2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende zeytinyağı ile yaptım ama gittikçe çoğaldı haftada iki yıkıyorum genel olarak

Bende zeytinyağı ile yaptım ama gittikçe çoğaldı haftada iki yıkıyorum genel olarak
Elinin altında o konakları macun gibi yumuşadığını farkediyorsun değil mi?
Evetse, o zaman onları saçını acitmadan çıktığı kadar almaya calis.
Sonra yikarsin.
Bir de üzülme bunun bebise herhangi bir zararı yok, elbet geçecek.
Hücre yenilenmesi çok hızlı oldugu icin oluyor.

Yok ben kullanmadim cnm,cunku daha yapmicagim icin almadim. Ablamlar bebe yagi surmusler kendi bebeklerine,ben de bebe yagi denicem ilk.. Bnmkinin kaslarinda vardi ve normal kendi cilt kreminden surdum yumusadi ve ben temizledm gecti.. Aynen ben taramaya cesaret edemedim onlar gecsin diye. . Ayy kendi kasiyo demek,rahatsiz etmez derler ama bilemedim. Senbi de kremi falan denebakalim ins yarari olur

Kizlar benim minnosun yüzü sanki hiç kilo almiyomus gbi geliyo yaa ufacik suratı var

Hheh kasik surat :) bizimkinin gidisi var hafif,sizde gidi yok mu kafa yapisiyla da ilgili ama bzmkinin kafasi normalin az altinda kucukmus,dolayisiyla surati da minnos

Benim paşada da iyice arttı kızlar zeytinyağı yapıyorum ama sanki faydası olmadı yine de yapmaya devam ediyorum krem bence kullanmayın kafaları çok yumuşak daha zamanla geçer inşallah

Evet demek umut vermek olur, hayir demek umudunu kirar. Biraz daha bekle ve test yap.
Insallah en yakin zamanda kavusursun bebegine.
Allah olmayan herkese nasip etsin...

Canım ben zeytinyağını ılıttıktan sonra kafasına masaj yaparak sürdüm bi yarım saat beklettim. Sonra yine elimle masaj yapar gibi çıkarmaya çalıştım konakları. En son ince tarakla geriye doğru tarayarak almaya çalıştım onları geldiği kadar ve yıkadım. Tek seferde hepsi gitmese de çok azaldı.

N
Neden taramayın demiş ki bize doktor ince tarakla hafif hafif geriye doğru tarayın dedi. Tabi saç diplerine bastırmıyoruz.

Canım biz Tokerden casual storm aldık. Baston travel bizimki. Çift yönlü değil ama puset üstüne takıldığı için şu an gayet rahat. Sonra da büyüyecek ztn. Bagaja sığsın diye baston tercih ettik. Memnunuz. Biz alırken indirim vardı pusetle araba 530 a gelmişti.

Öğretmen arkadaşlar, izinler bitti . Ne yaptınız?
Heyet almak zormuş yaa...
Ben bi yirmi gün almıştım, şimdi o da bitiyor.
Heyet almam lazım.
Nasıl yapcaz bakalım ...
@lollapolusa Sen ne yaptın?

evet bulgur ve kısır. bak kısır dedın canım çekti
Benim de canım çok çekti gece gece. Hamileyken yiyecek adı söylemiyorduk yazın ortasında mandalina cnm istemişti. Tabi eşim arasın, çaba göstersin diye biraz da abarttım tüm ankarayı aradı adam. Sonra çağdaş marketin müdürü telefon açtı sizin için mandalina getirtcz diye çok komikti. Ama burda anlatamamıştım başkalarının da canı ister diye..

aa öyle şimdi de süt çekermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…