- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #81.821
evet öyle dıyorlar. sebze ile ne yapabılırım kı? çorba falan mı yani?Canım ek gıdaya şekerli tadlar olan meyve yerine sebze ile başlamayı öneriyorlar bilgin olsun. Sonra sebzeleri istemiyorlar kokoslar :)
Sebze corbasi. Ceviz büyüklüğünde Patates, havuç, bir de 3. Bir sebze (ıspanak olur, karnabahar, kabak, vb ) ağzı kapalı tencerede hasla. İyice yumusayinca içine bir tatli kasigi tahıl (irmik, bulgur, pirinç gibi) ekleyip pisir. Bizim dr tuzsuzluktan gelen kötü tat kırılsın diye çok az bir tuz eklememizi önermişti.evet öyle dıyorlar. sebze ile ne yapabılırım kı? çorba falan mı yani?
yok canım yaa ben şuan o işlere gırmek istemıyorum :=) 1 ay sonra inşSebze corbasi. Ceviz büyüklüğünde Patates, havuç, bir de 3. Bir sebze (ıspanak olur, karnabahar, kabak, vb ) ağzı kapalı tencerede hasla. İyice yumusayinca içine bir tatli kasigi tahıl (irmik, bulgur, pirinç gibi) ekleyip pisir. Bizim dr tuzsuzluktan gelen kötü tat kırılsın diye çok az bir tuz eklememizi önermişti.
Catalla ez. Bir çay kasigi zeytinyagi ya da tereyagi ekle.
Afiyet olsun :)
Pisirdigin corbayi bugün bir de yarin icirebilirsin.
Ekledigin 3. Sebzeyi mutlaka kontrol etmelisin bebise alerji yaptı mi diye.
Bebis buyudukce bu corbayi daha az suyla pisirirsin pure kıvamında.
Aynen canım bnde kısa halini yazmstmmama sandalyesi nin altına bisey sermeyi düşünüyorum ben ama ellerini yüzüne felan surerse her gün banyo yaptırmak gerekiyor
Sabirszlanyrm bi an önce gecsn zamanYemekle banyo yapan bebekler gordumaynen yere bir sey sereriz baya yardimi olur
Seninki hangi gün doğmuştu cnmben oturtuyorum 1 hafta sonra 5. ayına girecek artık.
Suyu kaynat bir tasa koy sonra 1 dk fln taşın içinde beklet madem o da olur☺Ambalajinda yazmiyodu attim bende. :)
Hala tik yok 4 ocakta doğum yaptimKizlar adet oldunuzmu ???
Suyunu nasıl elde ediyorsun cam rendeyle mi yoksa katı meyve sıkıcagi mibenim şuan verdiğim şey; elma, armut suyu
havuç suyuna da başlıycam.
Dr Ismi verebilir misin canim,biz de dusunuyoruzCanım iki doktora gittim ikisi de bir yaşını geçirme 10 11aylikken yaptır dediler biraz daha büyüdük 5 aylıkken br goturecem küçük operasyon canım ama çok önemli iyi bir doktor bulmak gerekiyor biz baya araştırdık bulduk bir tane herkes memnun ona gidecez inşallah nasıl dayanacak bilmiyorum yavrum benim hic kiyamam ben ona
Keciorende meslek hastaliklari Hastanesinde yaptirmis bi tanidik, memnun kaldigini soyledi. Orasi ucretsiz, devlet hast yaniDr Ismi verebilir misin canim,biz de dusunuyoruz
Sebze corbasi. Ceviz büyüklüğünde Patates, havuç, bir de 3. Bir sebze (ıspanak olur, karnabahar, kabak, vb ) ağzı kapalı tencerede hasla. İyice yumusayinca içine bir tatli kasigi tahıl (irmik, bulgur, pirinç gibi) ekleyip pisir. Bizim dr tuzsuzluktan gelen kötü tat kırılsın diye çok az bir tuz eklememizi önermişti.
Catalla ez. Bir çay kasigi zeytinyagi ya da tereyagi ekle.
Afiyet olsun :)
Pisirdigin corbayi bugün bir de yarin icirebilirsin.
Ekledigin 3. Sebzeyi mutlaka kontrol etmelisin bebise alerji yaptı mi diye.
Bebis buyudukce bu corbayi daha az suyla pisirirsin pure kıvamında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?