2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ya inciri bende çok duydum ama yiyemiyorum
ne tazesini ne de kurusunu
hep kurt denk geliyo ya
dereotuda yoğurtlu mu yapsak
boş boşta acı nasıl yenir
İcini açıp ye canım bak var mı kurt yok mu diye bende öyle yiyorm normalde de hiç sevmem gerçi bu ara yemyrm azaldgni hissedersem eğer

Bebisleriniz günde kaç kere kaka yapıyor?
Bazen her gün bir kez yapıyor bazen de iki uç güne yapıyor halinden memnun olduğu surece fitil falan vermiyorum ama doktora gore doymuyorsa kaka yapmaz ama doymayqn bebek ağlar uyumaz kaka sorunu bayadır bitmiyor benim artık akışına bıraktım

geçmiş olsun sanırım yakın çevrede oturuyoruz aynı hastaneleri saymışsınız ben de doğumu türkiye hastanesinde yapmıştım ama çocuk doktorları korkunç bizim kızın da kaka yapamama problemi var sürekli farklı doktora gidiyordum zira gittiklerim şaklabandı ağızlarına vurmadan zor duruyor insan şimdi yeğenlerimi büyüten doktor geldi aklıma ona gidiyorum özel muayenehanesi var halıcıoğlunda çok uzak değil ama minnoşu muayene ederken sinir krizi geçirmiyorum en azından istersen bir dene çok kaybın olmaz 100 lira muayene ücreti sonuçta neye gitmiyor ki

Biz joie literax 3 tekerlekli aldık. Eşim en cok onu beğendi. Çift yönlü değil. Indirimle 460a almıştık. Tekerlekleri iri olduğu için sürülüşü falan rahat. Araba bagajimiz küçük oldugu icin tekerleklerini çıkartıyoruz bagaja koyarken . Memnunuz biz..

Canım çok sağol tekrar bakiyim e bebeğe

Kızlar paşam bugün öksuruyor gibi ara ara anlayamadım neden oldu ilik su verdim havlu koydum bağrına doktora gotursem ne verir pazarfan beri yine kaka da yapmadi off canım çok skildi

Evet bir de o var bizim ates sınıra gelmişti bir korku yaşamıştık, bizimki azcik tombik olduğu için çok terliyor vücudu çabuk soğuyor onun için mecbur sürekli olcuyorum karma asi sanirim yakiyordu diğerleri pek sorun olmamıştı bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…