2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende işyerinde mecburen öyle kullanıyorum.şu an bir sıkıntı olmadı ama olabilir zamanla gerçekten fazla çömelmeden yap canım ben öyle yapıyorum

Kızlar hamilelik ile ilgili hangi kitapları okuyorsunuz? Ya da okumayı düşünüyorsunuz? D&Rdan sipariş vermeyi düşünüyorum da bir ara.

bende işyerinde mecburen öyle kullanıyorum.şu an bir sıkıntı olmadı ama olabilir zamanla gerçekten fazla çömelmeden yap canım ben öyle yapıyorum
küçük olsa hıcv cömelmıcem erkek gıbı nerydese ama buyuk oluna sıkıntı ıste:) inşallah bırdaha mecbur kalmam canm ilk ve son oldu allahım korusun bebıslerımızı

Ay bende hic unutmuyorum ama zor geliyor yapmak.Bide yapmazsam nolurki diyip uyumaya calisiyorum ama nafile aklim kaliyo ya bebege bisey olursa diyee:)
Sende insallah saglikla kucagina alirsin canim

Perşembeye kadar düşmezse doktrini hap vercek cnm düşmesi icin oda sancılı oluyormuş ama bende kürtaj istemiyorum bakalım hayırlısı bide doktoruma sorarım ara vermek lazımmı diye
Insa kürtaj olmassin canim zor olur hani bakaninda yoksa yaninda

herkese günaydın bugün çok kötü bir durumdayım artık şu bulantılarımız kesilsede hamişliğimizin tadını çıkarsak ne leblebi ne çubuk bi fayda etmiyo artık
günaydın herkese... bende dün akşamdan beri aşırı mide bulantısı çekiyorum. akşam alışveriş merkezine gittik market alışverişi için. önce yemek yiyelim demiştik. yemek katına çıkınca oturdum ağladım mide bulantısından hiçbişey yiyemeden eve döndüm. sabahtan beride düşünebildiğim tek şey bulantım geçmek bilmedi. birde bir halsizlik uyku hali işyerinde koltukta sızıcam resmen

küçük olsa hıcv cömelmıcem erkek gıbı nerydese ama buyuk oluna sıkıntı ıste:) inşallah bırdaha mecbur kalmam canm ilk ve son oldu allahım korusun bebıslerımızı

Benim kabizlik sorunimdan dolayi klozeti doktor tavsiye etmemisti.Ama hamile kalinca kabizlik devam etti.Ve zorlaninca kanamalarim oldu.Yani doktorda zorlanmaya bagladi.O yuzden kabizligm devam etsede klozeti tercih ediyorum.Sanki digerinde her an duscekmis gibi psikolojiye giriyorum

cnm kabızlık ıcın kaysı yesene maşallah cok faydalı benım dusugumun bırısıde benm kanımca kabızlıktan olu bu yuzden ben sureklı kayı yıyorm bak sun mevsımıde taze taze yersın gunde en az 5.tane kaysı ye kabızlıga çözüm bende sukur kabızlık yok bu sefer cok dıkkatlıyım kaysı ve su fazla tuketıyorm

Kuzum burdan cogu arkadasta sagolsun tavsiye etti ama ben bebekligimden beri kabizlik cekiyorum dusun 25 sene sonunda fissur cikti.Tedaviside suan yok tabi.Kayisi zeytinyagi sinameki caylari hic fayda etmiyor artik.Hatta 10 sene onceydi Sanirim,7gun kabiz oldugumu bilirim lagman var oda fayda etmedi.Musil ictim en son.
Simdi 2gunde bir duphalac surup iciyorum doktor onerdi.Hamileler kullanabiliyormus.Bide yediklerime dikkat ediyorum her zamankinden bol su iciyorum tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…