• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Iki doktor gördü aslında. Peki süt lekesi nasıl anlaşılır birde gecirmek için napabilirim dilinin arka tarafı bembeyaz
Sadece dilinin arka kisminda varsa sut lekesidir. Pamukcuk mukozalara da yayiliyor cunku, dilinin ucunda yanaklarinda ve damaginda da olur. Bide bebek emmek istemez, emerken aglar. Sut lekesi zararsiz bisey gecirmene gerek yokki, bebek sutle beslendigi surece olur.
Bide suna dikkat edebilirsin, emzirdikten sonra daha yogun beyaz oluyor, emdikten 1 saat sonra falan beyazlik azaliyor.

kucakta oturur vaziyete geçiyorlar artık endişe etmeyin. kucak sevmeyen kızım bile sevdiyse herkes sever içine koyar koymaz uyumaya başlıyor. etrafı izlemeyi pek sevmiyor bizimki bana dönük olup beni izlemeye bayılıyor. ağzı ayrılıyor sıpanın:KK68:
Ben ilk defa koydun bugün ragatsiz olmadi yürürken beni izledi rahatsiz olmadi

Ben kaynanama gıcık oldum büyüğüne mevlüt yapmadım . O yüzden buna da yapmiycm

Canm nasilsn kucaktan ayırma çalışman nasıl gidiyo

Baya agliyor beyfendi ama sonra daliyor uykuya,uf zor bise o aglarken sadec bakmak:/ uyudugu max 30dk oldu cnm ins daha iyi olur

Sadece dilinin arka kisminda varsa sut lekesidir. Pamukcuk mukozalara da yayiliyor cunku, dilinin ucunda yanaklarinda ve damaginda da olur. Bide bebek emmek istemez, emerken aglar. Sut lekesi zararsiz bisey gecirmene gerek yokki, bebek sutle beslendigi surece olur.
Bide suna dikkat edebilirsin, emzirdikten sonra daha yogun beyaz oluyor, emdikten 1 saat sonra falan beyazlik azaliyor.

Evet cnm bizimkinin arka taraf koyu ortaya dogru nokta nokta ucda bisi yok. Azalma olmuyor hep ayni koyulukta

Uzadıysa nereye gitti kilosu canım yanlıştır o doymayinca ağlar uyku bile uyumaz doğru düzgün
İnşallah yanlistir canim yaa sabahtan beri üzülüyorum valla kilo almamis diye deli kadin bide diyo az almis mama vrr vermicem tabiki anne sütü daha iyi en son çare mama anne sütü slmasini cok istiyorum

İnşallah yanlistir canim yaa sabahtan beri üzülüyorum valla kilo almamis diye deli kadin bide diyo az almis mama vrr vermicem tabiki anne sütü daha iyi en son çare mama anne sütü slmasini cok istiyorum
Başka yerde tarttirma imkanın var mı boşa sıkıntı etme yanlıştır olan sütünden olursun bak. Doymayan bebek ağlar aglamadığına göre kilo almıştır 500 gr alması yeterli zaten.

Başka yerde tarttirma imkanın var mı boşa sıkıntı etme yanlıştır olan sütünden olursun bak. Doymayan bebek ağlar aglamadığına göre kilo almıştır 500 gr alması yeterli zaten.
Baska yerde suanda tarttirma imkanim yok bakalim 15gun sonra gitcem almamissa baska yere götüreceğim sagol canim moral verdin

Back
X