- 30 Ocak 2015
- 19.830
- 28.417
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #81.301
İcini açıp ye canım bak var mı kurt yok mu diye bende öyle yiyorm normalde de hiç sevmem gerçi bu ara yemyrm azaldgni hissedersem eğerya inciri bende çok duydum ama yiyemiyorum
ne tazesini ne de kurusunu
hep kurt denk geliyo ya
dereotuda yoğurtlu mu yapsak
boş boşta acı nasıl yenir
Saol canim5 saat gayet normal ya benim doktorum 1 ayı tamamladiginda 4 saat uyuyabilir uyandirmana gerek yok demişti.
6200 olduk.3.5 ayligizKilosu iyiyse uyandirma
Yesil sogan.bulgur.et.et yedigim gun sutum cok oluyoİcini açıp ye canım bak var mı kurt yok mu diye bende öyle yiyorm normalde de hiç sevmem gerçi bu ara yemyrm azaldgni hissedersem eğer
Bazen her gün bir kez yapıyor bazen de iki uç güne yapıyor halinden memnun olduğu surece fitil falan vermiyorum ama doktora gore doymuyorsa kaka yapmaz ama doymayqn bebek ağlar uyumaz kaka sorunu bayadır bitmiyor benim artık akışına bıraktımBebisleriniz günde kaç kere kaka yapıyor?
Bence normal bir iki kere. Benimde öyleydi ama suan çok artti 4 5 fln offBenimki 2 kere yapiyor. Normal midir
Kırmızı et çok arttırıyor cidden ayrıca Malt içecegi deYesil sogan.bulgur.et.et yedigim gun sutum cok oluyo
Canim rotadan sonra ishal olmasi bile normal diyor doktorlar. Benimkinin uzerinden 15gun gecti, o yuzden rotadan degildir dedi 2 doktor, 1 i de rotadandir dedi. Acibadem fulyada calisan tanidiklarin var o halde bile gitmiyorum acibademe. Paragoz olmayan hastane mi var?Devamli farkli doktora gidiyorum. Sisli osmanoglu hastanesi, turkiye hastanesi, kolan hospital, derindere hospital. Bunlarin hicbirinde adam gibi doktor yok. Sirayla is dustukce deniyorum iste... Florance var yakinimda orasida paragoz diye gitmiyodum en son hamilelikten evvel bas agrisiyla acile gitmistim sebebini bulamayinca en son 300u bayilip emar cektirirken buldum kendimi. Adam gibi doktor bulursaniz banada soyleyin parasinda degilim aslinda zaten...
6200 olduk.3.5 ayligiz
Biz joie literax 3 tekerlekli aldık. Eşim en cok onu beğendi. Çift yönlü değil. Indirimle 460a almıştık. Tekerlekleri iri olduğu için sürülüşü falan rahat. Araba bagajimiz küçük oldugu icin tekerleklerini çıkartıyoruz bagaja koyarken . Memnunuz biz..Kızlar bebek arabasına karar vermedim e bebekte joie bebek arabası vardı uç tekerlekli çok rahat görünüyordu ama fiyatı çok yuksek 629 bu kadar para vermeye gerek var mi bilemedim bir de uç tekerlekli kullanışlı olur mu sizler hangisini aldınız hafif kolay katlanabilir çift yönlü istiyorum istiyorum kraft baktım o da kalmamış alamadık bebek arabasi olmadan gezmek çok zor
Canım çok sağol tekrar bakiyim e bebeğeBiz joie literax 3 tekerlekli aldık. Eşim en cok onu beğendi. Çift yönlü değil. Indirimle 460a almıştık. Tekerlekleri iri olduğu için sürülüşü falan rahat. Araba bagajimiz küçük oldugu icin tekerleklerini çıkartıyoruz bagaja koyarken . Memnunuz biz..
ben aventten memnunum canım. kaç numara uç kullanıyorsun?Bende aventi değiştirecem sütun yarısını akıtıyor bebiş
aynı gıydırıyorum ben . ev serin.Şu an ne giydiriyorsunuz bebislere şaşırdım artık ne giydirsem yok terler yok usur zorla hasta edicem artik acemilik kadar zor bisey yokmuş
Vay vay astilar iyice 9. ay da 6 7 tane olur heralde yine ates nöbetleri desene4. ay aşısı yaklaşıyor
6. ay aşısı 3 adet 3 ü de bacaktanmıs kızlar.
yuhh yaa
ateşten korkmuyorum ben. hatta zırt pırt ateş ölçmem. elımı alnına koyar bakarım.Vay vay astilar iyice 9. ay da 6 7 tane olur heralde yine ates nöbetleri desene
Evet bir de o var bizim ates sınıra gelmişti bir korku yaşamıştık, bizimki azcik tombik olduğu için çok terliyor vücudu çabuk soğuyor onun için mecbur sürekli olcuyorum karma asi sanirim yakiyordu diğerleri pek sorun olmamıştı bizdeateşten korkmuyorum ben. hatta zırt pırt ateş ölçmem. elımı alnına koyar bakarım.
benım korkum o anda kendını yırtacak. benımkı bir de agladı mı her yeri yıkıyor.
yandık valla. 3 tane bacak ne demek yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?