2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet öyle dıyorlar. sebze ile ne yapabılırım kı? çorba falan mı yani?
Sebze corbasi. Ceviz büyüklüğünde Patates, havuç, bir de 3. Bir sebze (ıspanak olur, karnabahar, kabak, vb ) ağzı kapalı tencerede hasla. İyice yumusayinca içine bir tatli kasigi tahıl (irmik, bulgur, pirinç gibi) ekleyip pisir. Bizim dr tuzsuzluktan gelen kötü tat kırılsın diye çok az bir tuz eklememizi önermişti.
Catalla ez. Bir çay kasigi zeytinyagi ya da tereyagi ekle.
Afiyet olsun :)

Pisirdigin corbayi bugün bir de yarin icirebilirsin.

Ekledigin 3. Sebzeyi mutlaka kontrol etmelisin bebise alerji yaptı mi diye.

Bebis buyudukce bu corbayi daha az suyla pisirirsin pure kıvamında.

yok canım yaa ben şuan o işlere gırmek istemıyorum :=) 1 ay sonra inş

Bir de yogurt en guzel ek besinlerden biri.
Bağırsak florasini düzenleyerek ishale karşı bebisi koruyor resmen.

4.5 yasindaki kizima ne zaman ishal olsa ilk isim ona yogurt yedirmek oluyor. Çok faydasını gördüm.

Sonra yayla corbasi da harika bir ek Gida. Yalniz yumurta beyazini koymuyorsunuz.

Yogurt mayalamayi bilmeyenlere arzum bebbe öneririm.

Dr Ismi verebilir misin canim,biz de dusunuyoruz

Kızlar şu blw yöntemi benim de aklıma yattı deniycm ilk oğlumun eline birşey veremiyordm boğazında kalır diye korkuyordum simdi çok çekiyorum zorla bir iki şey yedirebiliyrm birçok şeyin tadına bile bakmaz

Canım 3 besin enerji yapmasına ne gerek zaten havuçla patates en yüksek besin ve kalori deposu valla dopink resmen ben onu içirsem benimki 3 gün uyumaz ama güzel bir tarif

Kayinvalideye kahvaltiya geldik gelir gelmez sinir etti yok anne dovuyo mu yk anne ah mi dedi 3 aylik cocuga ogrettiklerine bak bende o kotu kelimeleri ogretme dedim seviyo mu de dedim sinsi sey bebegin beynini yikicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…