- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #81.341
Canım bebekyagini bir küçük kaseyekoyup bir parmagimi ıslatıp dairesel hareketlerle konakları yumusattigimda sonrasında yikadigimda bir iki uygulamada geçti bizimki.
Bir daha olmaması icin de haftada 2 kez yıkamak yetiyor.
Elinin altında o konakları macun gibi yumuşadığını farkediyorsun değil mi?Bende zeytinyağı ile yaptım ama gittikçe çoğaldı haftada iki yıkıyorum genel olarak
Sen kremi kullandın mı canım
İlk zamanlar az vardı şimdi o kadar çoğaldı ki kafasının her yerinde var resmen
Ve kendi kafasını kaşıyo sürekli
Rahatsız ediyo demekki
Zeytinyağı sürdüm ben kaç kere ama geçirmedi eczacı da taramayın demiş
Kizlar benim minnosun yüzü sanki hiç kilo almiyomus gbi geliyo yaa ufacik suratı var
Canım kraft hangi model fiyatı çok iyi benim beğendiğim 550 di çok pahalı geldiCanım bizimki kraft çift yönlü
ben çok memnunum
güzel katlanıyo ve arabanın bagajına rahat sığıyo 380e aldık
ankarada pembe prenses mağazası var
Elvankent şubesinden aldık
Benim paşada da iyice arttı kızlar zeytinyağı yapıyorum ama sanki faydası olmadı yine de yapmaya devam ediyorum krem bence kullanmayın kafaları çok yumuşak daha zamanla geçer inşallahElinin altında o konakları macun gibi yumuşadığını farkediyorsun değil mi?
Evetse, o zaman onları saçını acitmadan çıktığı kadar almaya calis.
Sonra yikarsin.
Bir de üzülme bunun bebise herhangi bir zararı yok, elbet geçecek.
Hücre yenilenmesi çok hızlı oldugu icin oluyor.
Evet demek umut vermek olur, hayir demek umudunu kirar. Biraz daha bekle ve test yap.arkadaslar merhaba bende anne olmaya aday kısılerden sadece bır kısıyım sızlerın sanırım hepınız annesınız bu ay klomen ve catlatma ıgnesı yaptırdım hafıf hafıf karnımda agrılar ve suan sol tarafımda belım ck kotu ağrıyor yanı oturtmucak derece de ama bu agrı adet donemındekı bel ağrısından dgl ve benden hc akıntıda gelmıyr adetıme bugunle brlıkte 5 gun kldı sızce gevelık vrmıdır
Gidisi var MinnacıkHheh kasik surat :) bizimkinin gidisi var hafif,sizde gidi yok mukafa yapisiyla da ilgili ama bzmkinin kafasi normalin az altinda kucukmus,dolayisiyla surati da minnos
Evet aynen ama çok güzeller ya. ben mothercare bodylerden almıştım baya ama yakalari çok açık bence o sebeple kotu.şaka gibi fiyatlar yaa
yakaların açık olması iyi değil. sırf o yuzden gıydırmedıklerım varEvet aynen ama çok güzeller ya. ben mothercare bodylerden almıştım baya ama yakalari çok açık bence o sebeple kotu.
Canım ben zeytinyağını ılıttıktan sonra kafasına masaj yaparak sürdüm bi yarım saat beklettim. Sonra yine elimle masaj yapar gibi çıkarmaya çalıştım konakları. En son ince tarakla geriye doğru tarayarak almaya çalıştım onları geldiği kadar ve yıkadım. Tek seferde hepsi gitmese de çok azaldı.Bende zeytinyağı ile yaptım ama gittikçe çoğaldı haftada iki yıkıyorum genel olarak
Gidisi var Minnacıkdoğuma gttgm gün ultrasonda kafası büyük demsti doktor mu bu buykse artk Minnacık kafası var
Neden taramayın demiş ki bize doktor ince tarakla hafif hafif geriye doğru tarayın dedi. Tabi saç diplerine bastırmıyoruz.Sen kremi kullandın mı canım
İlk zamanlar az vardı şimdi o kadar çoğaldı ki kafasının her yerinde var resmen
Ve kendi kafasını kaşıyo sürekli
Rahatsız ediyo demekki
Zeytinyağı sürdüm ben kaç kere ama geçirmedi eczacı da taramayın demiş
Ben kısırı bilir ve söylerim çok artırıyorsütü artırmak için son duyduklarım; petibör bisküvi ve çörek otu yagı
evet bulgur ve kısır. bak kısır dedın canım çektiBen kısırı bilir ve söylerim çok artırıyor
Canım biz Tokerden casual storm aldık. Baston travel bizimki. Çift yönlü değil ama puset üstüne takıldığı için şu an gayet rahat. Sonra da büyüyecek ztn. Bagaja sığsın diye baston tercih ettik. Memnunuz. Biz alırken indirim vardı pusetle araba 530 a gelmişti.Kızlar bebek arabasına karar vermedim e bebekte joie bebek arabası vardı uç tekerlekli çok rahat görünüyordu ama fiyatı çok yuksek 629 bu kadar para vermeye gerek var mi bilemedim bir de uç tekerlekli kullanışlı olur mu sizler hangisini aldınız hafif kolay katlanabilir çift yönlü istiyorum istiyorum kraft baktım o da kalmamış alamadık bebek arabasi olmadan gezmek çok zor
Benim de canım çok çekti gece gece. Hamileyken yiyecek adı söylemiyordukevet bulgur ve kısır. bak kısır dedın canım çekti
aa öyle şimdi de süt çekermişBenim de canım çok çekti gece gece. Hamileyken yiyecek adı söylemiyordukyazın ortasında mandalina cnm istemişti. Tabi eşim arasın, çaba göstersin diye biraz da abarttım tüm ankarayı aradı adam. Sonra çağdaş marketin müdürü telefon açtı sizin için mandalina getirtcz diye çok komikti. Ama burda anlatamamıştım başkalarının da canı ister diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?