- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #81.861
eveetttValla ben de yoruldum artik aynen.. Emzikleri temizle temizle,kenarlarina giriyor bicakla cikarwbiliyrm ondan emzikler mahvoluuo hemen :) keltoslar
Hepsi acigimizi arıyor simdi ben ogluma kp nin ismini koydum tabi benim babamin adida ayni ayni olmsa jatiyen koymam tabi neyse ben kendi istediğim ismide koydum bana inat kpnin ismiyle çağırıyor tabi herkes benim koydugum isimle çağırınca deli oluyi o baskaAllah im tüm k.valideler aynı mi olurşoklardayim
kızlar bebeklerinizi kucaklarınızda oturtuyo musunuz
Analarinin datlulari onlar bide dikilmeye çalışıp kafalarini sallamasi yokmu yiyesim geliyi kopüsüheheheee
çookhh datlular ama bunlaa yaa
evet katılıyorumbenimki wee nin. arkasını okudum. sakın kaynatmayın diye yazıyordu. kaynatmadım.
sirkeyle yıkadım.
dolaba koydum. dondurucuya konulmaz yazıyor.
atmadıysan paketinin arkasını oku. orda yazıyor.
benimki emzik tutmadığı için ağzında. ama bişey çiğniyormuş gibi çok yapıyor.
hiç yapmadım. zati benimki oturmayı, sırtüstü durmayı pek sevmiyor. hele yüzüstü koy, kıyameti koparıyor.
hep omuzda olacak ve gezecek beyefendi. omuzda olsun, keyfi bol olsun. bu ara omuzda uyuyor bile çocuk. ki emmeden uyumayan bir bebektir.
uyku düzenimizde şu birkaç gündür yok zaten. 1 saat gibi uyuyor sonra uyanıyor. 1 saat uyanık kalıyor sonra yine mızlanmaya başlıyor. uyuyor uyanıyor...
günüm saatlere bölünüyor.. bişey yapamıyorum.
bu arada boynunda katmer var. gıdığının hemen altı. kızarıyor hemen terleyince falan. az önce yine kızarıktı. hatta baya kızarık olmuş, zeytinyağ süreyim dedim. pamukla sürdüm. pamukta kırmızı leke oldu. baktım kanıyor boynu. ağlamaya başladı...
sonrada uyudu. kanı temizlemeyedim...
sizde arada bir bakın o katmerlerinin arasına. bizde herşey birikiyor valla. bir gün yıkanmasın. toz saç birikiyor boynunda.
sen nazar değdirdin bence :=) akşam yatıp sabah kalkıyor derdın hepBizim kizin sindirim sistemi problemli. Ufaktan versem ne olur hic tahmin edemiyorum :) Dun kiraz yedim, tam cocugun ishali biraz gecti demistim, bugun gene 5 kere yapti daha gun dolmadan... Nerdenn yedimm :) dun dogdugundan beri ilk defa cok uyandi gece. 3 saatte bir emzirdim gunduz gibi. Perisan oldum. Suan zilli cok uyumus gibi bide nese cigliklari atiyo oyun halisinda :) uyumayan cocuk zormus ya... Hic halim kalmadi bi gecede
heheheeeKendini kaldirmaya calisiyolar zaten. Ben oturtmuyorum ama antremanlara kendisi basladi
evet ya çok haklısınEvet tek ishal mikrobu rota degil sonucta, hepsine asi yaptiramayiz.. Ben koruyamadim findigimi baska bi yerden aldi mikrobu ishal oldu. Cabuk atlattik cok sukur simdi cok daha iyi, belki rotaya yakalansa yine boyle kolay atlatacakti, yada hastanede serumlar yiyecekti bilemem... Gonul istiyorki hic hasta olmadan asi yaptirmadan gunluk gulistanlik buyutelim bebeklerimizi. olmuyo iste... Gecen gun pembe demisti sanirim, annenin hissiyati cok onemli, en iyi karari o verir yine yaptirip yaptirmamakta.
yok benim değilKizlat ikinci ay asinizin yeri belli mi bizim hic iz yok
ben geçen yazmıştımEk gıdaya nasl baslicsksin kendin mi yedirceksin yoksa blw diye bsy var ben onu dusunyrm geccegm zaman
28 aralıkSeninki hangi gün doğmuştu cnm
helallllllbende vermem. yapma diyorsam kimse yapamaz.
çünkü onu ben dogurdum ve ben bakıyorum
helallllll
tebriksssBen de baby led weaning dusunuyorum :) baya ugrastirci olacak,her yer batacak,her ogun bebek kirlenecekama alistiginda ise muhtesem bir olay.. Umarim istedgm gbi uygulayabilirm o cesareti ve sabri kaybetmem :) sen de umarim oyle
takıntılı ve biraz kuralcıyımdırtaş gibisin be sör
evet tek sıkıntılı yanı o temizliği ama olsun yaaaAynen canım bnde kısa halini yazmstmmama sandalyesi nin altına bisey sermeyi düşünüyorum ben ama ellerini yüzüne felan surerse her gün banyo yaptırmak gerekiyor
aynen yaaCanım iki doktora gittim ikisi de bir yaşını geçirme 10 11aylikken yaptır dediler biraz daha büyüdük 5 aylıkken br goturecem küçük operasyon canım ama çok önemli iyi bir doktor bulmak gerekiyor biz baya araştırdık bulduk bir tane herkes memnun ona gidecez inşallah nasıl dayanacak bilmiyorum yavrum benim hic kiyamam ben ona
tebriksss
bende aynı düşüncedeyim
ağzına kaşıkla yemek tepmekten daha eğlenceli eğitici ve besleyici diye düşünüyorumm
Kendi yesin de temizleriz napalmevet tek sıkıntılı yanı o temizliği ama olsun yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?