2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canim duzir merak etme bir doktora gotutseydin belki bir yeri ağrıyor babasina okut tatlim bene okuyacagim bebosin icin

bu heriflere bişi lazımda hemde hemen ...

Düzelir inşallah canim ederz tabi

hadi bi maşallahta sana yolladım
darısı başımıza
bu arada siz şimdi böyle 6-7-8 saatlerden bahsediyonuz ya
hiç uyanmadan deliksiz uyku mu yoksa
arada uyanıp emzirip tekrar uyutmak var mı bu olayın içinde
Benimkide arada 5 saat aralıksız uyuyo nasl seviniyprm ama genelde hep 3 3 buçuk saat aralıksız uyuyo

Canm Allah yardimcim ınş.en kısa zamanda düzelir. Benim oglumda da son bir aydır emme sıkıntısı var memeyle savasiyo

hemde nasıl zor
Çok zor gerçekten ilk oğlundan biliyorum ilk ise başladığımda sekiz aylık olmak üzereydi her öğle de emdirmeye giderdim yine de çok zorlandım çok ağladım. Ama bu bebeğim de kismetse ücretsiz izne ayrılacam.
Allah sana da yardım etsin arkadasim

Ya o değil de biz ne zaman tartissak dayanamayıp ilk barisan ben oluyorum. Bazen çok kızıyorum kendi kendine diyorum ki hayır bekle hemen pes etme o gelsin. Ama her zamanki gibi kendimi gidip onun boynuna ilk sarillan olarak buluyorum. Ne yapsam yine hep aynı kocamda alıştı zaar. Yapacak bise yok varsa soleyin de yapem

Bu gwcede uyku yoktu anam simdide büyük bebe hasta oldi noli bu cucuklarakwndimi dobesim vaaa
Allah şifa versin kuzularina ve kuzularimiza

Teşekkür ederim canim amin

Valla biz normalde iki tarafli anlasir tatliya baglariz uzatmayiz da dun ben cok yiprandim o da oyle dogal olarak. Bizde de her zaman o der hadi gek buraya diye.. Dun dedi yapmadim ondan uzadi da uzadi,bogazim inmis kotu olmusum valla.. En iyisi keske hic tartisma olmasa tabi ama olunca da uzatmamak en iyisymis

Kizlar oglum 1 hafta sonra 4 aylik olacak.ama 300 gr almis sozinkiler nasil canim cok sikildi
Canım memur musun sende? 3 aylık raporu heyet raporu mu alacaksın? İstanbuldamısın? Benimde pazartesi doğum iznim bitiyo rapor için araştırmadayım yardımcı olursan sevinirim
Ankaradayim.memurum canim.1 aylik alip.3 aya tamanlucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…