- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #81.321
inş şu aşıları atlatırız. zaman bi an önce gecerEvet bir de o var bizim ates sınıra gelmişti bir korku yaşamıştık, bizimki azcik tombik olduğu için çok terliyor vücudu çabuk soğuyor onun için mecbur sürekli olcuyorum karma asi sanirim yakiyordu diğerleri pek sorun olmamıştı bizde
Inşallah ☺ gerçi artık deneyimliyiz sen asidan sonra susturmak için emziriyodun ise yariyormuyduinş şu aşıları atlatırız. zaman bi an önce gecer
aşı zamanı kabus gibi oluyor bana
ilk zamanlar yarıyordu. artık büyüyorlar ve kanmıyorlar :=) emziriken mesela hiçbişi yapmayacaksın, yoksa hemen dikiyor kafayı etrafa. emzik kullanıyorumInşallah ☺ gerçi artık deneyimliyiz sen asidan sonra susturmak için emziriyodun ise yariyormuydu
işte öyle yapıyorum bende sonuç hüsran sonrada tiksiniyorumİcini açıp ye canım bak var mı kurt yok mu diye bende öyle yiyorm normalde de hiç sevmem gerçi bu ara yemyrm azaldgni hissedersem eğer
Anladm Canm o zaman dereotu yiceksn yapcak bsy yokişte öyle yapıyorum bende sonuç hüsran sonrada tiksiniyorum
Kızlar bebek arabasına karar vermedim e bebekte joie bebek arabası vardı uç tekerlekli çok rahat görünüyordu ama fiyatı çok yuksek 629 bu kadar para vermeye gerek var mi bilemedim bir de uç tekerlekli kullanışlı olur mu sizler hangisini aldınız hafif kolay katlanabilir çift yönlü istiyorum istiyorum kraft baktım o da kalmamış alamadık bebek arabasi olmadan gezmek çok zor
Aşı yapılırken sen tutma canım.inş şu aşıları atlatırız. zaman bi an önce gecer
aşı zamanı kabus gibi oluyor bana
eşimin iğneye karsı hassasıyetı var, benden başka tutacak kimse yok. hemşire tek basına yapmıyor yardım istiyor.Aşı yapılırken sen tutma canım.
Aşılar biterbitmez de yanına gel ve saril.
Bizi görünce "annem neden beni kurtarmıyor" diye dusunebiliyormus bu minnoslar.
Anneye bağlanma süreci zarar görüyormuş.
Biraz büyüyünce de zaten saglik ocağını görünce başlarına gelecekleri bilip agliyorlar
Bu aşamada da acimicak yalanını söylememek gerekiyormuş. "Biraz Aciyacak ama bu senin sağlıklı olmak için" gibi seyler söylemek gerekiyormuş.
Doğan cuceloglu "güven tek kullanimliktir" demişti. Yani bir kez güveni kaybettimi tekrar kazanmak çok zormus. "acimayacak" yalaniyla kuzularimizin güvenini kaybetmemeliyiz.
Canim sakin sen tutma, Esinin tutmasi kendisini rahatsiz ediyor, ama senin tutman bebise zarar veriyor. Ileride yasanan kabızlık, tırnak yeme, parmak emme vb pekçok problemler anneye baglanma surecini tamamlayamamaktan kaynaklanıyormuş.eşimin iğneye karsı hassasıyetı var, benden başka tutacak kimse yok. hemşire tek basına yapmıyor yardım istiyor.
Amerikan markasi biliyorsun, amerikada 1 dolara kadar dustugu zamanlar oluyor. Burdaysa ates pahasi.öff şu carter's ne kadar pahalı yaa
iğneyi yiyince bayılıyor benımkı.Canim sakin sen tutma, Esinin tutmasi kendisini rahatsiz ediyor, ama senin tutman bebise zarar veriyor. Ileride yasanan kabızlık, tırnak yeme, parmak emme vb pekçok problemler anneye baglanma surecini tamamlayamamaktan kaynaklanıyormuş.
Sabiha paktuna keskin in davranışlara söz geçirmek kitabinda okumuştum.
şaka gibi fiyatlar yaaAmerikan markasi biliyorsun, amerikada 1 dolara kadar dustugu zamanlar oluyor. Burdaysa ates pahasi.
Bebeklerde parmak Emme bir problem değil kiCanim sakin sen tutma, Esinin tutmasi kendisini rahatsiz ediyor, ama senin tutman bebise zarar veriyor. Ileride yasanan kabızlık, tırnak yeme, parmak emme vb pekçok problemler anneye baglanma surecini tamamlayamamaktan kaynaklanıyormuş.
Sabiha paktuna keskin in davranışlara söz geçirmek kitabinda okumuştum.
Bebeklerde parmak Emme bir problem değil ki
Kızlar konak kreminin adı neydi oğlumun kafası çok kötü oldu
Mustela stelaker cnm. Bnmknin de tam tepesinde var hafif hafif gecio her yikamada. Az daha sertlessin de yaglayip taricam tam gecsin diye
Canım bebekyagini bir küçük kaseyekoyup bir parmagimi ıslatıp dairesel hareketlerle konakları yumusattigimda sonrasında yikadigimda bir iki uygulamada geçti bizimki.Sen kremi kullandın mı canım
İlk zamanlar az vardı şimdi o kadar çoğaldı ki kafasının her yerinde var resmen
Ve kendi kafasını kaşıyo sürekli
Rahatsız ediyo demekki
Zeytinyağı sürdüm ben kaç kere ama geçirmedi eczacı da taramayın demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?