2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım 3 besin enerji yapmasına ne gerek zaten havuçla patates en yüksek besin ve kalori deposu valla dopink resmen ben onu içirsem benimki 3 gün uyumaz ama güzel bir tarif
Canım dr Boyle tarif etmişti bize.
Zaten onun yiyeceği yarim çay bardagi kadar. O da 6 aydan sonra.

Bir de Ek besinlere geçişte aklimizda bulunduracagimiz en önemli kural : BEBEGİN NE YIYECEGINE SIZ, NE KADAR YIYECEGINE KENDISI KARAR VERSIN.

Bizim kizin sindirim sistemi problemli. Ufaktan versem ne olur hic tahmin edemiyorum :) Dun kiraz yedim, tam cocugun ishali biraz gecti demistim, bugun gene 5 kere yapti daha gun dolmadan... Nerdenn yedimm :) dun dogdugundan beri ilk defa cok uyandi gece. 3 saatte bir emzirdim gunduz gibi. Perisan oldum. Suan zilli cok uyumus gibi bide nese cigliklari atiyo oyun halisinda :) uyumayan cocuk zormus ya... Hic halim kalmadi bi gecede

Atomcum senin bebeğin memeyle savasiyordu yanılmıyorsam. Biz de şimdi aynı durumdayız çare bulamiyorm . Memeye gelince gazi varmış gibi ikiniyo kendini sıkıyor hem ekmek istiyo hem de ememiyo
Uyuyacakken kucagimda yastigin uzerinde koyuyorum bebisi, bacaklarimi saga sola salliyorum ayagimda salliyomus gibi, uyutuyorum saniyo emiyo beni emzik sanarak kandiriyorum yani :) yada uyanirken hemen tikiyorum :)

Atomcum senin bebeğin memeyle savasiyordu yanılmıyorsam. Biz de şimdi aynı durumdayız çare bulamiyorm . Memeye gelince gazi varmış gibi ikiniyo kendini sıkıyor hem ekmek istiyo hem de ememiyo
Yalniz bugun cok uykusuzum sen ne sormussun, ben ne cevap yazmisim gazi ve kakayi cikarmaya calisiyodu memedeyken, artik memeyi tuvalet olarak kullaniyodu sonrasinda ishal oldu zaten, doktoru maflor verdi bize damla. Faydasini gordum, simdi daha az ikiniyo memede. Memeye alabilirsem :)))

Kayinvalideye kahvaltiya geldik gelir gelmez sinir etti yok anne dovuyo mu yk anne ah mi dedi 3 aylik cocuga ogrettiklerine bak bende o kotu kelimeleri ogretme dedim seviyo mu de dedim sinsi sey bebegin beynini yikicak
Benim kv de netten görüntülü konuşurken ' hadi kızım şikayet et annenle babanı napıyorlar sana' diyor sürekli sinir oluyorum. Oğluna annen öyle demesin diyorum. İlerde demez merak etme diye beni suçlu çıkarıyor. Hiç sevmiyorum ya gr sevmiyorum yeminle...

Z
Zaten hatasini bulsakta yapsak diye bekliyorlar

Kayinvalideye kahvaltiya geldik gelir gelmez sinir etti yok anne dovuyo mu yk anne ah mi dedi 3 aylik cocuga ogrettiklerine bak bende o kotu kelimeleri ogretme dedim seviyo mu de dedim sinsi sey bebegin beynini yikicak

Allah im tüm k.valideler aynı mi olur şoklardayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…