- 30 Ocak 2015
- 19.841
- 28.502
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #81.421
iyi yapmssnbenım kı her gelişinde tatlı alıyordu
tatlıyı kestim alma bır daha dedim.
her seyi yersem nasıl kilo verıcemiyi yapmssnzorla kilo aldrcaklar insana
Sadece çaya attığımız sekerden vazgecsek bile faydasi var kilo vermemize..her seyi yersem nasıl kilo verıcem
cok yersen süt yapar diye bssy yok ki saglıklı duzenli yiyince sut oluyoher seyi yersem nasıl kilo verıcem
çay içmiyorumSadece çaya attığımız sekerden vazgecsek bile faydasi var kilo vermemize..
Denemisligim var :)
Yeni öğrendiğim birşeyi paylasayim: ilk emmeye başladığında gelen süt şekerli olurmuş, sonradan gelen süt yağlı. Belki senin minnos bu tadı ayirdetmeye başlamıştır:) gurme bebek yani :)
Ama ne yapıp ne edip o yağlı sütü vermeliyiz kuzulara.
Benim kızım da son günlerde çok sık emmeye başladı canım. Ve uykusu gelince uyumak yerine ağlıyor. Yatırıyorum kendiliğinden uyumuyor zaten. Beşikte, ayağımda, kucağımda sallayınca da ağlıyor uyumuyor. Dün en son artık hiç yapmam dediğimi yaptık. Çarşafın arasında salladık. Sustu hemen uyudu iki dakikada. Ama buna alışmasını istemiyorum. Napcam bilmiyorum.
:)))çay içmiyorum
Canım aldığın tıp merkezi İstanbul'da mı adını yazabilirmisin?Tıp merkezlerinin bi çoğunda parayla veriyorlar heyet raporu. Bir aylığı 500 tlben bir aylık aldım. Bitince ücretsiz izin alcm.
Hicte degil su icsen yetiyor bile benim arkadaşımın bebegi 4 yasinda ve kiz 40 kilo maşallah sutu var ve hala emziriyor ilerde birakmadimi hala derker bize deaynen canım midemin aldıgı bu kadar sütün kiloyla alakalı oldugunu düsnyolar heralde
benımkı de öyle .. artık 2 memeyı emıyorBenim bebis oncedentek memeden icerdi htta aynisini iki uc saat icinde tekrar verirdim. Bir haftadir ikisini birden iciyo ve sonuna kadar da icmiyo agliyo. Sizce neden olabilir? Kontrol ayin basinda ve bnce kilo alimina etki edecek boyle giderse ama durduramiyorum cocugu cok agliyor,ben de rezil oldum boyle yorucu cok
Masallah seninki hazmediyo kabiz olmasinda yapsınbugun bu 3. kaka
2 gündür günde 1 kere yapıyordu. öyle mi oluyormus?Masallah seninki hazmediyo kabiz olmasinda yapsın
Tabi hazmedemese yapabilirmi sutun yariyor demekku kabuz olmasinda poposu zorlanmasin iste benimki her gun bir kerede olsa yapar yapamazsa o gece sabaha kadar nobetteyiz en sonunda ben masaj yaoarak yaptırırim2 gündür günde 1 kere yapıyordu. öyle mi oluyormus?
bende çok takılıyorum kaka işine. dün gece 10 da yaptı. eninde sonunda da olsa yaptıTabi hazmedemese yapabilirmi sutun yariyor demekku kabuz olmasinda poposu zorlanmasin iste benimki her gun bir kerede olsa yapar yapamazsa o gece sabaha kadar nobetteyiz en sonunda ben masaj yaoarak yaptırırim
EVet bencede yapmadugi zaman doymamis gibu hissediyorum nedense ama duzelecek gut gide benim büyük oglum cik cekti kabızlık ben mamasina zeytin yafi koyuyordumbende çok takılıyorum kaka işine. dün gece 10 da yaptı. eninde sonunda da olsa yaptı
günde 1 kere de olsa yapmalı
evet, ek gıdada armut, kayısı ve zeytınyagı baş ucumuzda olacak.EVet bencede yapmadugi zaman doymamis gibu hissediyorum nedense ama duzelecek gut gide benim büyük oglum cik cekti kabızlık ben mamasina zeytin yafi koyuyordum
Biberonla veriyorsan yapmadugi zaman icine cay kasigiyla bir kasik koyabilusin zeytinyağıevet, ek gıdada armut, kayısı ve zeytınyagı baş ucumuzda olacak.
yapmadıgı zaman hemen kayısı kompostosu veya armut kaynatıp ıcıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?