2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Çok sağol canım simdilik bir sıkıntı yok aşıdan bakalım inşallah ates yapmaz cuma gununden beri çok az iki kez yaptı kakasini fitil versem mi bilemedim bu doktoru hic sevmiyorum ya hamileyken de bir kez rapor istedim hamilelik hastalık değil 9 ay rapor veremeyiz demişti eşime dedim bir daha gitmek istemiyorum değiştirelim dedim değiştirecek bakalım zeytinyağı verdim dun de banyo yaptiirdim inşallah yapar

Bence de degistirin gitsin,biz de degistirmistik tr deyken. Kakasini yapar cnm bugun insallah,umarm da kolayca atlatir bebis asiyi.bizmki asidan sonra o agrisi gecince uyumaya basladi eskisi gbi.onceki 2hafta ile alakasi yok cok sukur..

Bence de degistirin gitsin,biz de degistirmistik tr deyken. Kakasini yapar cnm bugun insallah,umarm da kolayca atlatir bebis asiyi.bizmki asidan sonra o agrisi gecince uyumaya basladi eskisi gbi.onceki 2hafta ile alakasi yok cok sukur..
Canım kaç gün sürüyor ağrı üstünü değiştirirken koluna dokununca ağladı ateşi çıkmadı şuan için iyi uyuyor inşallah bir düzene girer ya paşamın hala bir uyku düzeni yok

Canım kaç gün sürüyor ağrı üstünü değiştirirken koluna dokununca ağladı ateşi çıkmadı şuan için iyi uyuyor inşallah bir düzene girer ya paşamın hala bir uyku düzeni yok

Burda ilk ay yapmadilar,ilk kez oldu asi 2si de bacagimaydi.tam bacaginin en ustune. 5-6saat sonra agladi ama fitil alinca az surede sustu bida aglamadi cnm.sonra da rahat uyudu aksam da gece de sabah da.. Insallah agrisi olsa da surmeyecek bebisinin,olmasin tabi..ama sanirm asi yeri agriyor hemen hemen hepsinin

Anladım canım bir kaç güne geçer inşallah şuan için iyi onlar aglamasin bizim canimiz yansın ya kucucukler çok tatlılar

Cocuk bildigin gazman. Gazdan dogru duzgun ememedi butun gun. Ne zaman gececek bu gazlar yaaa

Arkadaşlar bu damlayi (biogaia) 7 gun akşamları aynı saatte 3 damla olarak verdim. Ciddi faydasini gördüm. Bu bir prebiotikmis. Buzdolabında muhafaza ediyorsunuz.
Dr bebeğin sıkıntısı geçince bırakabilirsiniz dedi. Kapak açıldıktan sonra 4 hafta kullanilabiliyor.
Birine belki faydam olur diye yazdim.. benim bebegimin kesintisiz 12 saat ağladigi oluyor bazen bu nedenle.
Şu kuzulari aglatmadan bir buyutebilseydik..

Bize ne yazan doktor ne de eczacı bu konu hakkında bir şey söylemedi.
Biogaiayı oda sıcaklığında kullandık hep.
Umarım zararı dokunmamıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…