- 30 Ocak 2014
- 726
- 1.324
- 43
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #81.261
Muayene ücreti yüksek ya sigorta yoksa zorlayabilir 350 tl gibi bişey ssk da gecmiyor ben özel sağlık yaptırdım ilk sene ne olur ne olmazBende deniyeyim yakinim. Muayene ucretleri nedir? Tahliller falan? Zaten minnosa ozel saglik sigortasi yaptiracagim bu gidisle.
Maslak bana ters kaliyo. Acayip trafik. Yakinimda ariyorum ozellikle tahlilleri falan yetistirebilmem lazimCanım ben Neslihan Korkmaz'a götürüyoeun çocuğu ve çok memnunum
Zaten 2-3 doktora gidip o kadar parayi bayiliyorum malesef... Profesor mu? Ssk li ucret diye bisey olmuyo proflarda. Acikcasi gereksiz buluyo-dum. Hepsine dolandirici gozuyle bakiyorum artik... Annem bizi gunduz gedikoglunda jak ozsarfati de buyutmus... Simdi onlarda yok. Gerci jak varmi olabilir nisantasinda yeri duruyomu bi bakayim... Oda ister simdi 500Muayene ücreti yüksek ya sigorta yoksa zorlayabilir 350 tl gibi bişey ssk da gecmiyor ben özel sağlık yaptırdım ilk sene ne olur ne olmaz
üstünü incelttim bu haftasonu. hava baya iyiydi. ama altına yine iki tane giydirdim.valllahi bende senin gibiyim usuto diye korkuyorum ama gercekten hem usuyolar yani.ben gundu petekleri kapatyorum iki tene ince ust gydoyorum ayagindada iki tane oluyo hemen soguyo ayagi ve gazi oluyo.Acaba bir ksa kol ustube bir badi altada tek esortman giydrsek usurmu?
Boyle zor buyutunce oyle dusunuyor insan ben 3. Ye hamile kalinca resmen depresyona girdim 6 aya kadar agladim simdi bebek diye ölüyorum millet ilk bebegin mi bu kadar düskünsün diyo ben bile sasiriyorumValla siz buyutmussunuz maşallah bir iki yıl sonra hiç tasaniz kalmaz üç çocuk da ideal. Ben de yaş geciyo ikinciyi de yapayım dedim ama perişan oluyrm biri ayağımda biri mememde uyutuyorum onları. rahat günleri hayal ediyrm .
Eşim üçüncüyü de uzun bir aradan sonra istiyor . Hem göze alamiyrm hem de artık yaslanirim o zaman. İstemiyorum ama hayirlisi
Tesekkur ederum efenimmmRota diye bi virüs var ishal yapıyor bunun için rota aşısı tavsiye ediliyor. Devlet kapsamında değil özel yaptırılıyor
Ne guzel evlilik yildonumunuz icin mukemmel bir ani olmussyarın evlilik yıldönümümüz...
veee.....
ben..
adet oldum.
Canim Memorial Şişli'de ssk geçmiyor. Benim dediğim doktor doçent ve ayrıca oranın yeni doğan ünitesinin başında. Valla eskiden aylık kontrol vs bile yokmuş annemin dedigi☺Zaten 2-3 doktora gidip o kadar parayi bayiliyorum malesef... Profesor mu? Ssk li ucret diye bisey olmuyo proflarda. Acikcasi gereksiz buluyo-dum. Hepsine dolandirici gozuyle bakiyorum artik... Annem bizi gunduz gedikoglunda jak ozsarfati de buyutmus... Simdi onlarda yok. Gerci jak varmi olabilir nisantasinda yeri duruyomu bi bakayim... Oda ister simdi 500vay anasini arkadas paralara bak...
Canim bebeğinin ensesi ve ayaklari sicaksa usumuyordur. Terletmedigini zaten anlarsın.Şu an ne giydiriyorsunuz bebislere şaşırdım artık ne giydirsem yok terler yok usur zorla hasta edicem artik acemilik kadar zor bisey yokmuş
benimki 2800 dogdu birici ayda3300 du ikinci ayda 4700 üçüncü ayda 5500 olmustu yani 800gr almisBayanlarbebeklerinizin 3 aylik kontrolunde kac kilo almis...dogum kilosuyla 3 aylik kilosu ne kadar acaba bi yazarmisiniz
Iki gundur bebegim huzursuzdu, bugun mama hazirladim kitliktan cikmis gibi icti mamayi. Sutum azaldi, bana bi care
Iki gundur bebegim huzursuzdu, bugun mama hazirladim kitliktan cikmis gibi icti mamayi. Sutum azaldi, bana bi care
Dereotuyla kuru incir çok süt yapiyo kızlar biliyosnzdur blki ama soyleym ben yinedeDusunmeyeyim diyorum ama sanki bende de ayni var..bkac gundur cokemmek istiyor,iki tarafi birden veriyorum.. Saat basi hatta bazen kavga ediyo dah erken emmek icin.. Belki bnmki de yetmiyo artik napcaksak:/
650 gr aldıBayanlar bebeklerinizin 3 aylik kontrolunde kac kilo almis...dogum kilosuyla 3 aylik kilosu ne kadar acaba bi yazarmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?