- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.803
- 248
- 35
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #80.121
Cikar canim elimden gelse sacini basini yolcam kadinin suratsizİki saattir ebebekten sipariş vermeye çalışıyorum.
Yok işleme izin verilmiyor, yok reddediliyor.
Sinir küpüyüm.
terelelli34 kaynanandan çıkarabilirim hıncımı
Bi tanesi normal değil bunların valla!!Uyuyan bebek besiginden alinirmi cildurdim yaa pazar günü Mevlüt yapicam temizlik yapiyorum uyandirdi cocugu gitti isler kaldi kötü kadin Müzeyyen
Aynen yaa simdi de cekti gitti bari baksaydi is yapaydim yok anam yokBi tanesi normal değil bunların valla!!
E bebek'e mesaj atmıştım on dakika içinde geri döndüler. Sinirim geçtiCikar canim elimden gelse sacini basini yolcam kadinin suratsiz
Benimki gecmedi gecmocek cok sinirlerim bozulduE bebek'e mesaj atmıştım on dakika içinde geri döndüler. Sinirim geçti
Arkadasim cok komiksin sem yaa allah iyiligini versin vallahi gülüyodum bebisim zipladi korktu benden
Senin yüzünden 1 sayfe teşekkür okudumArkadasim cok komiksin sem yaa allah iyiligini versin vallahi gülüyodum bebisim zipladi korktu benden
Ben sürekli iciyorum bise olmadi bebekte ozlediysen ic
Napim pembecim cahallikSenin yüzünden 1 sayfe teşekkür okudum
Kızlar halıya süt damlamış çıkmıyor leke.
Çözümünüz var mı?
Kizlar toplanin kaynanamin yuzune sut fışkırtalim delirtti beni
Aman vazcaydim pembe ondan evlat olurmu omrumu yer bitirir cadalozeee süt kardeşi oldular desene ...yakında gelir bende bi evladınım der
Saygilarpamam pamam pamam..
Afettim
Canim cocugun karnina havlu isitip koysana ben oyle yapiyorum belki usütüyordur sonrada saat yönünde masaj yap inşallah iyi gelirKizim uyurken surekli agri cekiyor sanki. Karnina elliyorum. Sanki bagirsaklari dans ediyor. Göbek fitigida var ses cikio bazen. Gaz sancilari yuzunden uyuyamiyor irkilerek uyaniyor. Başında beklemem gerekiyor pışpışlamak icin. Tuvalete gitsem uyanıyor
Kızlar 2 aylık aşıdan geldik dışarı çıktım ama yavrunun sesi kulaklarında hala nasıl agladi simdi uyuyor inşallah ateş yapmaz elimde calpol ağrı kesici bekliyorum 5600 gr 60 cm olmuş sizce normal mi bir de kakasini 2 3 güne yapıyor bazen az yapıyor dedim doktora çok emxirmiyirsun demek ki diyor fitil verdi ama kullanmak istemiyorum canımı sıktı ya sürekli emxiriyorum zaten fazlasını kusuyor doğmayan bebek ağlamaz mi belirtti beni ya bu doktorlar 60 yaşına gelmiş hala emekli olmuyor kok salmış sağlık ocağında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?