2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bedenler tutuyor mu yani 3 aylığı tam 3 aylıkta mi giydirdiniz

Kızlar aranızda bebişiyle uçak yolculuğu yapan var mı. Biz de haftaya uçakla Ankaraya gideceğiz de bana biraz tüyo verir miziniz.

Kalkışta emziremem malesef emmiyo benim bebiş. Mama vercem tabi de aç bırakırsam huysuzlanır tok olursa yemez napsam acayip stres ettim yaa

Bizde kanindaki enfeksiyondan oturu basladik antibiyotige, kakanin sulu halide hastaneden eve gelince basladi, ishal tozu da kullanmaya calsiyoruz yarim olcek 100 cc yapiyo ama nasil zor veriyorum 1,5 saatte anlatamam. Bizde kilo kaybi da var. kac gun once rota asisi olmustu?

canım instagramda ki sayfa isimleri ne alışveriş yaptığın yerin
geçen biri daha tavsiye etmişti yurtdışından uygun getiriyorlar diye
sayfa gizliydi , istek gönderiyorum kendi kendine tekrar iptal oluyordu

ayyy
çok teşekkürler vallahi kısıra da bayılırım çok iyi oldu bu tavsiye akşama yapayım
bu arada dün kuru incir reçeli aldım bari biraz ondan yiyim
aslında en çok kurtta reçel ve meyve sularında var ama göz görmüyor ya mide katlanır diyelim

Aynen cock aglamsn yeterki hemen aç bu cocuk zaten bi acikinca agliyolar
benımkı '' zayıf '' falan dıyemiyor da '' annesi acıkmıs bu tontik'' diyor
sıkıyorsa desin. daha napim çocuk uyurken bile emzirmek için kaldırıyorum. emsin dıye çok ugrasıyorum
ben bunlarla ugrasırken kimse kuusra bakmasın alır cevabını ..
bir evladı annesinden daha iyi kimse düşünemez.

Bana sutun mu yok diyodu emzirrken yanimdan ayrilmyo bende sktm memeyi fskrdi snrada yaramiyo mu acaba sütun demeye başladı

Paşam yine kakasini yapamıyor kızlar halinden de memnun bugün 3 gün oldu canım çok sıkkın offf

Sanirim bu duruma alismak gerek. Benimki bir haftadir saat basi emiyor iki gogusten de. O yuzden hergun kakasini yapmaya baskadi bazen iki kez yapiyor.. Cok degisken eskiden seninkigibi olmustu yazmistim da.. Halinden memnunsa guzel ,sonucta yapip rhatalicak ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…