- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #81.561
Yes madam kokoIshal asisi desigin rota mi pempe?
Benimde öyle hiç sert olmuyor artık ben ztn sagmiyordum sagacak kadar süt yok hele bugün sanki iyice bomboş gibiyaaa ...
Memem buruş buruş hiiiççç süt yok gibi...gece sert olurdu sabah ille birini sağardım..la izmire geldim süt yok mememde nazar diye yeri göğü inletiyorum
Terbiyemi olmuş yani..
Sanmam
Beni bi okuyun haydi ...davranın
özledik seniBilgisyar acınca şu geçmişi okusam mı ki
Neslan 273920 cokmu gevzelik etti ki
Hala etkili olur mu bilmiyorum canım bi araştır sen. Çünkü bana hemen bir hafta sonra başlattı. Benim de tenim çok beyaz sarışınım.Ben farkli bir jel kullandım doktorum yazmıştı ama kutu bitince bıraktım. Benim tenim çok beyaz ondan mi acaba. Bu kremden alıp basliyim hemen
Cnm dr browns bilmiyorum nasıl ama bendeki de avent natural onu almıyor kızım. Ben lansinoh la karşılaştırdım. Lansinoh avent e göre daha yumuşak. Belki onu daha doğal bulmuştur diye düşünüyorum. İstersen sen de dene lansinohu. Denersen de haber ver merak ettim sevecek miAvent natural ve Dr Browns var ikisini de almıyor oguruyor.bende ne biberon ne emzik emmemisim bebekken kızım da bana benziyor sanırım ya napicamm ise baslamasam hep emziririm ama anne sütü kaşıkla da verilmez ki
Acaba normal miBenimde öyle hiç sert olmuyor artık ben ztn sagmiyordum sagacak kadar süt yok hele bugün sanki iyice bomboş gibi
Yok pembis ben fazla gonusmiyim vurma baanBilgisyar acınca şu geçmişi okusam mı ki
Neslan 273920 cokmu gevzelik etti ki
Ayynisi bende de oluyor iki uc gundur. Uzuluyordum sutum azaldi diye. Galiba terbiyeli olmus bizimkiler okusak uflesek sisermi ki yenidenyaaa ...
Memem buruş buruş hiiiççç süt yok gibi...gece sert olurdu sabah ille birini sağardım..la izmire geldim süt yok mememde nazar diye yeri göğü inletiyorum
Terbiyemi olmuş yani..
Sanmam
Yaptirma zaten bende pisman oldum rota yaptirdigima. Rotadan sonra ishal oldu cocuk kaninda enfeksiyon... Artik asidan mi oldu baska biseyden mi bilmem... Ugrasiyorum yine anlayacaginyaaa ...
Terbiyemi olmuş yani..
Sanmam
Fokstaki kari kim laSütüm şu fokstaki kadın yüzünden kesildi resmen
Seninki fenaymisBu da benden gelsin 108 x 3232
Canım ben 5.5 aylık olunca kendi mayaladigim yogurt, sebze çorbası, yumurta sarisi, tuzsuz beyaz peynir, hurma, incir, muz, elma, armut ve 3 kez çekilmiş kiyma ile gunde 2 ogun ek gida 4 ogun emzirme olmak üzere başlayacağım.Hey 4. Ay bitince ek gıdalara yavaştan gececekle va mı
Ayynisi bende de oluyor iki uc gundur. Uzuluyordum sutum azaldi diye. Galiba terbiyeli olmus bizimkiler okusak uflesek sisermi ki yenidenhadi pembe sen bana Ben sana okuyalim, bak Ben basladim bile bismillah..
hala buruş buruş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?