2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

inş şu aşıları atlatırız. zaman bi an önce gecer
aşı zamanı kabus gibi oluyor bana

Canım bizimki kraft çift yönlü
ben çok memnunum
güzel katlanıyo ve arabanın bagajına rahat sığıyo 380e aldık
ankarada pembe prenses mağazası var
Elvankent şubesinden aldık

inş şu aşıları atlatırız. zaman bi an önce gecer
aşı zamanı kabus gibi oluyor bana
Aşı yapılırken sen tutma canım.
Aşılar biterbitmez de yanına gel ve saril.
Bizi görünce "annem neden beni kurtarmıyor" diye dusunebiliyormus bu minnoslar.
Anneye bağlanma süreci zarar görüyormuş.
Biraz büyüyünce de zaten saglik ocağını görünce başlarına gelecekleri bilip agliyorlar
Benim kızım 6 aylıkken asilarini yapan hemsireyi markette görüp, parmağıyla işaret edip göstermişti korkuyla :)
Bu aşamada da acimicak yalanını söylememek gerekiyormuş. "Biraz Aciyacak ama bu senin sağlıklı olmak için" gibi seyler söylemek gerekiyormuş.
Doğan cuceloglu "güven tek kullanimliktir" demişti. Yani bir kez güveni kaybettimi tekrar kazanmak çok zormus. "acimayacak" yalaniyla kuzularimizin güvenini kaybetmemeliyiz.

eşimin iğneye karsı hassasıyetı var, benden başka tutacak kimse yok. hemşire tek basına yapmıyor yardım istiyor.

eşimin iğneye karsı hassasıyetı var, benden başka tutacak kimse yok. hemşire tek basına yapmıyor yardım istiyor.
Canim sakin sen tutma, Esinin tutmasi kendisini rahatsiz ediyor, ama senin tutman bebise zarar veriyor. Ileride yasanan kabızlık, tırnak yeme, parmak emme vb pekçok problemler anneye baglanma surecini tamamlayamamaktan kaynaklanıyormuş.
Sabiha paktuna keskin in davranışlara söz geçirmek kitabinda okumuştum.

iğneyi yiyince bayılıyor benımkı.
görse de aynı şey olabilir diye hiç ısrar etmıyorum. rezil olmayalım millete sonra

Bebeklerde parmak Emme bir problem değil ki

3 yasindan sonra emmesi bir problem.
Bir arkadasin kizinin 3 yıl sonunda damak yapisi tamamen bozuldu, dişleri carpiklasti, emdigi parmak inceldi, anne babasının diğerlerinin "aaa bu cocuk hala parmak mi emiyor" tepkilerine tahammülü kalmadı.
Yani bence bunların hepsi bir problem.
Bebeklerde parmak Emme bir problem değil ki

Son düzenleme:
Mustela stelaker cnm. Bnmknin de tam tepesinde var hafif hafif gecio her yikamada. Az daha sertlessin de yaglayip taricam tam gecsin diye

Sen kremi kullandın mı canım
İlk zamanlar az vardı şimdi o kadar çoğaldı ki kafasının her yerinde var resmen
Ve kendi kafasını kaşıyo sürekli
Rahatsız ediyo demekki
Zeytinyağı sürdüm ben kaç kere ama geçirmedi eczacı da taramayın demiş

Canım bebekyagini bir küçük kaseyekoyup bir parmagimi ıslatıp dairesel hareketlerle konakları yumusattigimda sonrasında yikadigimda bir iki uygulamada geçti bizimki.
Bir daha olmaması icin de haftada 2 kez yıkamak yetiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…