- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #81.581
Yaptirma zaten bende pisman oldum rota yaptirdigima. Rotadan sonra ishal oldu cocuk kaninda enfeksiyon... Artik asidan mi oldu baska biseyden mi bilmem... Ugrasiyorum yine anlayacaginemmiyo zaten, emme fasli 2 saat suruyo, sonra bi bakiyon gene emzirmen lazim memede sut yok, cekmiyoki gelsin terbiye merbiye degil abicim bu sut isi, nazar mazarda degil. Gene ayni andami gitti herkesin sutu? Artik azaliyo demekki gunden gune..benimde dolapta hic sutum yok artik, hatta bazen meme bos oluyo minnos cekince geliyo. 6 ayi cikarirsak ne ala... Bebegi emzirmek lazim artmasi icin, bu seferde bokun rengi degisiyo hemen, artik 3-4 saat gecmesi lazimmis aslinda... Biz bitti diye diye ona inanmayalim oyle olmasin dicem ama gorunen koyde kilavuz istemiyoki... Gittigi yere kadar artik napalim..
Seninki fenaymis
saabahaa bi meme daş gibi olmasın görüsün senAllah senin iyiligini versin. Okudum ufledim ankaradayim oraya anca sabaha dogru gelir sabah bi daha kontrol et sen
Ben çok istiyorum başlamak ama bakalim doktor ne diyecekHey 4. Ay bitince ek gıdalara yavaştan gececekle va mı
Gittiği yere kadar da benim bebeğim mamayı da yemiyor suan süt giderse ne yedircem bu cocuga benYaptirma zaten bende pisman oldum rota yaptirdigima. Rotadan sonra ishal oldu cocuk kaninda enfeksiyon... Artik asidan mi oldu baska biseyden mi bilmem... Ugrasiyorum yine anlayacaginemmiyo zaten, emme fasli 2 saat suruyo, sonra bi bakiyon gene emzirmen lazim memede sut yok, cekmiyoki gelsin terbiye merbiye degil abicim bu sut isi, nazar mazarda degil. Gene ayni andami gitti herkesin sutu? Artik azaliyo demekki gunden gune..benimde dolapta hic sutum yok artik, hatta bazen meme bos oluyo minnos cekince geliyo. 6 ayi cikarirsak ne ala... Bebegi emzirmek lazim artmasi icin, bu seferde bokun rengi degisiyo hemen, artik 3-4 saat gecmesi lazimmis aslinda... Biz bitti diye diye ona inanmayalim oyle olmasin dicem ama gorunen koyde kilavuz istemiyoki... Gittigi yere kadar artik napalim..
Ya gazideki aynı zamanda yazar olan dohtor verdi be bi liste..Ben çok istiyorum başlamak ama bakalim doktor ne diyecek
4 öğün emzirme mi?ben o kadar çok emziriyorum ki sayısı belli degilCanım ben 5.5 aylık olunca kendi mayaladigim yogurt, sebze çorbası, yumurta sarisi, tuzsuz beyaz peynir, hurma, incir, muz, elma, armut ve 3 kez çekilmiş kiyma ile gunde 2 ogun ek gida 4 ogun emzirme olmak üzere başlayacağım.
Yerse :)
Listeyi bizle de Paylaş bariYa gazideki aynı zamanda yazar olan dohtor verdi be bi liste..
dohtor iyide mantıklı akıllı adam ama ben şartlanmışım 6. Aya ..
Sabırsz karı..aynu bende öle düşündüm ..Listeyi bizle de Paylaş bari
Kız onyedi valla...Annişler relaks olun.
Sütünüz var. bitmez kolay kolay.. telaş yok.
bu iş beyinde bitmiyor mu...
var mı.. var
bebişler doyuyor mu doyuyor..
bitti.
nokta.
yani.. kakası çişi varsa doyuyordur.Kız onyedi valla...
Kaka yapıyor ya bende doyyor diom demek
Ahanda saat 10 olmus... Tam 8den beri yeme sasi var yine evde. Benimkide yemiyo. Ne meme aldi, ne biberon, hatta mama bile yaptim belki icer diye, 6dan beri bisey yemedi cunku, i ih ... Onuda almadi. Uyudu. Beterin beteri var benimki hicbisey yemiyoGittiği yere kadar da benim bebeğim mamayı da yemiyor suan süt giderse ne yedircem bu cocuga ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?