2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Evet balgami sokuyo benimde seninki gibiydi oksdukce ksuyodu zaten kusmuguda sumuksuydu ventoin damlasini verdi yatarken 8 damlabir de buharini verdi buhr cok faydali ama korkma bebeklerimizin bagisiklik sistemleri olusuyo

Masallah 3cocuk cok guzel ama zor daha benim ilk calsiyoum ikinci ne vakit olur bilmem

Bayanlar bebeklerinizin 3 aylik kontrolunde kac kilo almis...dogum kilosuyla 3 aylik kilosu ne kadar acaba bi yazarmisiniz

Dikkat et canm usutme terletme daha da artarsa buhar verirsin biz hataneye yattik ciktik hastane ortami kotu
Gecms olsn Canm ben çok kalın giydirmyrm normalde kvdeyle gorumcem geçen hafta 3 kat gydrdiler kundak yaptılar ustune bide kalın battaniye orttuler o gün çok terlemsti ordan da eve geldk arabayla ama dışarı çıktı soncta cock huysuzlasti uzun uzun akıllı akıllı dururdu smdi en fazla 15 dk

Sende bizim gibi olmussun canim
Bizde gecen ay oglum mukuslu kaka tapiyordu sadece ama surekli agliyordu gazmi karin agrisimi hazmedemiyomu diye dr gittik ilk gittigimiz dr karni agriyor cildi kuru alerjik bunyeli kolik bu cocuk dedi gaz ilaci losyonlar falan verdi kan ve kaka tahlili istedi lokosit falan yok temiz cikti sukur ama alerji icin bisi baktirmamis sma mama almistim arada sutum olmassa takviye yaparim diye at onu bebelac ak duzenli ver dedi kilo alimi iyiyken baskasina gittik oda bakti kulaklari cok kirli zari goremuyorum ondan agliyordur dedi kaka ya falan bisi demedi antibiyotik verdi cok agliyordu caresizce kullandim ama 2 gun sadece 2. Gun kanli kaka yapmaya basladi dr aradik antibyt kes pzrts gel dedi pzrts kaka tapti sukur kan yoktu muayene etti makatta catlak vardir dedi krem veedi antbyt Devam dedi 1 olcek verdim daha yine kakasinda kan basladi kestim kan kayboldu 1 hafta sobra rekrar gittim antbyt kullanmadigimi soylemedim kulaklari gecmis dedi ve ilacın prospektoginde yan etkilerinde kanli ishal yazdigi halde ilac yapmamis makatta catlak vardir dedi
Sonuc olarak o gunden bu gune gelene kadar değişen hic bisi olmadığı gibi birde kanli kaka eklendi hayatımıza simdi gercek nedenini bulmak icin cebellesip duruyoruz

Bayanlar bebeklerinizin 3 aylik kontrolunde kac kilo almis...dogum kilosuyla 3 aylik kilosu ne kadar acaba bi yazarmisiniz
4240 doğdu bebeğim 41. Haftadaydik 3 ay 1 haftalikken 6330 geldi.1 ayda 700 gr almış son ay sadece anne sütü ile bu 700 gr i aldı. Doktor çok iyi dedi anne sütüne devam dedi. Bugün bi 60 cc mama vereyim dedim buberonla yıktı ortalığı biberon emmeyi de unutmuş anladigim kadariyla şu son 1 ayda.ne yapacağım bakalım. İşe baslamasam sıkıntı değilde ağustosta ise başlıca ve sagdigimda sütum az geliyor.ama bebek emince ona yetiyor.kafamda deli sorular.

Nasıl 3 kat yaa yok artık valla ben bugun uzun kollu citcitli body altına pijama ve çorapla tutuyorum tek kat yani alt üst. Yine bile sıcak çok sıcak öf bende pisiyorum ya

Istanbuldaysaniz Şişli Memorial da Ercan bey var doçent ve yenidogan uzmani oranın.evime uzak olmasa aylık kontrollere hep oraya götürcem ama maalesef evime çok uzak.aklınızda olsun çok iyi bir doktordur

Keske antibiyotigi kullansaydin, bosuna vermezler diye dusunuyorum, kan tahlilinde crp'si (enfeksiyonu) yuksekse veriyolar genellikle. Oda bu kadar kucuk bebekler icin verilmesi gerekiyo demekki. Asil baslayip birakman kotu olmus, soyle dusun; iyi askerlerle kotu askerler savasiyo, sen ona iyi asker yollamaya basliyosun, sonra yolda kaliyolar. Vucutda sapitiyo... Ben anlamadim. Butun bebekler mi ayni anda ayni belirtileri vermeye basladi? .... Adam gibi bi doktor bulamadik.... bebek iyiyse suan besin alerjisi icin bi baktir istersen, kanli kakada ozellikle inek sutu alerjisi belirtisi dediler.. 1 hafta kullaniyim bende su antibiyotigi ve ishal tozunu, gecmezse yaptiricam. Kakadan besin alerjisine bakiliyo diye biliyodum, kaptim kakali bezi hemen gittim labaratuara dedilerki kanda bakiliyo e o zaman dun niye soylemediler? Benden kakayi alip, suresi gecmis tekrar yapsin getirin dediler? Hersey muamma...

Istanbuldaysaniz Şişli Memorial da Ercan bey var doçent ve yenidogan uzmani oranın.evime uzak olmasa aylık kontrollere hep oraya götürcem ama maalesef evime çok uzak.aklınızda olsun çok iyi bir doktordur
Bende deniyeyim yakinim. Muayene ucretleri nedir? Tahliller falan? Zaten minnosa ozel saglik sigortasi yaptiracagim bu gidisle.

Canim kakaya ve kana bakildi temiz cikti kulak dedi kulaktada ilaci kullanmadan geçmişdedi zaten ilaci mecbur kestim hem ishal hem kan olunca yeniden kaka verdik tahlile geçenhafta bu hafta cikcak sonucu onu bekliyom derdimiz ne onu bulsak da çaresine baksak valla agla agla helak oldu cocuk

Bayanlarbebeklerinizin 3 aylik kontrolunde kac kilo almis...dogum kilosuyla 3 aylik kilosu ne kadar acaba bi yazarmisiniz

Nasıl 3 kat yaa yok artık valla ben bugun uzun kollu citcitli body altına pijama ve çorapla tutuyorum tek kat yani alt üst. Yine bile sıcak çok sıcak öf bende pisiyorum ya
Aynen öyle terlyincede kvdem diyoki çocuğu usutmussn nasl terlems diyo anne benide o kadar giydirsen bende terlerm ne ustmesi dedim o kadar giydirip bide penye battaniye ye sarıp üstüne kalın battaniyesi örttuler

Canım ben Neslihan Korkmaz'a götürüyoeun çocuğu ve çok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…