- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.814
- 248
- 35
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #82.701
Canim duzir merak etme bir doktora gotutseydin belki bir yeri ağrıyor babasina okut tatlim bene okuyacagim bebosin icinKızlar annrme geldim ne yapacağını şaşırdım aksam 6 dan beri bir kere emdi annem kucağında az önce uyuttu sürekli ağladı emmek istemiyor gaz mi nazar mi inanın biledim o ağladı ben ağladım yavrum brnim yorgunluktan çok kotu oldu yuzu iki günde zayıfladı ağla ağla düzelir mi bilmiyorum canım çok sıkkın dua edin pasama
az ötede oyna@Pembedon5
Cocuktan degil herif delirtti azciksaat 2den beri tartiisyoz agla agla sinirlerim yiprandi. 45dk once ise gitti gitmeden baristik gibi.. O konuyso hakliyim dio ben konusyom hakliyim diom. Ilk defa bu kdr uzattik ac gitti ise,ben de kahvaltiyla duruyom su bile bir lt anca ictim.. Sanirm alp uyudu,gidip biseler yicem sirf sut icin
Düzelir inşallah canim ederz tabiKızlar annrme geldim ne yapacağını şaşırdım aksam 6 dan beri bir kere emdi annem kucağında az önce uyuttu sürekli ağladı emmek istemiyor gaz mi nazar mi inanın biledim o ağladı ben ağladım yavrum brnim yorgunluktan çok kotu oldu yuzu iki günde zayıfladı ağla ağla düzelir mi bilmiyorum canım çok sıkkın dua edin pasama
Benimkide arada 5 saat aralıksız uyuyo nasl seviniyprmhadi bi maşallahta sana yolladım
darısı başımıza
bu arada siz şimdi böyle 6-7-8 saatlerden bahsediyonuz ya
hiç uyanmadan deliksiz uyku mu yoksa
arada uyanıp emzirip tekrar uyutmak var mı bu olayın içinde
Canm Allah yardimcim ınş.en kısa zamanda düzelir. Benim oglumda da son bir aydır emme sıkıntısı var memeyle savasiyoKızlar annrme geldim ne yapacağını şaşırdım aksam 6 dan beri bir kere emdi annem kucağında az önce uyuttu sürekli ağladı emmek istemiyor gaz mi nazar mi inanın biledim o ağladı ben ağladım yavrum brnim yorgunluktan çok kotu oldu yuzu iki günde zayıfladı ağla ağla düzelir mi bilmiyorum canım çok sıkkın dua edin pasama
Çok zor gerçekten ilk oğlundan biliyorum ilk ise başladığımda sekiz aylık olmak üzereydi her öğle de emdirmeye giderdim yine de çok zorlandım çok ağladım. Ama bu bebeğim de kismetse ücretsiz izne ayrılacam.hemde nasıl zor
Ya o değil de biz ne zaman tartissak dayanamayıp ilk barisan ben oluyorum. Bazen çok kızıyorum kendi kendine diyorum ki hayır bekle hemen pes etme o gelsin. Ama her zamanki gibi kendimi gidip onun boynuna ilk sarillan olarak buluyorum. Ne yapsam yine hep aynı kocamda alıştı zaar. Yapacak bise yok varsa soleyin de yapemCocuktan degil herif delirtti azciksaat 2den beri tartiisyoz agla agla sinirlerim yiprandi. 45dk once ise gitti gitmeden baristik gibi.. O konuyso hakliyim dio ben konusyom hakliyim diom. Ilk defa bu kdr uzattik ac gitti ise,ben de kahvaltiyla duruyom su bile bir lt anca ictim.. Sanirm alp uyudu,gidip biseler yicem sirf sut icin
Allah şifa versin kuzularina ve kuzularimizaBu gwcede uyku yoktu anam simdide büyük bebe hasta oldi noli bu cucuklarakwndimi dobesim vaaa
Kaç kilo olmuş 4. Ayında kızın?bizimde cuma günü randevumuz. Çok merak ediyorum bakalım nolcakbizim doktor da şuan hiçbişi verme kilo alımı iyi, alerjik durumlar olabilir dedi.
ulen bende zaten 3 gün kuralını uyguluyorum
bişi olsa anlaşılır ki
Aşının yan etkisi maalesef.tahlillerde hiçbir şey çıkmadı. Teşekkür ederim bu arada.suan atlattık çok sukurcanım ishal rota virüsü kaptığı içi mi oldu
yoksa aşının yan etkisimi
geçmiş olsun bu arada
Hemen p.tesi yaptırman gerek o zaman. Biz 4 ocak dogumluyuz 12 nisanda yaptırdık rotayı 3 ay 8 gunlukkenaynen eymenta
bende surrendere onu didim şinci
21 ocak doğumluyuz bisde
geç mi oldu acep
Çok zor gerçekten ilk oğlundan biliyorum ilk ise başladığımda sekiz aylık olmak üzereydi her öğle de emdirmeye giderdim yine de çok zorlandım çok ağladım. Ama bu bebeğim de kismetse ücretsiz izne ayrılacam.
Allah sana da yardım etsin arkadasim
Ya o değil de biz ne zaman tartissak dayanamayıp ilk barisan ben oluyorum. Bazen çok kızıyorum kendi kendine diyorum ki hayır bekle hemen pes etme o gelsin. Ama her zamanki gibi kendimi gidip onun boynuna ilk sarillan olarak buluyorum. Ne yapsam yine hep aynı kocamda alıştı zaar. Yapacak bise yok varsa soleyin de yapem
Allah şifa versin kuzularina ve kuzularimiza
Çok zor gerçekten ilk oğlundan biliyorum ilk ise başladığımda sekiz aylık olmak üzereydi her öğle de emdirmeye giderdim yine de çok zorlandım çok ağladım. Ama bu bebeğim de kismetse ücretsiz izne ayrılacam.
Allah sana da yardım etsin arkadasim
Ya o değil de biz ne zaman tartissak dayanamayıp ilk barisan ben oluyorum. Bazen çok kızıyorum kendi kendine diyorum ki hayır bekle hemen pes etme o gelsin. Ama her zamanki gibi kendimi gidip onun boynuna ilk sarillan olarak buluyorum. Ne yapsam yine hep aynı kocamda alıştı zaar. Yapacak bise yok varsa soleyin de yapem
Allah şifa versin kuzularina ve kuzularimiza
Bu gwcede uyku yoktu anam simdide büyük bebe hasta oldi noli bu cucuklarakwndimi dobesim vaaa
Elleeemm noldu bu bebegee uyumiii boyleeeAman kendini furma da boyle cok gecmis olsun,iki cocukla nasil oluyor kim bilir
Dusundum fark ettim de "" bu da sana iyi gider be Pembedon5 .. Ne de olsa bazen seviyon mu dovuyon mu belli degil @Surrender sen bunu gordun mu " " heheh
Ankaradayim.memurum canim.1 aylik alip.3 aya tamanlucamCanım memur musun sende? 3 aylık raporu heyet raporu mu alacaksın? İstanbuldamısın? Benimde pazartesi doğum iznim bitiyo rapor için araştırmadayım yardımcı olursan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?