2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Oglus babasini cok ozlemis bugun.. Esim yemek yiyor,ben de ayakta kucagimda bebe.. Babasina bi atiliyor bi gulucukler bi konusmalar,gozlerini alamadi adamdan yazik askima benimm yaa tabi ilgi veren bi o bi ben olunca.. Uzerimden inmiyor diyorum cocuk da hakli yani bu noktada

ve beni coktaan kandirmis kerata,guya yataginda uyutmaya alistircaktim,bir yaptim iki yaptim ucuncude baktm kucagimda cani sagolsun insallah kendine daha iyi geldiginde anlar da uyur

Bunlar findik yaa bunlar bal esekler yaa sevildiklerini nasilda anliyorlar aman alisir boşver bende saldim gitti her tarafı bugunleruni cok arayacagiz zaman gecirmene bak

Bunlar findik yaa bunlar bal esekler yaa sevildiklerini nasilda anliyorlar aman alisir boşver bende saldim gitti her tarafı bugunleruni cok arayacagiz zaman gecirmene bak

Kor topal idare edecez diye bi soz var evi de yemegi de kendimizi de o sekil idare edicez artik evet bebekler cok iyi algiliyor cidden,sasirtiyorlar insani

Kor topal idare edecez diye bi soz var evi de yemegi de kendimizi de o sekil idare edicez artik evet bebekler cok iyi algiliyor cidden,sasirtiyorlar insani
Birde allah izin verirse 2 ,3ay sonrasıni gor sen istesende dibinde ayrilmayacak senden baskasina gitmeyecek yabancilamaya basliyacak herkesi allah o gunlerinide gostersin aşkların

E bebege gittik bugün bebek arabası için joie aldım 700 verdik çok pahalı ama diğerleri begenemedim cok agir geldi bunu çok beğendim neyseki annem aldi hediye 250 de hediye çeki verdiler bez ve mama yok islerini biliyorlar kasadaki kız 900 almış eve gelince farkettik aradık yanlış olmuş dediler yarin tekrar gidecek eşim umarım iade ederler bebekle dışarı çıkmak ne zor ya kızlar benim pasa hic durmuyor ağla ağla geldik eve uyudu simdi

Bazi bebekler ev ortamını sevuyor canım benimkide acik alanlari hic sevmiyo kapali alanlarda duruyodisari cikinca agliyor

Atom heart mother bebisin nasıl oldu? Ishali geçti mi? Birde sen su veriyor musun ishal olduğu için?
Daha iyiyiz bugun 5 kere kaka yapti, oda zorlanmadan ve sulu degildi. Kakada mukus oluyo ama rengi sariya dondu. Su vermiyodum, bagirsak florasi duzenleyici bi toz kullaniyoduk 100cc iciriyodum suya katarak. Onu dun bitirdik. Kayinvalide ziyaretine gitmistik bugun, zemzem suyu adi altinda bi su getirdi, 3 cay kasigi icirdim ilk defa bugun su verdim.

SSifa olsun insallah bebusine zillos bayagi cekti valla allah bir daga vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…