2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende vermem. yapma diyorsam kimse yapamaz.
çünkü onu ben dogurdum ve ben bakıyorum
Ah be guzelim karşında laftan anlayan insanlar olunca o gecerli soyluyom soyluyom bosaaa saf kadina oturtma diyorum kucaginda oturur gibi yapiyo bisey olmaz diyo gevregi batarsa soguk suya sokacakmis gecermis olurmusun oldururmusun

Ah be guzelim karşında laftan anlayan insanlar olunca o gecerli soyluyom soyluyom bosaaa saf kadina oturtma diyorum kucaginda oturur gibi yapiyo bisey olmaz diyo gevregi batarsa soguk suya sokacakmis gecermis olurmusun oldururmusun
Valla darilirsa darilsin kendini soksun soguk suya al bebegin onemli senin icin allahim cok sinir olfum yaaaa

ben korkarım yaa boğazına kaçar diye. daha çok minnak
cesareti olana bravo.. blander degıl ama ezmeyi düşünüyorum.
ellerini iyi kullandıgı zaman kendi yiyebılır tabii bazı seyler
Canım ben baya bi arasstrdm da kafama yattı küçük parçalar daha çok boğazında kalirms lokmalar büyük olursa kendi oğurerek cikarablrms ama kücük lokma direk boğazına gidermis sende arastr bi istersen bende denicem tabi blmyrm

Ben de baby led weaning dusunuyorum :) baya ugrastirci olacak,her yer batacak,her ogun bebek kirlenecek ama alistiginda ise muhtesem bir olay.. Umarim istedgm gbi uygulayabilirm o cesareti ve sabri kaybetmem :) sen de umarim oyle

Ben de baby led weaning dusunuyorum :) baya ugrastirci olacak,her yer batacak,her ogun bebek kirlenecek ama alistiginda ise muhtesem bir olay.. Umarim istedgm gbi uygulayabilirm o cesareti ve sabri kaybetmem :) sen de umarim oyle
Aynen canım bnde kısa halini yazmstm mama sandalyesi nin altına bisey sermeyi düşünüyorum ben ama ellerini yüzüne felan surerse her gün banyo yaptırmak gerekiyor

Canim o alkahin emri zaten dike saca her yerine bulastirarak yicek artik ogrensinde kirlendin maymuslar
Aynen canım bnde kısa halini yazmstm mama sandalyesi nin altına bisey sermeyi düşünüyorum ben ama ellerini yüzüne felan surerse her gün banyo yaptırmak gerekiyor

benimde öyle canım
ufak bi operasyon olacak dedi genel cerrahi
1.5 yaş dedi bize de
yoksa bende hemen yaptırırdım
Canım iki doktora gittim ikisi de bir yaşını geçirme 10 11aylikken yaptır dediler biraz daha büyüdük 5 aylıkken br goturecem küçük operasyon canım ama çok önemli iyi bir doktor bulmak gerekiyor biz baya araştırdık bulduk bir tane herkes memnun ona gidecez inşallah nasıl dayanacak bilmiyorum yavrum benim hic kiyamam ben ona

Bebek gece12de sen 3 te mi yatiyorsunuz. Sasirdim. Benimki aksam 8-9 siralari yatiyor, ben de arkasindan cok gecmeden uyuyorum genelde, pilim bitmis oluyor zaten o zamana kadar

Bebek gece12de sen 3 te mi yatiyorsunuz. Sasirdim. Benimki aksam 8-9 siralari yatiyor, ben de arkasindan cok gecmeden uyuyorum genelde, pilim bitmis oluyor zaten o zamana kadar
evet
valla öğlen 12 ye kadar olan zamanı sayma
ondan sonra 2 kere yatıyorıyorum artık. ama yine de 12 yi buluyor. uyumayınca da uykuya dalması zor oluyor
anlamadım gitti.

yok konusmadım daha. aslında bazı yerlerde günde 6-9 çay kaşığı denıyor
öğünlere bölünürse. ben 1 kere verıyorum 10 cc falan. evet sadece sularını
Canım ek gıdaya şekerli tadlar olan meyve yerine sebze ile başlamayı öneriyorlar bilgin olsun. Sonra sebzeleri istemiyorlar kokoslar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…