAyyy inşallah canım sevindim siz atlatmissiniz darısı bana inşallah
Evet son zamanlar bizimde öyle sanirim kendi uyku duzenlerini kurmaya başladılar çok şükür neydi eski günler birde biz koligiz çok zorlandıkKizlar benimde uyudumu 1 haftadir.once 4 saat uyuyo.sonrada 3 saat.geceleri boyle 3 ayligiz.normalmi sizce sozinkiler nasil
Beyaz gurultu diye bi ses var. 2 gundur cok isime yariyo bi dene derimEvet son zamanlar bizimde öyle sanirim kendi uyku duzenlerini kurmaya başladılar çok şükür neydi eski günler birde biz koligiz çok zorlandık
Ayyyynen. 12' de yatıyor. Dörtte uyanıyor, bi yarım saate yakın uyanık; sonra yedş buçuk. Sonra uyuduğunun hayrı yok. En azından bana... :)Kizlar benimde uyudumu 1 haftadir.once 4 saat uyuyo.sonrada 3 saat.geceleri boyle 3 ayligiz.normalmi sizce sozinkiler nasil
Benimkide önce 4-5 sonra 2 ydi. simdi sonraki 2 saat mizildamali 1 saate düştü. Düzelecek diye umitlenirken birden daha kötü oldu sonra zaten başında bekliyorum uyusun diye. 72 günlük benimkiKizlar benimde uyudumu 1 haftadir.once 4 saat uyuyo.sonrada 3 saat.geceleri boyle 3 ayligiz.normalmi sizce sozinkiler nasil
Kafamda deli sorular.. Ucakta duracak mi Emmek ister mi korkar mi yada uyur mu
Benim bebegim 4240 dogmasina rağmen 2. Ayında 5610 kg 60 cm di. Gayet iyiKızlar 2 aylık aşıdan geldik dışarı çıktım ama yavrunun sesi kulaklarında hala nasıl agladi simdi uyuyor inşallah ateş yapmaz elimde calpol ağrı kesici bekliyorum 5600 gr 60 cm olmuş sizce normal mi bir de kakasini 2 3 güne yapıyor bazen az yapıyor dedim doktora çok emxirmiyirsun demek ki diyor fitil verdi ama kullanmak istemiyorum canımı sıktı ya sürekli emxiriyorum zaten fazlasını kusuyor doğmayan bebek ağlamaz mi belirtti beni ya bu doktorlar 60 yaşına gelmiş hala emekli olmuyor kok salmış sağlık ocağında
Sizinle uyku düzenimiz ay niAyyyynen. 12' de yatıyor. Dörtte uyanıyor, bi yarım saate yakın uyanık; sonra yedş buçuk. Sonra uyuduğunun hayrı yok. En azından bana... :)
Biz de 15 gün önce yolculuk yaptık e di fazla zorluk çıkarmadı. Tek sorun şu ki onu kendine bağlamak zorundasın ana kucağına izin vermiyorlarKafamda deli sorular.. Ucakta duracak mi Emmek ister mi korkar mi yada uyur mu
Naptı canım?Kizlar toplanin kaynanamin yuzune sut fışkırtalim delirtti beni
Uyuyan bebek besiginden alinirmi cildurdim yaa pazar günü Mevlüt yapicam temizlik yapiyorum uyandirdi cocugu gitti isler kaldi kötü kadin MüzeyyenNaptı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?