2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

4 öğün emzirme mi?ben o kadar çok emziriyorum ki sayısı belli degil
5.5 aylık olana kadar 6 ogunu düzenlemeye çalışacağım. Sabah kahvaltı (yumurta sarısı, beyaz peynir, oglen sebze puresi/yoğurt_incir (hurma)/meyve sonraki öğünler anne sutu ile baslayip 6.5 aylıkken 3 ogun, 7.5 aylıkken de 4 ogun ek besin vereceğim.
Asla bebe biskuvisi, şeker yok.
Bir de kendi yemeyecegim birşeyi yedirmeyecegim (orn ciğerli muhallebi)

Ay atom valla yaptırmıcamda zeynoma nodu yine ya
Bi aspirinli gazoz sen içsen sütten geçermi mantığı gütcem ama galba saçmalıcam aman ben ne diom be
Sorma gene hastayiz. Rota asisindan sonra oldu ama nerden oldu bilmem ishal oldu. Kilo falanda verdi, yarin kontrole goturcem bakalim ne alemdeyiz. Kakalar beni benden aliyo zaten... Benim miniginde anasi gibi yildizi dusuk herhalde

Ya kizlar diyerek gene kafanizi utuleyecek bir soru soracagim. Doktorlar tabiki yaptir diyor; rota asisinin ikinci dozunu yaptirmak istemiyorum. Ne kaybederim?

Sorma gene hastayiz. Rota asisindan sonra oldu ama nerden oldu bilmem ishal oldu. Kilo falanda verdi, yarin kontrole goturcem bakalim ne alemdeyiz. Kakalar beni benden aliyo zaten... Benim miniginde anasi gibi yildizi dusuk herhalde
Profil fotodakiler anne-kiz sizseniz masallah cok tatlisiniz nazar degmis olmasin tututu masallah

Gelelim pipi kesimine

yani.. kakası çişi varsa doyuyordur.
bizde sünnet ettirecektik. fıtık sorunu çıkınca kaldı öyle.
Benim sezeryanda kadin dogumcum anestezi doktoruna soruyordu "kizkardesimin 8 aylik oğlu var, sünnet ettirmek istiyorlar, hangi anesteziyi onerirsin? "
Cevap: 6 yaşından once hicbir anesteziyi onermem. Bebegin beyin gelişimi tamamlanmadan Nasıl bir zarar verdiğini gösteren bir çalışma yok." dedi.
Ankara GATA da..
Siz de bu konuyu sorusturun.

benımde akmıyor :=) bebekler büyüyor
artık 80 cc falan cıkıyor göğsümden. emmesi şart yani :=) emınce güzel emıyor maşallah.
pompa keşke emme görevını de halletse.
Sur sen çocuğu saatli mi besliyorsun kilo alımı Nasıl benimki 3 ay 6 günlük oldu hala 100cc üzerini içemiyor 3 saatte bir veriyorum bazen aralarda küçük küçük hazırlayıp veriyorum almıyor

Hey 4. Ay bitince ek gıdalara yavaştan gececekle va mı
Yok Can'ım bebekler de emziğine pekmez sürüp verdiğinde bile kalorisi çok yüksek olduğu için bebeklerin hala midesi küçük ve onunla kendilerini tok hissedip verilen süt yada mamayı almıyorlar ve mideleri küçülüyor

6 aya kadar asla bebeği uyutmuyorlar...acı hissini bilmediği için direk kesiolla

Sur sen çocuğu saatli mi besliyorsun kilo alımı Nasıl benimki 3 ay 6 günlük oldu hala 100cc üzerini içemiyor 3 saatte bir veriyorum bazen aralarda küçük küçük hazırlayıp veriyorum almıyor
emzırme programı ındırdım ona göre beslıyorum 2-3 saat arası.
bakıyorum bazen 1,5 saat geçmiş şansımı denıyorum alacak mı diye.
kısacası, buldugum her fırsatta emzırmeye çalışıyorum. valla bu durumda benımkı de 150-180 arası içmesi lazım
hiç öyle bişi olmadı :=) en fazla 130 cc içti 1-2 kere :=)
genelde 100 cc içiyor
memede çok fazlasını içtiğinden emınım.

Bugün giremedim buraya sayfalar ilerlemiş kauinvalideye gittim sinirlerim çok bozuk paşam sesten hic uyumadi aksama kadar toplam iki saat ancak uyudu çocuğun yaninda gorumcemin çocukları bağırıyor tinlayan yok paşam mahvoldu sürekli ağladı yavrum benim aksam da gaz sancisi başladı hic durmadı hepsi bir yorum yapıyor yok çocuğun hırıltısı var yok karni sert yok sesten ne anlar burada kalın doktora goturelim offf eşime dedim kalk gidelim yeter ya çocuk uyumadigindan bu halde anlayan yok Delirdim ya eve geldik ev merkezi sistem hava çok soğuk bugün yakmamislar yöneticiyi bulamıyoruz ufo yaktım pasa gece ne yapacak bilmiyorum offf bir sigara yakiyim

Ya kizlar diyerek gene kafanizi utuleyecek bir soru soracagim. Doktorlar tabiki yaptir diyor; rota asisinin ikinci dozunu yaptirmak istemiyorum. Ne kaybederim?
Atom ya inan bişi diyemiyorum..sanırım bazı şeyler anne ve bebek arasındaki o bağa bağlı..nedense hiç yaptırasım yok benim..yani her kpnuda oldugu gibi bi konuda da iki ayrı kutuplaşma..
İçimden bi ses yanaşma diyor o kadar..sen ne düşünüyorsun ki...madem ilkini yaptırdın kuzum zati çekti bari yaptırda tam olsun be...
Çok zor be annelik..ömür gidio..
Benim oğlanda bağra bağra bi hal oldu...

biz de aynı şekildeyiz, görümcemın cocugu bagırıyor v benımkı uyumuyor. 2 saat oturup kalkıyoruz genelde.
evet yaa hava bırden sogudu

hoş geldın pembedon, ben elma suyuna 1-2 gündür başladım. 2 çay kaşığı verıyorum
sonra da armut suyu verıcem.
Sör dohtora dedim hangi meyve püresi suyu...
Dalından koparılmış dedi
Nasıl baktıysam yani dedi bulundugun şehirde ne yetişiyorsa öyle gavur meyveleri değilmiş
Zati dedi ne kadar yediği değil o saatlerde midenin alışması önemli dedi..
Şıpır şıpır yalanıyordur zilli
Aventten kaşık aldık bi maaşı verdik kıaz

biz de aynı şekildeyiz, görümcemın cocugu bagırıyor v benımkı uyumuyor. 2 saat oturup kalkıyoruz genelde.
evet yaa hava bırden sogudu
Canım çocuk öyle dalıyor ki bir bağırıyor çocuk sıçrayarak uyanıyor yavrum benim ya evden dışarı cikmwyscam ya herkesin yorumu da cabası bir çocuğu en iyi annesi bilir gece ne yapacaz bilmiyorum offf ev soğuk

dalından koparılmıs ne demek pazarda ne varsa onu alcaz işte. alerji yapmayan en az bunlar oldugu için elma ve armut diye bılıyorum.
oo sevmez mı hiç
evet, maksat alıssın. 5 ayına 1 hafta kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…