2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba guzel annisler. Bugun dr amcamizi ziyarete gittik kendilerini sonunda gorduk kalp atislarinida. Cok mutlu oldum gorunce. Beklenen tarih 28 ocak dedi ama ilki sezeryan oldugundan 10 gun once aliriz dedi. 17, 18, 19 ocak gibi yani
canım gözünüz aydın, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. bugün tam olarak ne kadarlık hamilesin. bizde cumartesi günü gidicez doktora. keseye göre 7+1 olucaz ama sata göre 7+5 olucaz. bizde duyarmıyız acaba diye merak ediyorum.

hadi bakalim teyzesi senin kipirdagida goruruz cuma gunune cok tatlilar bunlar yaa

aynen bende boyleydim

benım sat 26 nisan canımcım . bugun 42 günlüğüz yani :) 2 gun once kalp atısını görduk ,ama duyamadık .onumuzdekı cumartesı yüzde 99 kalp atısını duyarız dedı . senın sat nezaman?

Elcio nasıl mutlu oldum nasıl anlatamam :) bak gönlünü ferah tut dualarimiz seninle demiştik. .çok şükür masallah melegine
saol canim benimmm bende mutlu oldum valla doktor anlatio kulagm onda gozum bebiste suratimda siritik bi ifade allahm hepimize nasip etsn insallah

benım sat 26 nisan canımcım . bugun 42 günlüğüz yani :) 2 gun once kalp atısını görduk ,ama duyamadık .onumuzdekı cumartesı yüzde 99 kalp atısını duyarız dedı . senın sat nezaman?
biz en son 3 haziranda gitmiştik ozaman görememiştik henüz bebişi 3-4 gün geriden geliyormuşuz. bu cumartesi hem bebişi görüp hem kalp atışını duyarız dedi doktor Allahın izniyle tabi önce. çok heyecanlıyım. istanbulda mısın?

Peki sen simdi kurtajmi olucaksin canim.Hani kurtajdan sonra braz beklemek gerekiyorya hem o arada kafanda dagilir insallah guzel sonuclar alirsin..
Perşembeye kadar düşmezse doktrini hap vercek cnm düşmesi icin oda sancılı oluyormuş ama bende kürtaj istemiyorum bakalım hayırlısı bide doktoruma sorarım ara vermek lazımmı diye

inşallah duyarsınız .bızde kalp atısını görduk ama alttan baktı,normal ultrasonla göremedık . istanbuldayım canım leventte .sen?

yaa çok tatlı canım maşallah :) darısı bizim başımıza biz daha kalp atışını görmeye gidicez cumartesi günü
olur canim benim oda olur insallah bizde aynilarini yasadik hepimiz insallah guzel guzel geçirip meleklerimizi alacagz kucaklarimiza

çokta uzak sayılmayız aslında :) 1986 lıyım .ılk bebek valla tuhaf duygular :) sen kaclısın bide senın sat kactı senın? hangı hastaneye gıdıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…