2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

güzelce sütünü içirip yatırıyorum ama gece süt içmek için uyanıyor yine
1 ay 1 hafta sonra ek gıdaya başlıycaz, inşallah gece faydası olur
Kac saat araliksiz uyuyor sur? Ek gidaya hazir hissetmiyorum niyeyse... 6 sonu gibi baslamayi dusunuyorum ben.

Ambalajinda yazmiyodu attim bende. :)

yaptırıp hiç sorun yaşamayan da var
yaptırmayıp hastalıktan kurtulmayan bu durumuda rota yaptırmamaya bağlayan çok
ne olcak bilmiom
Evet tek ishal mikrobu rota degil sonucta, hepsine asi yaptiramayiz.. Ben koruyamadim findigimi baska bi yerden aldi mikrobu ishal oldu. Cabuk atlattik cok sukur simdi cok daha iyi, belki rotaya yakalansa yine boyle kolay atlatacakti, yada hastanede serumlar yiyecekti bilemem... Gonul istiyorki hic hasta olmadan asi yaptirmadan gunluk gulistanlik buyutelim bebeklerimizi. olmuyo iste... Gecen gun pembe demisti sanirim, annenin hissiyati cok onemli, en iyi karari o verir yine yaptirip yaptirmamakta.

Ben bu aralar mecbur memede uyutuyorum. Yada uyanirken memeyi tikiyorum. Baska sekilde beslenmeyi reddediyor. Insallah alismaz...

Merhaba Adetime daha 7 gün var wc gittiğimde iç çamaşırımda çok az kahverengi akıntı vardı sebebi ne olabilir ?
Sildiğim Zaman leke acık kırmızıya dönüştü az az geliyor yardımcı olurmusunuz

kizlar merhaba kizim 5 ocak dogumlu boyu 63 kilo 5 600 bir ay ishal surecimiz vardi toparlanma evresine gectik fakat memede sorun var almiyor uyurken yada uyandigj anda emerse emer baska yok en fazla 7 8 dk emer oda zorla ne yapicgimi sasirdjm mama takviyesi yapmalimiyim sizce

Kac saat araliksiz uyuyor sur? Ek gidaya hazir hissetmiyorum niyeyse... 6 sonu gibi baslamayi dusunuyorum ben.
hiç bilmiyorum canım :=) onu 12 de yatırıyorum, gece 2,5 3 gibi de ben yatıyorum
sabah 11 e kadar 3,4 kere emzirip yatıyorum :=) 11,30 -12 gibi kalkıyoruz :=)
aslında ek gıdaya bende pek hazır hissetmıyorum
ama bir şekilde başlamalı ki sonradan sıkıntı cıkmasın.
bazı cocuklar gec basladıgı zaman zorluk cıkarıyormus.

7-8 dk boyunca yutkunuyorsa daha ne olsun :=) yenıdogan degıl kı bu yetmesin.
8 dk cok uzun bir süre. benımkı de o sekılde emıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…