- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #81.761
Kac saat araliksiz uyuyor sur? Ek gidaya hazir hissetmiyorum niyeyse... 6 sonu gibi baslamayi dusunuyorum ben.güzelce sütünü içirip yatırıyorum ama gece süt içmek için uyanıyor yine
1 ay 1 hafta sonra ek gıdaya başlıycaz, inşallah gece faydası olur
Kendini kaldirmaya calisiyolar zaten. Ben oturtmuyorum ama antremanlara kendisi basladiben oturtuyorum 1 hafta sonra 5. ayına girecek artık.
Ambalajinda yazmiyodu attim bende. :)benimki wee nin. arkasını okudum. sakın kaynatmayın diye yazıyordu. kaynatmadım.
sirkeyle yıkadım.
dolaba koydum. dondurucuya konulmaz yazıyor.
atmadıysan paketinin arkasını oku. orda yazıyor.
benimki emzik tutmadığı için ağzında. ama bişey çiğniyormuş gibi çok yapıyor.
hiç yapmadım. zati benimki oturmayı, sırtüstü durmayı pek sevmiyor. hele yüzüstü koy, kıyameti koparıyor.
hep omuzda olacak ve gezecek beyefendi. omuzda olsun, keyfi bol olsun. bu ara omuzda uyuyor bile çocuk. ki emmeden uyumayan bir bebektir.
uyku düzenimizde şu birkaç gündür yok zaten. 1 saat gibi uyuyor sonra uyanıyor. 1 saat uyanık kalıyor sonra yine mızlanmaya başlıyor. uyuyor uyanıyor...
günüm saatlere bölünüyor.. bişey yapamıyorum.
bu arada boynunda katmer var. gıdığının hemen altı. kızarıyor hemen terleyince falan. az önce yine kızarıktı. hatta baya kızarık olmuş, zeytinyağ süreyim dedim. pamukla sürdüm. pamukta kırmızı leke oldu. baktım kanıyor boynu. ağlamaya başladı...
sonrada uyudu. kanı temizlemeyedim...
sizde arada bir bakın o katmerlerinin arasına. bizde herşey birikiyor valla. bir gün yıkanmasın. toz saç birikiyor boynunda.
Evet tek ishal mikrobu rota degil sonucta, hepsine asi yaptiramayiz.. Ben koruyamadim findigimi baska bi yerden aldi mikrobu ishal oldu. Cabuk atlattik cok sukur simdi cok daha iyi, belki rotaya yakalansa yine boyle kolay atlatacakti, yada hastanede serumlar yiyecekti bilemem... Gonul istiyorki hic hasta olmadan asi yaptirmadan gunluk gulistanlik buyutelim bebeklerimizi. olmuyo iste... Gecen gun pembe demisti sanirim, annenin hissiyati cok onemli, en iyi karari o verir yine yaptirip yaptirmamakta.yaptırıp hiç sorun yaşamayan da var
yaptırmayıp hastalıktan kurtulmayan bu durumuda rota yaptırmamaya bağlayan çok
ne olcak bilmiom
Ben bu aralar mecbur memede uyutuyorum. Yada uyanirken memeyi tikiyorum. Baska sekilde beslenmeyi reddediyor. Insallah alismaz...Evet maalesef hep böyle 12 buçuk 2 buçuk arası da beşiğin basindaydim hep bende yattım mikirdandikca salladım beşiği yoksa tek bıraksam odada kesin uyanırdı.bi de benim ki memede uyumayi çok seviyor uykuya dalınca mememi çekiyorum hen uyanıyor ya da max 15 dk durup uyanıyor işimiz çok zor
hiç bilmiyorum canım :=) onu 12 de yatırıyorum, gece 2,5 3 gibi de ben yatıyorumKac saat araliksiz uyuyor sur? Ek gidaya hazir hissetmiyorum niyeyse... 6 sonu gibi baslamayi dusunuyorum ben.
7-8 dk boyunca yutkunuyorsa daha ne olsun :=) yenıdogan degıl kı bu yetmesin.kizlar merhaba kizim 5 ocak dogumlu boyu 63 kilo 5 600 bir ay ishal surecimiz vardi toparlanma evresine gectik fakat memede sorun var almiyor uyurken yada uyandigj anda emerse emer baska yok en fazla 7 8 dk emer oda zorla ne yapicgimi sasirdjm mama takviyesi yapmalimiyim sizce
cok sukur dolaba yine sut koyabildim :) ya fis fis fayda etti yada lahmacun
Ama iste zorla bide boyu normal iyice zayif duruyo bide milleti biliyorsun cok zayif vok zayif moralim bozuluyor ne yapicam bilemedim7-8 dk boyunca yutkunuyorsa daha ne olsun :=) yenıdogan degıl kı bu yetmesin.
8 dk cok uzun bir süre. benımkı de o sekılde emıyor
sen millete ne bakıyorsun? ne kadarlık, boyu kilosu nedir?Ama iste zorla bide boyu normal iyice zayif duruyo bide milleti biliyorsun cok zayif vok zayif moralim bozuluyor ne yapicam bilemedim
3 bucuk aylik boy 63 kilo 5600 cisli bez 3 4 defa var her actigimda var ama kilo alimi bu ay cok az aslinda biraz dert ettigim mesele o 400 gr aldisen millete ne bakıyorsun? ne kadarlık, boyu kilosu nedir?
günde ne kadar çişli bezi var?
doktor ne diyor peki?3 bucuk aylik boy 63 kilo 5600 cisli bez 3 4 defa var her actigimda var ama kilo alimi bu ay cok az aslinda biraz dert ettigim mesele o 400 gr aldi
verem mi? baktım hafif kızarıklık var.Kizlat ikinci ay asinizin yeri belli mi bizim hic iz yok
Evt cnm bizde hic bisey yokverem mi? baktım hafif kızarıklık var.
iste bu ayda az olursa ek gida iste almis gibide gelmiyor banadoktor ne diyor peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?