- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #80.181
Tulbentle ortuyodum bi ara, cildiriyo... Bende tabi.. Hala suan bi saga bi sola atiyo kendini besiginde mudahele ettigim an uyanicak... Iki elini birden agzina goturup kendini kaldirmaya calisiyo iste o an bitiyorumAtomcum gözlerini kapatmayı dene. Benim oğluş öyle uyumak istiyor. Bunu çözdüm cözeli rahatiz maşallah.
Yok meme veriyodum cogunlukla, bi yatarken biberonla veriyodum, meme kavgasi coktu zorla tikiyodum memeyi. 750 gram. Almis bu ay. Bir kac gundur doktordan geleli sagip vermeye calisiyorum belki daha iyi kilo alir diye.Sen sürekli sagiyormusun canım sütü. Hep biberonlami içiyor.
Benimkide dun ilk defa oyun halisinda uyuya kaldi, bi wc yaptim geldim bi baktim uyumus.. ben sokP
Bende ellerini sarip battaniyesiyle gözünü kapatıyorum oyle uyuyo su bir hafta öncesi kendi kendine uyuyordu ne guzel
Benimkide dun ilk defa oyun halisinda uyuya kaldi, bi wc yaptim geldim bi baktim uyumus.. ben soktabi kendi nazarim degdi gene bugun cildirtti
Bişey değil xanımTeşekkürler cevabın için. Benimki 6250 olmuş 3450 doğdu. Doktor çok az almış bu ay dedi.bende farkındayım ama ay olarak gelişimi normal. Henüz mama vermedim. İnşallah gerek kalmaz.
Bayadir yoktum buralarda özlemişim seni.sen aynen devam maşallah.
Senin bebede herşeye zıplıy haacıktım...
Bu bebe yemege fırsat vermiy...
Herif horluyi. .
Sus beee herif bebe zıplıyi...
Erkek canim tam uykuya dalmadugi zaman en ufak sese zıpliy usaakSenin bebede herşeye zıplıy ha
Erkek mi kıaoz o..
Zıpladığına göre
benim usak bu sene basliyi ana okuluna bakalim neydecukŞiiii
Kafam bak şeye çok bozuluyo..
Şunun şu masum minicik yüzüne bakıom ..hayallere dalıyom..
Büyüyo falan 1.sınıflar kalemler bisikletler derken derken...
Ergenliğe geliom babası ile özel mevzular konuşuyor..
Kerata..
Şu yüz hiçelini çek pipinden oğlummmmm
Saol cevabın içinManyadim artik. Bugunun cizelgesi. Hepsinde ayagimdan indiremedim. Gece haric.
Şiiii
Kafam bak şeye çok bozuluyo..
Şunun şu masum minicik yüzüne bakıom ..hayallere dalıyom..
Büyüyo falan 1.sınıflar kalemler bisikletler derken derken...
Ergenliğe geliom babası ile özel mevzular konuşuyor..
Kerata..
Şu yüz hiçelini çek pipinden oğlummmmm
Bişey değil xanım
Benim dojtor da aynı şeyi söyledi
900 küsür aldı ama bi önceki aya göre üçtr bir oranında az almış sütünüz mü azaldı defi
Azalmadıysa da psikolojik olarsk axsldı gibi geliyo.15 gün sonra yine çağırdı
Pufff
Halbuki dojtordan üç gün önce sağlık ocağunda çok iyi jilosu böyle devam dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?