2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok zor şeyler yaşamışsın fakat benim bu hayatta gördüğün şey ki artık hep uyguluyorum cevap vermemek ve konuşmamak bir insanı konuşmayarak yada ona cevap vermeyerek cezalandıra bilirsin bence en büyük ceza keşke sende kv ne cevap vermeden kapıyı çarpıp gitseydin diyorum ama o kadar lafadan insanın susması çok zor

Buyume ataklari varya, ona inaniyomusunuz kizlar? Sizce butun bu huysuzluklarin uykuya dalamamalarin durmamalarin devamli ilgi beklemelerin sebebi gercekten bu buyume ataklari olabilirmi?
Bende sanmıyorum fakat dok. Diyorki onların vücütleri o kadar hızlı büyüyüp gelişim gösteriyor ki ona adapte almaları Zaman alıyor hem fiziken adapte olup hem zihnen adapte olmaya çalılıyorlar düşünsene her gün bir şey keşfediyor ve hızlı büyümesi vücüdunda Ağrı'd yapıyor kendinden düşün bir anda 30 kilo alsan kemiklerin bunu kaldıramaz gb gb offf ne açıklama yaptım yaaa

Iste benim merak ettigim bu zamana kadar (4ay) buyume atagindan etkilenmedide... (Kismen) simdi niye cildiriyo bu cocuk ?

Bizdede aglayinca sanki anne diyor cogu kisiden duydum sanirim ilk anne diyecek gibime geliyor babalar ne kadar kabullenmesede

Kızlar benim oğlum sürekli kusuyordu bu zamana kadar
Doktorlar kilo kaybı yok diye önemsemedi
Her emme sonrası üç dört kez ağız dolusu kusuyordu
Her şeyi denemiştim
En son monoviti kestim
Kesmemle kusma sorunumuz da bitti
Daha sonra araştırdım bazı bebeklere d vitamini kusma ishal gibi yan etkiler yapabiliyomuş
Her bebekte görülecek değil tabi bu yan etkiler sizinle paylaşmak istedim

Aynisini bize de yapti bende kullanmiyorum

Buyume ataklari varya, ona inaniyomusunuz kizlar? Sizce butun bu huysuzluklarin uykuya dalamamalarin durmamalarin devamli ilgi beklemelerin sebebi gercekten bu buyume ataklari olabilirmi?
elbette olabilir
gençlerde blue çağı
yetişkinlerde çeşitli dönem sorunları
yaşlılarda menopoz vs olduğuna göre bebelerde de olabilir
üstelik daha yoğun olması bile doğal
çünkü yeni dünya alışma vs
şu bizim takip ettiğimiz vloger var ya
o geçen telindeki uygulamaları anlatmış
bebeği için bi uygulama indirmiş
mesela bebeğin mutlu ve mutsuz olduğu süreçler bulutlu ve günşli olarak ifade ediliyo
var dimekki

niye böyleler bende bilmemde
bizde mi böyle olcaz asıl onu bilmiyorum ya
Kayınvalide muhabbeti her geçtiğinde yazmak istiyorum ama fırsat bulamıyorum her kv aynı değil ya ben hayranım kv.me Hakkı'nı ödeyemem allah razı olsun. Tabii ki sizleri anlıyorum yaşadıklarınızdan dolayı hak da veriyorum. Amacım nispet yapmak değil ıyı kv de oluyor demek.yani H hiuf benim ki gibi iyi kv olabilirsiniz

yaşadım gördüm uyguladım
en doğrusu

Canımm bizzat yaşayıbca inandım tam 12.haftada yaşadum minnoşla akşam oldumu nedrnsiz yerw ağlıyodu kucakta ama dik vaziyette gezerek sakinleşiyodu ama on gün filan sürdü bitti çok şükür çok huysuzdu o dönem

vay anasına akideş
sörr rakip çıktı gıı koş gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…