2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Muayene ücreti yüksek ya sigorta yoksa zorlayabilir 350 tl gibi bişey ssk da gecmiyor ben özel sağlık yaptırdım ilk sene ne olur ne olmaz
Zaten 2-3 doktora gidip o kadar parayi bayiliyorum malesef... Profesor mu? Ssk li ucret diye bisey olmuyo proflarda. Acikcasi gereksiz buluyo-dum. Hepsine dolandirici gozuyle bakiyorum artik... Annem bizi gunduz gedikoglunda jak ozsarfati de buyutmus... Simdi onlarda yok. Gerci jak varmi olabilir nisantasinda yeri duruyomu bi bakayim... Oda ister simdi 500 vay anasini arkadas paralara bak...

üstünü incelttim bu haftasonu. hava baya iyiydi. ama altına yine iki tane giydirdim.
üşüüttüğü vakitki gaz sancısı çok fena oluyor ya.. gözlerinden yaş geliyor yavrumun. kıvranıyor. bişeyde yapamıyorsun.
benimki birde kusuyor üşüyünce.

Boyle zor buyutunce oyle dusunuyor insan ben 3. Ye hamile kalinca resmen depresyona girdim 6 aya kadar agladim simdi bebek diye ölüyorum millet ilk bebegin mi bu kadar düskünsün diyo ben bile sasiriyorum

Kızlar acil eve yardımcı bayan arıyorum İstanbul Avrupa yakasında ve bulamıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim özelden yazabilirsiniz

Canim Memorial Şişli'de ssk geçmiyor. Benim dediğim doktor doçent ve ayrıca oranın yeni doğan ünitesinin başında. Valla eskiden aylık kontrol vs bile yokmuş annemin dedigi☺

Şu an ne giydiriyorsunuz bebislere şaşırdım artık ne giydirsem yok terler yok usur zorla hasta edicem artik acemilik kadar zor bisey yokmuş

Iki gundur bebegim huzursuzdu, bugun mama hazirladim kitliktan cikmis gibi icti mamayi. Sutum azaldi, bana bi care

Dusunmeyeyim diyorum ama sanki bende de ayni var..bkac gundur cokemmek istiyor,iki tarafi birden veriyorum.. Saat basi hatta bazen kavga ediyo dah erken emmek icin.. Belki bnmki de yetmiyo artik napcaksak:/

Iki gundur bebegim huzursuzdu, bugun mama hazirladim kitliktan cikmis gibi icti mamayi. Sutum azaldi, bana bi care
Dusunmeyeyim diyorum ama sanki bende de ayni var..bkac gundur cokemmek istiyor,iki tarafi birden veriyorum.. Saat basi hatta bazen kavga ediyo dah erken emmek icin.. Belki bnmki de yetmiyo artik napcaksak:/
Dereotuyla kuru incir çok süt yapiyo kızlar biliyosnzdur blki ama soyleym ben yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…