- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #81.401
benım kaynana mama lafını duyunca bi haller oluyor. sankı ona sorcam ne verip vermeyecegımı
bizde tam tersi
yemek yemiyomusum oyle diyo iyidir düsünr dün yiyim diye bi sürü meyve sebze bseyler almıs ama cok yememi bekliyo 80 kilo insanla 50 kilo insan aynı yiyemez ki benm midemde bu kadarını alıyo napıyımbazı insanlar cok kıskanç yaa
benmkide biberondan icmeyi unutms nefes nefese kalıyo hatta almıyo bile agzyla itiyo emerken de oyanıyıp duruyo memeylee en azndan sagıp verince ne kadar ictigini blyrm onuda kabl etmiyo smdiBenim bebis oncedentek memeden icerdi htta aynisini iki uc saat icinde tekrar verirdim. Bir haftadir ikisini birden iciyo ve sonuna kadar da icmiyo agliyo. Sizce neden olabilir? Kontrol ayin basinda ve bnce kilo alimina etki edecek boyle giderse ama durduramiyorum cocugu cok agliyor,ben de rezil oldum boyle yorucu cok
benımkı '' zayıf '' falan dıyemiyor da '' annesi acıkmıs bu tontik'' diyor
sıkıyorsa desin. daha napim çocuk uyurken bile emzirmek için kaldırıyorum. emsin dıye çok ugrasıyorum
ben bunlarla ugrasırken kimse kuusra bakmasın alır cevabını ..
bir evladı annesinden daha iyi kimse düşünemez.
Benim kızım da son günlerde çok sık emmeye başladı canım. Ve uykusu gelince uyumak yerine ağlıyor. Yatırıyorum kendiliğinden uyumuyor zaten. Beşikte, ayağımda, kucağımda sallayınca da ağlıyor uyumuyor. Dün en son artık hiç yapmam dediğimi yaptık. Çarşafın arasında salladık. Sustu hemen uyudu iki dakikada. Ama buna alışmasını istemiyorum. Napcam bilmiyorum.Sanirim bu duruma alismak gerek. Benimki bir haftadir saat basi emiyor iki gogusten de. O yuzden hergun kakasini yapmaya baskadi bazen iki kez yapiyor.. Cok degisken eskiden seninkigibi olmustu yazmistim da.. Halinden memnunsa guzel ,sonucta yapip rhatalicak ins
yuh yaa ficimiyim ben deseydin sen kendine sut yapacak seyler ye bu arada sutle bulguru pisuriyorum ayni corba gibi iciyorum xok guzel süt yapıyo canlaryemek yemiyomusum oyle diyo iyidir düsünr dün yiyim diye bi sürü meyve sebze bseyler almıs ama cok yememi bekliyo 80 kilo insanla 50 kilo insan aynı yiyemez ki benm midemde bu kadarını alıyo napıyım
canm sütüm var zaten allaha sukur azaldıgını hissedince kuru incir yiyorm hemen cogalıyo ama ye ye diye sevmediğim syleri zorla yedrmeye calsyoyuh yaa ficimiyim ben deseydin sen kendine sut yapacak seyler ye bu arada sutle bulguru pisuriyorum ayni corba gibi iciyorum xok guzel süt yapıyo canlar
İnstagram da ismi ne cnm aldığın kişilerin?Ben kendi sitesinden değil de İnstagram üzerinde Amerika'dan getirip satan kadınlardan alıyorum, ABD sitesinden beğendiğin ürünleri 15 gün içerisinde getiriyorlar. Bazen muallakta kaldığım ürün olursa Brandium ya da Capitol deki Carter's mağazasına gidip elimle inceliyorum, ona göre sipariş veriyorum. TR sitesinde 90 lira olan 5 li bodyleri 50 tl ye aldım mesela, e zaten LCWaikiki de de bodyler 10 tl ye geliyor, öyle düşünüp bütün yazlık alışverişini yaptım geçen hafta. Hele kız bebek için o kadar güzel şeyler var ki, Allahım sen aklımı koru dedim
Vergi dolayısıyla o kadar kazıklanıyoruz, padişahımız sağolsun, bebelerden bile vergi alıyor...
Tıp merkezlerinin bi çoğunda parayla veriyorlar heyet raporu. Bir aylığı 500 tlÖğretmen arkadaşlar, izinler bitti . Ne yaptınız?
Heyet almak zormuş yaa...
Ben bi yirmi gün almıştım, şimdi o da bitiyor.
Heyet almam lazım.
Nasıl yapcaz bakalım ...
@lollapolusa Sen ne yaptın?
Yeni öğrendiğim birşeyi paylasayim: ilk emmeye başladığında gelen süt şekerli olurmuş, sonradan gelen süt yağlı. Belki senin minnos bu tadı ayirdetmeye başlamıştır:) gurme bebek yani :)Benim bebis oncedentek memeden icerdi htta aynisini iki uc saat icinde tekrar verirdim. Bir haftadir ikisini birden iciyo ve sonuna kadar da icmiyo agliyo. Sizce neden olabilir? Kontrol ayin basinda ve bnce kilo alimina etki edecek boyle giderse ama durduramiyorum cocugu cok agliyor,ben de rezil oldum boyle yorucu cok
Allah eksiltmesin canım anlaniyorum ye diye dirwtilolar ne anliyorlar sinir oluyorum bende sanki biz cicuguz yemeyi bilmiyozcanm sütüm var zaten allaha sukur azaldıgını hissedince kuru incir yiyorm hemen cogalıyo ama ye ye diye sevmediğim syleri zorla yedrmeye calsyo
1 kullanıyorum 2 de var ama daha geçmedimben aventten memnunum canım. kaç numara uç kullanıyorsun?
ben 3 aldım fazla geldı
kafa anca o kadar calısıyor işte. ben bebege 2800 kendıme de 27 kilo almısım düşünAynen digerleri işgüzarlık yapıyor. Ben hamileligimde yediğim yemeyi hic bir zaman yemedim. Cocuk 3 kilo 400 gr doğmuş yazio. Bi gorumcem kucucuk dio. Diger gorumcemde sana kizacam ne kadar küçük hiç yememissin dio. Logusayken sinir ettiler beni
benım kı her gelişinde tatlı alıyorduyemek yemiyomusum oyle diyo iyidir düsünr dün yiyim diye bi sürü meyve sebze bseyler almıs ama cok yememi bekliyo 80 kilo insanla 50 kilo insan aynı yiyemez ki benm midemde bu kadarını alıyo napıyım
Money money money mi yoksa
dolu olunca akıtır genelde1 kullanıyorum 2 de var ama daha geçmedim
Benim bebislede ilgili olabilir memede de akıtıyor
Emmek istiyor ama yutmuyordolu olunca akıtır genelde
aynen canım midemin aldıgı bu kadar sütün kiloyla alakalı oldugunu düsnyolar heraldeAllah eksiltmesin canım anlaniyorum ye diye dirwtilolar ne anliyorlar sinir oluyorum bende sanki biz cicuguz yemeyi bilmiyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?