- 10 Haziran 2012
- 870
- 1.297
- 113
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #81.281
Bende aventi değiştirecem sütun yarısını akıtıyor bebişbunu göreydım alırdım. bugun dr browns siparısı verdık netten
Canım dereotu roka rezene bol su vb.ile bir ay daha sutunu arttırmaya çalış olmazsa 4.ayda yogurda falan başlarsn ben ilk oglunda öyle yapmistmIki gundur bebegim huzursuzdu, bugun mama hazirladim kitliktan cikmis gibi icti mamayi. Sutum azaldi, bana bi care
Ben hala ayni giydiriyorum benim evim hic güneş al.diyor kuzeydeyim merkezi sistem ev o da kapandı bir de ayaklarından usuyunce gazdan durmuyor sadece ince battaniye ortuyirum kalinlari kaldırdım ama gerçekten zor nasıl giydirecegine karar vwrmekŞu an ne giydiriyorsunuz bebislere şaşırdım artık ne giydirsem yok terler yok usur zorla hasta edicem artik acemilik kadar zor bisey yokmuş
Avent kullanıyorum bende akitiyor sanıyorduk meğer biberon emzigini yerine tam oturtmuyormusuz. Iyice yukarı çekmek gerekiyormuş. Sonra düzeldi akitmadiBende aventi değiştirecem sütun yarısını akıtıyor bebiş
Lactamil içiyorum. Çok iyi geliyor bana.Iki gundur bebegim huzursuzdu, bugun mama hazirladim kitliktan cikmis gibi icti mamayi. Sutum azaldi, bana bi care
İlk aldigimizda tam oturmamistim annem göstermişti yukarı çekiyorum.ama yinede akıtıyorAvent kullanıyorum bende akitiyor sanıyorduk meğer biberon emzigini yerine tam oturtmuyormusuz. Iyice yukarı çekmek gerekiyormuş. Sonra düzeldi akitmadi
Canım ben de catlatma ignesiyle hamile kaldım o ağrılar oluyor normal canım sen 14. Gün tahlil yap kanda o zaman belli olur inşallah hakkında hayırlısı olsunarkadaslar merhaba bende anne olmaya aday kısılerden sadece bır kısıyım sızlerın sanırım hepınız annesınız bu ay klomen ve catlatma ıgnesı yaptırdım hafıf hafıf karnımda agrılar ve suan sol tarafımda belım ck kotu ağrıyor yanı oturtmucak derece de ama bu agrı adet donemındekı bel ağrısından dgl ve benden hc akıntıda gelmıyr adetıme bugunle brlıkte 5 gun kldı sızce gevelık vrmıdır
cnm pekı sendekı belırtıler neydıCanım ben de catlatma ignesiyle hamile kaldım o ağrılar oluyor normal canım sen 14. Gün tahlil yap kanda o zaman belli olur inşallah hakkında hayırlısı olsun
Tamam Ben de deneyeyimLactamil içiyorum. Çok iyi geliyor bana.
Hafif bebek arabasi olmasi cok onemli, yoksa bolca kas yaparsinKızlar bebek arabasına karar vermedim e bebekte joie bebek arabası vardı uç tekerlekli çok rahat görünüyordu ama fiyatı çok yuksek 629 bu kadar para vermeye gerek var mi bilemedim bir de uç tekerlekli kullanışlı olur mu sizler hangisini aldınız hafif kolay katlanabilir çift yönlü istiyorum istiyorum kraft baktım o da kalmamış alamadık bebek arabasi olmadan gezmek çok zor
Bu Iki bebek arabasi da cift yonlu degil yalniz, bana sorarsan cift yonlu olup olmamasi pek de onemli degil.Hafif bebek arabasi olmasi cok onemli, yoksa bolca kas yaparsinsirti yatanlarindan tavsiye ederim. Maclaren, chicco liteway oneririm. Chicco liteway daha uygundur fiyat olarak. Uc tekerlekliler bozuk satihlarda bozuk Yollarda cok kullanisli, cunku suspansiyon sistemleri var. fakat gel gelelimki cook hantal Neslihancim.
Benimki 2 kere yapiyor. Normal midirBebisleriniz günde kaç kere kaka yapıyor?
ya inciri bende çok duydum ama yiyemiyorumDereotuyla kuru incir çok süt yapiyo kızlar biliyosnzdur blki ama soyleym ben yinede
Benimki de yaptı geçenlerde bir kezkızlar bebeğim dün bir kere yeşil kaka yaptı ama devamı gelmedi üstüne 2 kere normal yine sarı kaka yaptı neden olmuştur devamı gelse doktora götürcektim ama devamı gelmedi
demekki olabiliyo canım ya neyseki gelmemiş devamıBenimki de yaptı geçenlerde bir kez
Devamı gelmediği iöin önemsemedim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?