2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim bebis oncedentek memeden icerdi htta aynisini iki uc saat icinde tekrar verirdim. Bir haftadir ikisini birden iciyo ve sonuna kadar da icmiyo agliyo. Sizce neden olabilir? Kontrol ayin basinda ve bnce kilo alimina etki edecek boyle giderse ama durduramiyorum cocugu cok agliyor,ben de rezil oldum boyle yorucu cok

benmkide biberondan icmeyi unutms nefes nefese kalıyo hatta almıyo bile agzyla itiyo emerken de oyanıyıp duruyo memeylee en azndan sagıp verince ne kadar ictigini blyrm onuda kabl etmiyo smdi

Aynen digerleri işgüzarlık yapıyor. Ben hamileligimde yediğim yemeyi hic bir zaman yemedim. Cocuk 3 kilo 400 gr doğmuş yazio. Bi gorumcem kucucuk dio. Diger gorumcemde sana kizacam ne kadar küçük hiç yememissin dio. Logusayken sinir ettiler beni

Benim kızım da son günlerde çok sık emmeye başladı canım. Ve uykusu gelince uyumak yerine ağlıyor. Yatırıyorum kendiliğinden uyumuyor zaten. Beşikte, ayağımda, kucağımda sallayınca da ağlıyor uyumuyor. Dün en son artık hiç yapmam dediğimi yaptık. Çarşafın arasında salladık. Sustu hemen uyudu iki dakikada. Ama buna alışmasını istemiyorum. Napcam bilmiyorum.

yemek yemiyomusum oyle diyo iyidir düsünr dün yiyim diye bi sürü meyve sebze bseyler almıs ama cok yememi bekliyo 80 kilo insanla 50 kilo insan aynı yiyemez ki benm midemde bu kadarını alıyo napıyım
yuh yaa ficimiyim ben deseydin sen kendine sut yapacak seyler ye bu arada sutle bulguru pisuriyorum ayni corba gibi iciyorum xok guzel süt yapıyo canlar

yuh yaa ficimiyim ben deseydin sen kendine sut yapacak seyler ye bu arada sutle bulguru pisuriyorum ayni corba gibi iciyorum xok guzel süt yapıyo canlar
canm sütüm var zaten allaha sukur azaldıgını hissedince kuru incir yiyorm hemen cogalıyo ama ye ye diye sevmediğim syleri zorla yedrmeye calsyo

İnstagram da ismi ne cnm aldığın kişilerin?

Öğretmen arkadaşlar, izinler bitti . Ne yaptınız?
Heyet almak zormuş yaa...
Ben bi yirmi gün almıştım, şimdi o da bitiyor.
Heyet almam lazım.
Nasıl yapcaz bakalım ...
@lollapolusa Sen ne yaptın?
Tıp merkezlerinin bi çoğunda parayla veriyorlar heyet raporu. Bir aylığı 500 tl ben bir aylık aldım. Bitince ücretsiz izin alcm.

Son düzenleme:
Yeni öğrendiğim birşeyi paylasayim: ilk emmeye başladığında gelen süt şekerli olurmuş, sonradan gelen süt yağlı. Belki senin minnos bu tadı ayirdetmeye başlamıştır:) gurme bebek yani :)
Ama ne yapıp ne edip o yağlı sütü vermeliyiz kuzulara.

limonluseker bende bebek tarağıyla tarıyorum cnm. Bize doktor tarayın dedi valla. Bir de yağla geçmezse diye bi krem tavsiye etti de almadım onu yağ azalttı diye. Mustela nın bi kremiydi ama adını unuttum.

kafa anca o kadar calısıyor işte. ben bebege 2800 kendıme de 27 kilo almısım düşün

yemek yemiyomusum oyle diyo iyidir düsünr dün yiyim diye bi sürü meyve sebze bseyler almıs ama cok yememi bekliyo 80 kilo insanla 50 kilo insan aynı yiyemez ki benm midemde bu kadarını alıyo napıyım
benım kı her gelişinde tatlı alıyordu
tatlıyı kestim alma bır daha dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…