- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #81.361
1 ay rapır kullandımÖğretmen arkadaşlar, izinler bitti . Ne yaptınız?
Heyet almak zormuş yaa...
Ben bi yirmi gün almıştım, şimdi o da bitiyor.
Heyet almam lazım.
Nasıl yapcaz bakalım ...
Lollapollosaa Sen ne yaptın?
öff şu carter's ne kadar pahalı yaa
onları bende bılıyorum ama sadece çoklu badi ve tulum satıyorlar.Ben kendi sitesinden değil de İnstagram üzerinde Amerika'dan getirip satan kadınlardan alıyorum, ABD sitesinden beğendiğin ürünleri 15 gün içerisinde getiriyorlar. Bazen muallakta kaldığım ürün olursa Brandium ya da Capitol deki Carter's mağazasına gidip elimle inceliyorum, ona göre sipariş veriyorum. TR sitesinde 90 lira olan 5 li bodyleri 50 tl ye aldım mesela, e zaten LCWaikiki de de bodyler 10 tl ye geliyor, öyle düşünüp bütün yazlık alışverişini yaptım geçen hafta. Hele kız bebek için o kadar güzel şeyler var ki, Allahım sen aklımı koru dedim
Vergi dolayısıyla o kadar kazıklanıyoruz, padişahımız sağolsun, bebelerden bile vergi alıyor...
Dereotunu bol yeşil salataya koyup yemeyi dene, ya da kısıra yeşillik olarak dereotu doldur, hem kısır da çok su içirdiği için bol süt yapar derler ya, buradaki arkadaşlar da onaylamış bak. Demek ki işe yarıyor, dereotlu kısır ile Combo yap senya inciri bende çok duydum ama yiyemiyorum
ne tazesini ne de kurusunu
hep kurt denk geliyo ya
dereotuda yoğurtlu mu yapsak
boş boşta acı nasıl yenir
Yok yok, ne beğensen getiriyorlar, benim son siparişimin içinde toka seti ve saç bantları bile var, ayakkabı bile getiriyorlar valla, siteden beğenin bize söyleyin diyorlar genelde.onları bende bılıyorum ama sadece çoklu badi ve tulum satıyorlar.
takımlar çok güzel. onları pek sayfasından başka pek satan yok
sitesinden begenıp gösterıyorsun yaniYok yok, ne beğensen getiriyorlar, benim son siparişimin içinde toka seti ve saç bantları bile var, ayakkabı bile getiriyorlar valla, siteden beğenin bize söyleyin diyorlar genelde.
Ben heyet için uğraşıyorum ama dediğin gibi çok zorluyorlar, tam teşekküllü bir hastane olması lazım ve kesinlikle ahbap olması lazım, çok sıkı denetimden geçiyoruz diyorlar hep, kolay kolay vermiyor galiba hiç bir yer.Öğretmen arkadaşlar, izinler bitti . Ne yaptınız?
Heyet almak zormuş yaa...
Ben bi yirmi gün almıştım, şimdi o da bitiyor.
Heyet almam lazım.
Nasıl yapcaz bakalım ...
Lollapollosaa Sen ne yaptın?
Aynen öyle, ben doğmadan önceden beri oralardan istettim, o 3lü takımlar filan çok kullanışlı oldu valla, çok memnun kaldım, kesinlikle tavsiye ederim. Şimdi de yaz için elbiseler aldım, kız bebek süslemeleri asıl şimdi başlıyor, yaz kapıda, baldırlar boğumlanmaya başladı, kim tutar bizisitesinden begenıp gösterıyorsun yaniway kurnazlar
Elinin altında o konakları macun gibi yumuşadığını farkediyorsun değil mi?
Evetse, o zaman onları saçını acitmadan çıktığı kadar almaya calis.
Sonra yikarsin.
Bir de üzülme bunun bebise herhangi bir zararı yok, elbet geçecek.
Hücre yenilenmesi çok hızlı oldugu icin oluyor.
Yok ben kullanmadim cnm,cunku daha yapmicagim icin almadim. Ablamlar bebe yagi surmusler kendi bebeklerine,ben de bebe yagi denicem ilk.. Bnmkinin kaslarinda vardi ve normal kendi cilt kreminden surdum yumusadi ve ben temizledm gecti.. Aynen ben taramaya cesaret edemedim onlar gecsin diye. . Ayy kendi kasiyo demek,rahatsiz etmez derler ama bilemedim. Senbi de kremi falan denebakalim ins yarari olur
Canım kraft hangi model fiyatı çok iyi benim beğendiğim 550 di çok pahalı geldi
N
Neden taramayın demiş ki bize doktor ince tarakla hafif hafif geriye doğru tarayın dedi. Tabi saç diplerine bastırmıyoruz.
Aynen öyle, ben doğmadan önceden beri oralardan istettim, o 3lü takımlar filan çok kullanışlı oldu valla, çok memnun kaldım, kesinlikle tavsiye ederim. Şimdi de yaz için elbiseler aldım, kız bebek süslemeleri asıl şimdi başlıyor, yaz kapıda, baldırlar boğumlanmaya başladı, kim tutar bizi
aynenAynen öyle, ben doğmadan önceden beri oralardan istettim, o 3lü takımlar filan çok kullanışlı oldu valla, çok memnun kaldım, kesinlikle tavsiye ederim. Şimdi de yaz için elbiseler aldım, kız bebek süslemeleri asıl şimdi başlıyor, yaz kapıda, baldırlar boğumlanmaya başladı, kim tutar bizi
Blmem benimki çok değişti sana atiyim :)Bizim kinder de babasina cekerse koca kafali olur diyorduk da ters oldu bizmkiler hala benziyor mu birbirne acaba minnak kafalar
Ama atamiyorm senin atman gerekcek ilkBizim kinder de babasina cekerse koca kafali olur diyorduk da ters oldu bizmkiler hala benziyor mu birbirne acaba minnak kafalar
Öylr canım o yüzden heyeti denemedim bileBen heyet için uğraşıyorum ama dediğin gibi çok zorluyorlar, tam teşekküllü bir hastane olması lazım ve kesinlikle ahbap olması lazım, çok sıkı denetimden geçiyoruz diyorlar hep, kolay kolay vermiyor galiba hiç bir yer.
ben iki aylık Aldım şimdİliKpitipitikare Lollapollosaa Biz de ev kredisi ödüyoruz, bi maaş gidiyor. Ücretsizi en az ne kadar alabiliriz ki?
Herkes aynı şeyi söylüyor. Sıkı denetim...
Olmadı ben de bi yirmi gün daha rapor alıcam. Bir ay da ücretsiz alıcam. Birkaç altın bozdururuz artık...
Iki Aylik izni kacar gunluk verdilerben iki aylık Aldım şimdİliK
Eylülde tekrar aLıcam
15 nisan 15 haziran diye yazdım dilekçemiIki Aylik izni kacar gunluk verdiler
Corekotu yagini kullaniyorum ben tavsiye ederimsütü artırmak için son duyduklarım; petibör bisküvi ve çörek otu yagı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?