2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde öyle hiç sert olmuyor artık ben ztn sagmiyordum sagacak kadar süt yok hele bugün sanki iyice bomboş gibi

Kizlar bebegim 87 günlük yarım saat memede kalıyor 20 dakka sonra tekrar isteyip alıyor ağzına normalde 20 gunde 800 900 gr alırdı şimdi 500 alms doymuyor mu

Ben farkli bir jel kullandım doktorum yazmıştı ama kutu bitince bıraktım. Benim tenim çok beyaz ondan mi acaba. Bu kremden alıp basliyim hemen
Hala etkili olur mu bilmiyorum canım bi araştır sen. Çünkü bana hemen bir hafta sonra başlattı. Benim de tenim çok beyaz sarışınım.

Avent natural ve Dr Browns var ikisini de almıyor oguruyor.bende ne biberon ne emzik emmemisim bebekken kızım da bana benziyor sanırım ya napicamm ise baslamasam hep emziririm ama anne sütü kaşıkla da verilmez ki
Cnm dr browns bilmiyorum nasıl ama bendeki de avent natural onu almıyor kızım. Ben lansinoh la karşılaştırdım. Lansinoh avent e göre daha yumuşak. Belki onu daha doğal bulmuştur diye düşünüyorum. İstersen sen de dene lansinohu. Denersen de haber ver merak ettim sevecek mi

Ayynisi bende de oluyor iki uc gundur. Uzuluyordum sutum azaldi diye. Galiba terbiyeli olmus bizimkiler okusak uflesek sisermi ki yeniden hadi pembe sen bana Ben sana okuyalim, bak Ben basladim bile bismillah..

Yaptirma zaten bende pisman oldum rota yaptirdigima. Rotadan sonra ishal oldu cocuk kaninda enfeksiyon... Artik asidan mi oldu baska biseyden mi bilmem... Ugrasiyorum yine anlayacagin emmiyo zaten, emme fasli 2 saat suruyo, sonra bi bakiyon gene emzirmen lazim memede sut yok, cekmiyoki gelsin terbiye merbiye degil abicim bu sut isi, nazar mazarda degil. Gene ayni andami gitti herkesin sutu? Artik azaliyo demekki gunden gune..benimde dolapta hic sutum yok artik, hatta bazen meme bos oluyo minnos cekince geliyo. 6 ayi cikarirsak ne ala... Bebegi emzirmek lazim artmasi icin, bu seferde bokun rengi degisiyo hemen, artik 3-4 saat gecmesi lazimmis aslinda... Biz bitti diye diye ona inanmayalim oyle olmasin dicem ama gorunen koyde kilavuz istemiyoki... Gittigi yere kadar artik napalim..

Mayisin ilk haftasi iznim bitiyor, 15 ine kadar bi hafta rapor Alicam. 15 mayis-15 haziran bi ay ucretsiz izin, seminere memlekete gidivecem gari, Iki hafta da ordan yirttik. Bi dahaki iznimi de eylulde kullanicam. Iki sene ucretsiz izne ayrilicam.

Hey 4. Ay bitince ek gıdalara yavaştan gececekle va mı
Canım ben 5.5 aylık olunca kendi mayaladigim yogurt, sebze çorbası, yumurta sarisi, tuzsuz beyaz peynir, hurma, incir, muz, elma, armut ve 3 kez çekilmiş kiyma ile gunde 2 ogun ek gida 4 ogun emzirme olmak üzere başlayacağım.
Yerse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…