2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kilo vermis ya 1 haftada 200gr. Ona canim sikildi biraz
Canm sıkma canını sağlıklı olsun kilo mühim değil daha önümüzde uzun bir maraton var . Inan bu yolculukta birçok kez kılo alıp veriyorlar

Evet canim ya kusarak yada kakadan atacak
Doktora goturdm canm biraz balgam var dedi ventolin şurup verdi. Onu kullandım sabahları öksürük iyice arttı . Söküyo galiba balgami . Anlayamadım ki

Ayyy valla benim buyuk oglum kesintisiz hic susmadan aglardi mos mor olurdu 24 saatte 5 dk 5 dk uyuyarak toplamda 2 saat ancak uyurdu ve 1 bucuk yasina kadar surdu hep miz miz bir bebekti hic biseyden mutlu olmazdi simdi o kadar sorumluluk sahibi ki cok ta zeki insaallah oyle olur ama haala miz miz

Canım benim oğlum da aynisiydi uyumuyo diyince kimse inanmazdı. Uyumadan nasıl buyur diyodular. Hiç unutmam koca bir yaz boyunca gündüz sadece bir gün on dakika uymustu. 11aylik olunca biraz biraz uyku eğitimi vermeye çalıştım tam yavaş yavaş iyi oluyordu ki ikincinin gelmesiyle uykuları yine mahvoldu gece 3-4 kere kalkıp agliyor. Yemek de bizde dogdugundan beri sorun yemeyi sevmiyor oğlum zorla ysdiriyorm . Oğlum su an 26 aylık
Seninki kaç yaşında

Benimki 8 bucuk olacak canim
Benim etrafimdakiler hep sikayetciydi komsularim nasil catlamiyor bu cocuk diyorlardi gece sabaha kadar sabahtandan aksama kadar uyumuyordu iki cesit ana dizi 2 besik bir hamak almistim yok en fazla 2 saat sakonlesiyordu sonra yine ayni en sevdgi sey arabada gezmekti arabadan ininceye kadar uyurdu sonra yine ayni komsularim uyuyamiuoruz diye sikayet ederlerdi ev sobali mecburen o odada yatiyordum hayalet gibi geziyordum nasil dayandim bilmiyorum ama allah guc veriyor. Benimde 3 cocugum var ilk bebek asla susmayan bebekti bide 1 bucuk yasindayken 2. Kardes dogdu dahada cildirdi allahtanki 2. Oglum uslu idi ben kucuge degilde daha cok buyuge kalkardim geceleri 4 sene tamamen uykuyu unuttum uyudugumdada 5 dk da buyuk kucuge bisey yapti endisesiyle firliyordum cok zor gunlerimdi. Simdi 3. Cocugum 2 bucuk aylik ve somdi gece uykusuzluga dayanamiyorum ilk oglum kadar huysuz degil ama yinede zor geldi allah dagina gore kar veriyor tasiyamayacagindan fazla da yuk vermiyor emin olun galiba cok uzun yazdim :)

Sizin birinci ve iikincide yasadiklarinizn aynısını su an yaşıyorum. Ben de zaten hep diyorum kucugumun bir sıkıntısı yok benim bebeğim ve problemim büyük oğlum çok zor bir çocuk aynı sizin anlattıklarınızı yaşadım ve yaşıyorum tek ümidim büyüyunce düzelmesi
Üçüncüyü hayal bile edemiyorum

Kilo vermis ya 1 haftada 200gr. Ona canim sikildi biraz
Devamlı kaka yaptığı için bence kilo kaybı olmuştur. Bende Merak ettim şimdi salı rota yapıldı salıdan beri devamli kakaliyiz gidip tarttirasim geldi. Hangi hastaneye gidiyorsunuz siz? Biz Acıbademe gidiyoruz ama orası da tam paragoz bir hastane

Bende oyleydim cocuklar o kadar yormustu ki artik dogurmam diyordum ve oldu hayirlisi olsun allah yardim etsin

Bende oyleydim cocuklar o kadar yormustu ki artik dogurmam diyordum ve oldu hayirlisi olsun allah yardim etsin
Valla siz buyutmussunuz maşallah bir iki yıl sonra hiç tasaniz kalmaz üç çocuk da ideal. Ben de yaş geciyo ikinciyi de yapayım dedim ama perişan oluyrm biri ayağımda biri mememde uyutuyorum onları. rahat günleri hayal ediyrm .
Eşim üçüncüyü de uzun bir aradan sonra istiyor . Hem göze alamiyrm hem de artık yaslanirim o zaman. İstemiyorum ama hayirlisi

Harvey Karp in kitabini aldim okuyorum cok guzel,orda diyor ki bi bebek 14-18saat arasi uyur ve her dalislari 20dk-4saat arasi degisir.. Az az uyuyarak bu saate ulasan cocugun uykusu,binlerce dolarin bozuk para seklinde verilmesine benzer seninki de 5 dk 5dk diyerek 2saat olunca bu geldi aklima

Kixlar uyumuyo diye şikayet etmeyecegim artık dun pikniğe gittik eltimin bebegi aksama kadat uudu benimki fal tasi gibi acti gözleri sabah eltim aradi sabaga kadar uyumamis benimki maşallah uyufu grlince kalkip emdi geri uyudu gezme iyi geldi sanırım her bebegin huyu baska iste halime sukrettim bugun masallah oglusuma

Canim rotadan sonra ishal olmasi bile normal diyor doktorlar. Benimkinin uzerinden 15gun gecti, o yuzden rotadan degildir dedi 2 doktor, 1 i de rotadandir dedi. Acibadem fulyada calisan tanidiklarin var o halde bile gitmiyorum acibademe. Paragoz olmayan hastane mi var? Devamli farkli doktora gidiyorum. Sisli osmanoglu hastanesi, turkiye hastanesi, kolan hospital, derindere hospital. Bunlarin hicbirinde adam gibi doktor yok. Sirayla is dustukce deniyorum iste... Florance var yakinimda orasida paragoz diye gitmiyodum en son hamilelikten evvel bas agrisiyla acile gitmistim sebebini bulamayinca en son 300u bayilip emar cektirirken buldum kendimi. Adam gibi doktor bulursaniz banada soyleyin parasinda degilim aslinda zaten...

Kilo gene alir artik yada almazsada napiyim saglikli olsun baska bisey istemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…