- 26 Kasım 2014
- 929
- 1.036
- 33
- 45
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #82.901
Canım çok zor şeyler yaşamışsın fakat benim bu hayatta gördüğün şey ki artık hep uyguluyorum cevap vermemek ve konuşmamak bir insanı konuşmayarak yada ona cevap vermeyerek cezalandıra bilirsin bence en büyük ceza keşke sende kv ne cevap vermeden kapıyı çarpıp gitseydin diyorum ama o kadar lafadan insanın susması çok zorKızlar pasami doktora götürdükleri bir şey çıkmadı idrar bir turlu verenedim idrar torbasına yapmıyor sabahtan beri ugrasiyiruz ayakta emziriyorum yoksa almıyor kaynqnama geldik durmadı hadi annem goturelim dedim kaynanqm başladı saymaya oğluna ikinci bulurum bulunmaz hint kumasimisin annende kal boyle sn ne isin var taaa nisandan tutun annem babam abilime kadar her şeyi söyledi içinde biriktirmis bende bağırdım cagirdim içimi boşaltım ilk defa böyle oldum eşime dedim benim kimseye ihtiyacım yok bulsun annen sana oturun beraber isim var memurun çık şükür bsjsrim çocuğuma dedim anneme bıraktı gitti ağla agla mahvoldum dua edin bana
Bende sanmıyorum fakat dok. Diyorki onların vücütleri o kadar hızlı büyüyüp gelişim gösteriyor ki ona adapte almaları Zaman alıyor hem fiziken adapte olup hem zihnen adapte olmaya çalılıyorlar düşünsene her gün bir şey keşfediyor ve hızlı büyümesi vücüdunda Ağrı'd yapıyor kendinden düşün bir anda 30 kilo alsan kemiklerin bunu kaldıramaz gb gbBuyume ataklari varya, ona inaniyomusunuz kizlar? Sizce butun bu huysuzluklarin uykuya dalamamalarin durmamalarin devamli ilgi beklemelerin sebebi gercekten bu buyume ataklari olabilirmi?
Ennn sevdiğimmmm şeyyy ımmm bayılırımkısacası, hamur kızartması
Iste benim merak ettigim bu zamana kadar (4ay) buyume atagindan etkilenmedide... (Kismen) simdi niye cildiriyo bu cocuk ?Bende sanmıyorum fakat dok. Diyorki onların vücütleri o kadar hızlı büyüyüp gelişim gösteriyor ki ona adapte almaları Zaman alıyor hem fiziken adapte olup hem zihnen adapte olmaya çalılıyorlar düşünsene her gün bir şey keşfediyor ve hızlı büyümesi vücüdunda Ağrı'd yapıyor kendinden düşün bir anda 30 kilo alsan kemiklerin bunu kaldıramaz gb gbofff ne açıklama yaptım yaaa
Bizdede aglayinca sanki anne diyor cogu kisiden duydum sanirim ilk anne diyecek gibime geliyor babalar ne kadar kabullenmesedegeçen tek tek alıntıyla anasını ağlattım galiba topiğin
şimdide toplu alıntı yapim dedim bi sayfayı kapladı bee
kıslar ya sanki benimki ağlayınca anne dio bee çok anlaşılır değil tabi eşime diyom yok demiyo diyo
ooooooo çok uzağız gıııIstanbul Çekmeköy deyim ben
afiyet olsunnnO kadar çok pişi dediniz ki yaptım yedim
Peynirle derwotu da koydum içine
Ama zayıflamak istiyor(du)m ben yaaaaa
niye böyleler bende bilmemdeCanım ağlama üzülme diycem ama...bebişin ve aütün etkilenmesin.niyw kaynanalar böyle .anlayamıyor insan
Söyliycek bişey bulamıyom
yapak kıssBizsiz yedin hee seni vaya seniprotosti ettim seni kötü kadin biz gari toplaken sen yapivedin hemi @hiuf biz de kirep yapak kiaz bu gari yemi
Kızlar benim oğlum sürekli kusuyordu bu zamana kadar
Doktorlar kilo kaybı yok diye önemsemedi
Her emme sonrası üç dört kez ağız dolusu kusuyordu
Her şeyi denemiştim
En son monoviti kestim
Kesmemle kusma sorunumuz da bitti
Daha sonra araştırdım bazı bebeklere d vitamini kusma ishal gibi yan etkiler yapabiliyomuş
Her bebekte görülecek değil tabi bu yan etkiler sizinle paylaşmak istedim
elbette olabilirBuyume ataklari varya, ona inaniyomusunuz kizlar? Sizce butun bu huysuzluklarin uykuya dalamamalarin durmamalarin devamli ilgi beklemelerin sebebi gercekten bu buyume ataklari olabilirmi?
Aynen kalplerimiz bir olsunooooooo çok uzağız gııı
ben avrupada
hemde en ucunda
İnşallah olmayiz böyle her seye karisiyorlar evimiz barkimiz ayri birakida bizde evimizde mutlu olalimniye böyleler bende bilmemde
bizde mi böyle olcaz asıl onu bilmiyorum ya
Kayınvalide muhabbeti her geçtiğinde yazmak istiyorum ama fırsat bulamıyorum her kv aynı değil ya ben hayranım kv.me Hakkı'nı ödeyemem allah razı olsun. Tabii ki sizleri anlıyorum yaşadıklarınızdan dolayı hak da veriyorum. Amacım nispet yapmak değil ıyı kv de oluyor demek.yani H hiuf benim ki gibi iyi kv olabilirsinizniye böyleler bende bilmemde
bizde mi böyle olcaz asıl onu bilmiyorum ya
Canım çok zor şeyler yaşamışsın fakat benim bu hayatta gördüğün şey ki artık hep uyguluyorum cevap vermemek ve konuşmamak bir insanı konuşmayarak yada ona cevap vermeyerek cezalandıra bilirsin bence en büyük ceza keşke sende kv ne cevap vermeden kapıyı çarpıp gitseydin diyorum ama o kadar lafadan insanın susması çok zor
Canımm bizzat yaşayıbca inandım tam 12.haftada yaşadum minnoşla akşam oldumu nedrnsiz yerw ağlıyodu kucakta ama dik vaziyette gezerek sakinleşiyodu ama on gün filan sürdü bitti çok şükür çok huysuzdu o dönemBuyume ataklari varya, ona inaniyomusunuz kizlar? Sizce butun bu huysuzluklarin uykuya dalamamalarin durmamalarin devamli ilgi beklemelerin sebebi gercekten bu buyume ataklari olabilirmi?
vay anasına akideşBende sanmıyorum fakat dok. Diyorki onların vücütleri o kadar hızlı büyüyüp gelişim gösteriyor ki ona adapte almaları Zaman alıyor hem fiziken adapte olup hem zihnen adapte olmaya çalılıyorlar düşünsene her gün bir şey keşfediyor ve hızlı büyümesi vücüdunda Ağrı'd yapıyor kendinden düşün bir anda 30 kilo alsan kemiklerin bunu kaldıramaz gb gbofff ne açıklama yaptım yaaa
desin desinnBizdede aglayinca sanki anne diyor cogu kisiden duydum sanirim ilk anne diyecek gibime geliyor babalar ne kadar kabullenmesede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?