2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

öff şu carter's ne kadar pahalı yaa

Ben kendi sitesinden değil de İnstagram üzerinde Amerika'dan getirip satan kadınlardan alıyorum, ABD sitesinden beğendiğin ürünleri 15 gün içerisinde getiriyorlar. Bazen muallakta kaldığım ürün olursa Brandium ya da Capitol deki Carter's mağazasına gidip elimle inceliyorum, ona göre sipariş veriyorum. TR sitesinde 90 lira olan 5 li bodyleri 50 tl ye aldım mesela, e zaten LCWaikiki de de bodyler 10 tl ye geliyor, öyle düşünüp bütün yazlık alışverişini yaptım geçen hafta. Hele kız bebek için o kadar güzel şeyler var ki, Allahım sen aklımı koru dedim

Vergi dolayısıyla o kadar kazıklanıyoruz, padişahımız sağolsun, bebelerden bile vergi alıyor...

onları bende bılıyorum ama sadece çoklu badi ve tulum satıyorlar.
takımlar çok güzel. onları pek sayfasından başka pek satan yok

ya inciri bende çok duydum ama yiyemiyorum
ne tazesini ne de kurusunu
hep kurt denk geliyo ya
dereotuda yoğurtlu mu yapsak
boş boşta acı nasıl yenir
Dereotunu bol yeşil salataya koyup yemeyi dene, ya da kısıra yeşillik olarak dereotu doldur, hem kısır da çok su içirdiği için bol süt yapar derler ya, buradaki arkadaşlar da onaylamış bak. Demek ki işe yarıyor, dereotlu kısır ile Combo yap sen

onları bende bılıyorum ama sadece çoklu badi ve tulum satıyorlar.
takımlar çok güzel. onları pek sayfasından başka pek satan yok
Yok yok, ne beğensen getiriyorlar, benim son siparişimin içinde toka seti ve saç bantları bile var, ayakkabı bile getiriyorlar valla, siteden beğenin bize söyleyin diyorlar genelde.

Ben heyet için uğraşıyorum ama dediğin gibi çok zorluyorlar, tam teşekküllü bir hastane olması lazım ve kesinlikle ahbap olması lazım, çok sıkı denetimden geçiyoruz diyorlar hep, kolay kolay vermiyor galiba hiç bir yer.

sitesinden begenıp gösterıyorsun yani way kurnazlar
Aynen öyle, ben doğmadan önceden beri oralardan istettim, o 3lü takımlar filan çok kullanışlı oldu valla, çok memnun kaldım, kesinlikle tavsiye ederim. Şimdi de yaz için elbiseler aldım, kız bebek süslemeleri asıl şimdi başlıyor, yaz kapıda, baldırlar boğumlanmaya başladı, kim tutar bizi

öyle tabi ama kafasını kaşıyor
çok arttı ondan rahatsız oldu
geçer inşallah

kaşındırır diye duymuştum
kafasının üst kısmı kabuk kabuk oldu
sert bide yara gibi
bugün kremi aldım kullandım
bakalım nasıl olacak
bide aklıma takıldı krem kafasına zarar verir mi ve yıkarken gözüne bi zararı olur mu su ile krem akıp giderken

Canım kraft hangi model fiyatı çok iyi benim beğendiğim 550 di çok pahalı geldi

kraft dino canım

N

Neden taramayın demiş ki bize doktor ince tarakla hafif hafif geriye doğru tarayın dedi. Tabi saç diplerine bastırmıyoruz.

Herkes bişey diyo
Biri tarayın biri taramayın
Ben bebek tarağı aldım yumuşacık
Onunla tarıyorum

pitipitikare Lollapollosaa Biz de ev kredisi ödüyoruz, bi maaş gidiyor. Ücretsizi en az ne kadar alabiliriz ki?
Herkes aynı şeyi söylüyor. Sıkı denetim...
Olmadı ben de bi yirmi gün daha rapor alıcam. Bir ay da ücretsiz alıcam. Birkaç altın bozdururuz artık...

Aunen kizim olmasini cok istedim ama malesef olmafi benim allaha sukur igullarimda saglikli maşallah ama eltimin bebeginin giydigi elbiseleri gördükçe deliriyorum bazen bende istiyom diye bsgri yom sonra sus neslihsn allah isteyipte olmayanlara versin diyom ama icimden de bir kuxim olsun gecmiyor degil

aynen kokoşların zamanı

ben iki aylık Aldım şimdİliK
Eylülde tekrar aLıcam

Dayanamadim doktora gittim kaka tahlili yaptırdık hersey temiz çıktı. Ama 1 haftada sadece 20 gr almış. Günde 5 kere kaka yapıyor zaten çocuk nereye kilo alcak..doktor rotanin yan etkisi dedi.kilo kaybı olmamış bu iyi dedi günde 3 4 kere 15 20 cc kaşıkla su vericez birde maflor damla yazdı günde 5 damla.emzirmeye devam dedi.ama arada kaşıkla biraz mama versem mi diye düşünüyorum. Gerçi bizimki suyu bile içmiyor zorla biraz bogazindan gecirebildim şimdi. Mamayi da begenmiyor bakalım napcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…