- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #81.841
5 ocakta dogum yaptim ikinciyi oldum sut koruyo canim seniHala tik yok 4 ocakta doğum yaptim
Erken degil mi canim ilk 6 ay sadece anne sutu diyorlarSuyunu nasıl elde ediyorsun cam rendeyle mi yoksa katı meyve sıkıcagi mi
Sonra da ek gidada zorlaniyor millet ama çocuk bisey yemek istemiyoErken degil mi canim ilk 6 ay sadece anne sutu diyorlar
Canım dr Boyle tarif etmişti bize.Canım 3 besin enerji yapmasına ne gerek zaten havuçla patates en yüksek besin ve kalori deposu valla dopink resmen ben onu içirsem benimki 3 gün uyumaz ama güzel bir tarif
Bizim kizin sindirim sistemi problemli. Ufaktan versem ne olur hic tahmin edemiyorum :) Dun kiraz yedim, tam cocugun ishali biraz gecti demistim, bugun gene 5 kere yapti daha gun dolmadan... Nerdenn yedimm :) dun dogdugundan beri ilk defa cok uyandi gece. 3 saatte bir emzirdim gunduz gibi. Perisan oldum. Suan zilli cok uyumus gibi bide nese cigliklari atiyo oyun halisinda :) uyumayan cocuk zormus ya... Hic halim kalmadi bi gecedehiç bilmiyorum canım :=) onu 12 de yatırıyorum, gece 2,5 3 gibi de ben yatıyorum
sabah 11 e kadar 3,4 kere emzirip yatıyorum :=) 11,30 -12 gibi kalkıyoruz :=)
aslında ek gıdaya bende pek hazır hissetmıyorum
ama bir şekilde başlamalı ki sonradan sıkıntı cıkmasın.
bazı cocuklar gec basladıgı zaman zorluk cıkarıyormus.
Uyuyacakken kucagimda yastigin uzerinde koyuyorum bebisi, bacaklarimi saga sola salliyorum ayagimda salliyomus gibi, uyutuyorum saniyo emiyo beni emzik sanarakAtomcum senin bebeğin memeyle savasiyordu yanılmıyorsam. Biz de şimdi aynı durumdayız çare bulamiyorm . Memeye gelince gazi varmış gibi ikiniyo kendini sıkıyor hem ekmek istiyo hem de ememiyo
Yalniz bugun cok uykusuzum sen ne sormussun, ben ne cevap yazmisimAtomcum senin bebeğin memeyle savasiyordu yanılmıyorsam. Biz de şimdi aynı durumdayız çare bulamiyorm . Memeye gelince gazi varmış gibi ikiniyo kendini sıkıyor hem ekmek istiyo hem de ememiyo
Tisortunu falan koyuyodun galiba bi ara. Ise yaramiyomu canim?Beyfendi kendi uyusa 10 dk da kalkar bise olmaz,biz uyutsak kucakta saatlerce kalir uyur ama uyaninca kizar atarlanir.. Nasil is anlamis degilim
Benimde kayinpeder ayni baska konuscak sey kalmadi sanki kimdovdu seni diyorKayinvalideye kahvaltiya geldik gelir gelmez sinir etti yok anne dovuyo mu yk anne ah mi dedi 3 aylik cocuga ogrettiklerine bak bende o kotu kelimeleri ogretme dedim seviyo mu de dedim sinsi sey bebegin beynini yikicak
Benim kv de netten görüntülü konuşurken ' hadi kızım şikayet et annenle babanı napıyorlar sana' diyor sürekli sinir oluyorum. Oğluna annen öyle demesin diyorum. İlerde demez merak etme diye beni suçlu çıkarıyor. Hiç sevmiyorum ya gr sevmiyorum yeminle...Kayinvalideye kahvaltiya geldik gelir gelmez sinir etti yok anne dovuyo mu yk anne ah mi dedi 3 aylik cocuga ogrettiklerine bak bende o kotu kelimeleri ogretme dedim seviyo mu de dedim sinsi sey bebegin beynini yikicak
Zaten hatasini bulsakta yapsak diye bekliyorlarBenim kv de netten görüntülü konuşurken ' hadi kızım şikayet et annenle babanı napıyorlar sana' diyor sürekli sinir oluyorum. Oğluna annen öyle demesin diyorum. İlerde demez merak etme diye beni suçlu çıkarıyor. Hiç sevmiyorum ya gr sevmiyorum yeminle...
bende vermem. yapma diyorsam kimse yapamaz.
çünkü onu ben dogurdum ve ben bakıyorum
Baya once bi kez denedimise yaramadi,sonra bidaha yapmadim. Yok ne yapsam da olmaz bu bebe bendenbaska yerde uyuyamiyo gunduzTisortunu falan koyuyodun galiba bi ara. Ise yaramiyomu canim?
İlk yorum çok önemli canım inşallah dediğin gibi sütün oluk oluk akıp caKizlar ruyamda evin kapisi acik kalmis ordan iceri beyaz kocaman bi inek Salona girmistibu delalet ediyor; sutum bollasacak
Kizlar ruyamda evin kapisi acik kalmis ordan iceri beyaz kocaman bi inek Salona girmistibu delalet ediyor; sutum bollasacak
Kayinvalideye kahvaltiya geldik gelir gelmez sinir etti yok anne dovuyo mu yk anne ah mi dedi 3 aylik cocuga ogrettiklerine bak bende o kotu kelimeleri ogretme dedim seviyo mu de dedim sinsi sey bebegin beynini yikicak
Allah im tüm k.valideler aynı mi olurBenim kv de netten görüntülü konuşurken ' hadi kızım şikayet et annenle babanı napıyorlar sana' diyor sürekli sinir oluyorum. Oğluna annen öyle demesin diyorum. İlerde demez merak etme diye beni suçlu çıkarıyor. Hiç sevmiyorum ya gr sevmiyorum yeminle...
heheheeeBenim oglumda demin agzinda bsloncuk yapmisabisi diyo anne balon yapmis Ayaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?