- 30 Ocak 2014
- 726
- 1.324
- 43
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #80.161
Özel aşı biz alıyoruz ben kendim verdim evde ağızdanArkadaşlar rota aşısıni saglik ocaklari kendilerimi yapıyor yoksa bizmi alip yaptiriyoruz
Sağol canım :)Maşallah canım çok iyi bebisin benim de 31 ocak 3720 dogumlu bugün tartildi 5600 gr 60 cm
Ben hastanede yaptırdım doktoruna ama fark etmiypArkadaşlar rota aşısıni saglik ocaklari kendilerimi yapıyor yoksa bizmi alip yaptiriyoruz
66 civarında oldu canım bizimkiPeki kac ginlukken yapiliyor bebim bebeğim 86 günlük
Ozaman daha olmazmi acaba ne cok soru sordum yahu ikinci cocugum ama birinciye yaptirmsmistim daha dogrusu soylememislerdi66 civarında oldu canım bizimki
Manyadim artik. Bugunun cizelgesi. Hepsinde ayagimdan indiremedim. Gece haric.İyi geceler
Benim kızım 3 aylık şu an
Bebekleriniz gündüz toplam kaç saat ve kesintisiz kaç saat uyuyor yazarsanız çok sevinirim
Bizim gündüz uykularımız azaldı ve çok zor dalıyor hemen de uyanıyor
benimkide ayni valla cocugun huyu degisti valla gunduz uyuyordu gecede uyuyordu dimdi ne gunduz ne gece uyuyoManyadim artik. Bugunun cizelgesi. Hepsinde ayagimdan indiremedim. Gece haric.
Agliyo artik uyut diye, uyutuyorum hemen gozunu kapiyo eli kolu kundak, agzinda emzik, dalamiyo cocuk, tilki uykusu, ayagimdan yerine koydugum an gozunu aciyo. Besiginde sallayincada ayni, sallamayi birakinca aciyo gozunu. babasini seviyo gece uyuyo. babasini ugurluyo sabah, sonra ugras atom sigaraya yeniden baslicam diye korkuyorumBenim
benimkide ayni valla cocugun huyu degisti valla gunduz uyuyordu gecede uyuyordu dimdi ne gunduz ne gece uyuyo
Agliyo artik uyut diye, uyutuyorum hemen gozunu kapiyo eli kolu kundak, agzinda emzik, dalamiyo cocuk, tilki uykusu, ayagimdan yerine koydugum an gozunu aciyo. Besiginde sallayincada ayni, sallamayi birakinca aciyo gozunu. babasini seviyo gece uyuyo. babasini ugurluyo sabah, sonra ugras atom sigaraya yeniden baslicam diye korkuyorum
1 nisanda 6300 dü
24 ocak doğumlu 3540 doğum kilosu
Agliyo artik uyut diye, uyutuyorum hemen gozunu kapiyo eli kolu kundak, agzinda emzik, dalamiyo cocuk, tilki uykusu, ayagimdan yerine koydugum an gozunu aciyo. Besiginde sallayincada ayni, sallamayi birakinca aciyo gozunu. babasini seviyo gece uyuyo. babasini ugurluyo sabah, sonra ugras atom sigaraya yeniden baslicam diye korkuyorum
Sen sürekli sagiyormusun canım sütü. Hep biberonlami içiyor.Manyadim artik. Bugunun cizelgesi. Hepsinde ayagimdan indiremedim. Gece haric.
Bayadir yoktum buralarda özlemişim seni.sen aynen devam maşallah.burdayımmm
Bende ellerini sarip battaniyesiyle gözünü kapatıyorum oyle uyuyo su bir hafta öncesi kendi kendine uyuyordu ne guzelAtomcum gözlerini kapatmayı dene. Benim oğluş öyle uyumak istiyor. Bunu çözdüm cözeli rahatiz maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?