- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #81.781
seninki ayın kaçında dogmustu? 28 aralık benımkı.Evt cnm bizde hic bisey yok
bu ay da az olursa doktor başlatır zaten.iste bu ayda az olursa ek gida iste almis gibide gelmiyor bana
4 subatseninki ayın kaçında dogmustu? 28 aralık benımkı.
belki 1 hafta sonra olur. genelde 2-3 ay sonra olurmus4 subat
Hmm hadi bakalim insaallah tutmustur aklima takildi bide tutmadiysa diye endiselendimbelki 1 hafta sonra olur. genelde 2-3 ay sonra olurmus
hemşire öyle demişti
bence tutmustur.Hmm hadi bakalim insaallah tutmustur aklima takildi bide tutmadiysa diye endiselendim
Ek gıdaya nasl baslicsksin kendin mi yedirceksin yoksa blw diye bsy var ben onu dusunyrm geccegm zamanhiç bilmiyorum canım :=) onu 12 de yatırıyorum, gece 2,5 3 gibi de ben yatıyorum
sabah 11 e kadar 3,4 kere emzirip yatıyorum :=) 11,30 -12 gibi kalkıyoruz :=)
aslında ek gıdaya bende pek hazır hissetmıyorum
ama bir şekilde başlamalı ki sonradan sıkıntı cıkmasın.
bazı cocuklar gec basladıgı zaman zorluk cıkarıyormus.
blw ne*Ek gıdaya nasl baslicsksin kendin mi yedirceksin yoksa blw diye bsy var ben onu dusunyrm geccegm zaman
Blwye internette bak biraz videolar çok hoşblw ne*
kendın mı yedircen derken?
Canim azar azqr badlayin bwnce sonradan istagsiz bebek oluyorlar pesinde yemek yedirmek icin grzersiniz sonrahiç bilmiyorum canım :=) onu 12 de yatırıyorum, gece 2,5 3 gibi de ben yatıyorum
sabah 11 e kadar 3,4 kere emzirip yatıyorum :=) 11,30 -12 gibi kalkıyoruz :=)
aslında ek gıdaya bende pek hazır hissetmıyorum
ama bir şekilde başlamalı ki sonradan sıkıntı cıkmasın.
bazı cocuklar gec basladıgı zaman zorluk cıkarıyormus.
ben korkarım yaa boğazına kaçar diye. daha çok minnakBlwye internette bak biraz videolar çok hoşbu dedgm yöntemde yiycekleri önüne koyuyosun kendi eline alıp yiyo pure felan yok mesela havuç haslysn uzun uzun kesip koyuyosun önüne alıp yiyo benm çok hoşuma gitti bide dusundgm zamn ilerde benm yedrmemi istemesn kendi yesin
benim şuan verdiğim şey; elma, armut suyuCanim azar azqr badlayin bwnce sonradan istagsiz bebek oluyorlar pesinde yemek yedirmek icin grzersiniz sonra
Iyi ne guzel bende tattiriyorum ara sura ama dördüncü ayda baslatacagim arti birer kasik vererek artirmaya dun dedesi kahvaltilik cikolata vermis kiyanet kopardim sanki kac cocuk buyuttuysebenim şuan verdiğim şey; elma, armut suyu
havuç suyuna da başlıycam.
şapur şupur yemiştirIyi ne guzel bende tattiriyorum ara sura ama dördüncü ayda baslatacagim arti birer kasik vererek artirmaya dun dedesi kahvaltilik cikolata vermis kiyanet kopardim sanki kac cocuk buyuttuyse
Sormaya su vereyim dedim cocumun ici yanmis bide nasil yalaniyo guleyimmi aglayimmi bilwmedimşapur şupur yemiştir
ben olsam bende kızardım. çevrendekileri uyar bazı konularda ne kadar karralı oldugunu bilsinlerSormaya su vereyim dedim cocumun ici yanmis bide nasil yalaniyo guleyimmi aglayimmi bilwmedimama kızdım yani
Ben oyleyim valla cocugum konusunda asla taviz vermemben olsam bende kızardım. çevrendekileri uyar bazı konularda ne kadar karralı oldugunu bilsinler
bende vermem. yapma diyorsam kimse yapamaz.Ben oyleyim valla cocugum konusunda asla taviz vermem
Aynen öyle dun yukari aldi gitti bebegi gunes alsin diye kaynanama dedim birsey verirse beni ara bes dakika gecmedi cikolata veriyo dedi hemen ciktim yukari aldim bir daha bensiz gelmeyecek buraya dedim aldim yavrumu ciktimbende vermem. yapma diyorsam kimse yapamaz.
çünkü onu ben dogurdum ve ben bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?