- 30 Ocak 2014
- 726
- 1.324
- 43
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #81.381
Bende oyle yikiyorum ama az sanki haftada iki.bi arkadaş 2 günde 1 yikiyorum dedi bana.Bende zeytinyağı ile yaptım ama gittikçe çoğaldı haftada iki yıkıyorum genel olarak
Bedenler tutuyor mu yani 3 aylığı tam 3 aylıkta mi giydirdinizAynen öyle, ben doğmadan önceden beri oralardan istettim, o 3lü takımlar filan çok kullanışlı oldu valla, çok memnun kaldım, kesinlikle tavsiye ederim. Şimdi de yaz için elbiseler aldım, kız bebek süslemeleri asıl şimdi başlıyor, yaz kapıda, baldırlar boğumlanmaya başladı, kim tutar bizi
Bizde kanindaki enfeksiyondan oturu basladik antibiyotige, kakanin sulu halide hastaneden eve gelince basladi, ishal tozu da kullanmaya calsiyoruz yarim olcek 100 cc yapiyo ama nasil zor veriyorum 1,5 saatte anlatamam. Bizde kilo kaybi da var. kac gun once rota asisi olmustu?Dayanamadim doktora gittim kaka tahlili yaptırdık hersey temiz çıktı. Ama 1 haftada sadece 20 gr almış. Günde 5 kere kaka yapıyor zaten çocuk nereye kilo alcak..doktor rotanin yan etkisi dedi.kilo kaybı olmamış bu iyi dedi günde 3 4 kere 15 20 cc kaşıkla su vericez birde maflor damla yazdı günde 5 damla.emzirmeye devam dedi.ama arada kaşıkla biraz mama versem mi diye düşünüyorum. Gerçi bizimki suyu bile içmiyor zorla biraz bogazindan gecirebildim şimdi. Mamayi da begenmiyor bakalım napcaz
onun o ufacık suratını yesınlerKizlar benim minnosun yüzü sanki hiç kilo almiyomus gbi geliyo yaa ufacik suratı var
bende öyleydımBende oyle yikiyorum ama az sanki haftada iki.bi arkadaş 2 günde 1 yikiyorum dedi bana.
İnşallah öyledir yaa geçen gün ishal oldu dedm kvdeye demez olsaydm o günden beri zyflams diyo yzuu zaten hep minnacikti hiç kilo almadı öyle baldirlarindan aliyoonun o ufacık suratını yesınler
sen onu hep gördüğün için sana öyle gelıyor emin ol
sen kv bakma. onlara göre hep aç ve zayıflarİnşallah öyledir yaa geçen gün ishal oldu dedm kvdeye demez olsaydm o günden beri zyflams diyo yzuu zaten hep minnacikti hiç kilo almadı öyle baldirlarindan aliyo
Aynen cock aglamsn yeterki hemen aç bu cocuk zaten bi acikinca agliyolarsen kv bakma. onlara göre hep aç ve zayıflar
canım instagramda ki sayfa isimleri ne alışveriş yaptığın yerinBen kendi sitesinden değil de İnstagram üzerinde Amerika'dan getirip satan kadınlardan alıyorum, ABD sitesinden beğendiğin ürünleri 15 gün içerisinde getiriyorlar. Bazen muallakta kaldığım ürün olursa Brandium ya da Capitol deki Carter's mağazasına gidip elimle inceliyorum, ona göre sipariş veriyorum. TR sitesinde 90 lira olan 5 li bodyleri 50 tl ye aldım mesela, e zaten LCWaikiki de de bodyler 10 tl ye geliyor, öyle düşünüp bütün yazlık alışverişini yaptım geçen hafta. Hele kız bebek için o kadar güzel şeyler var ki, Allahım sen aklımı koru dedim
Vergi dolayısıyla o kadar kazıklanıyoruz, padişahımız sağolsun, bebelerden bile vergi alıyor...
ayyyDereotunu bol yeşil salataya koyup yemeyi dene, ya da kısıra yeşillik olarak dereotu doldur, hem kısır da çok su içirdiği için bol süt yapar derler ya, buradaki arkadaşlar da onaylamış bak. Demek ki işe yarıyor, dereotlu kısır ile Combo yap sen
benımkı '' zayıf '' falan dıyemiyor da '' annesi acıkmıs bu tontik'' diyorAynen cock aglamsn yeterki hemen aç bu cocuk zaten bi acikinca agliyolar
Bende gunasiri yikiyorum dogdu dogali hem Bebis rahatlıyor hemde konak olmadi hiçBende oyle yikiyorum ama az sanki haftada iki.bi arkadaş 2 günde 1 yikiyorum dedi bana.
Bana sutun mu yok diyodu emzirrken yanimdan ayrilmyo bende sktm memeyi fskrdi snrada yaramiyo mu acaba sütun demeye başladıbenımkı '' zayıf '' falan dıyemiyor da '' annesi acıkmıs bu tontik'' diyor
sıkıyorsa desin. daha napim çocuk uyurken bile emzirmek için kaldırıyorum. emsin dıye çok ugrasıyorum
ben bunlarla ugrasırken kimse kuusra bakmasın alır cevabını ..
bir evladı annesinden daha iyi kimse düşünemez.
Bana sutun mu yok diyodu emzirrken yanimdan ayrilmyo bende sktm memeyi fskrdi snrada yaramiyo mu acaba sütun demeye başladı
Aynen oyle yetmiyomu mama ver bilmemne bizide sibirkendiriyorlar o bisey degilbazı insanlar cok kıskanç yaa
benım kaynana mama lafını duyunca bi haller oluyor. sankı ona sorcam ne verip vermeyecegımıAynen oyle yetmiyomu mama ver bilmemne bizide sibirkendiriyorlar o bisey degil
Yetmesse napacagiz kurufasule pilavmi vercez allah allah âlemler yaabenım kaynana mama lafını duyunca bi haller oluyor. sankı ona sorcam ne verip vermeyecegımı
bizde tam tersi
Paşam yine kakasini yapamıyor kızlar halinden de memnun bugün 3 gün oldu canım çok sıkkın offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?