- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #82.861
Bebeklere anason cayi falanda veriliyor halbukianason kokarken aynalar her dıddıdınd dıdndıdnddı masadan eksilio dostlaaaa
Gecmis olsun... Enfeksiyon olabilir minige dikkatAyazim uyudu büyük oglusumu acile götürdüm atesi 39.5 olduyeni geldik hastaneden cok kortum sayikliyodu cocugum atlattik cok şükür
Smdi anladim ya.Biz ona Trakyada lokma diyoruzHamur canim. Yagda kizartiliyor
Yapma bunuuuuSmdi anladim ya.Biz ona Trakyada lokma diyoruz
geçmiş olsunnnBu gwcede uyku yoktu anam simdide büyük bebe hasta oldi noli bu cucuklarakwndimi dobesim vaaa
al işte yaaa geçmiş olsun canımAşının yan etkisi maalesef.tahlillerde hiçbir şey çıkmadı. Teşekkür ederim bu arada.suan atlattık çok sukur
valla yarına alabilirsem randevu ne ala offfHemen p.tesi yaptırman gerek o zaman. Biz 4 ocak dogumluyuz 12 nisanda yaptırdık rotayı 3 ay 8 gunlukken
aynen... keşke hiç tartışm olmasa insan hayattan soğuyo valla evde küslük oluncaValla biz normalde iki tarafli anlasir tatliya baglariz uzatmayiz da dun ben cok yiprandim o da oyle dogal olarak. Bizde de her zaman o der hadi gek buraya diye.. Dun dedi yapmadim ondan uzadi da uzadi,bogazim inmis kotu olmusum valla.. En iyisi keske hic tartisma olmasa tabi ama olunca da uzatmamak en iyisymis
bencedeee seninkiler daha uyumlu olmuş heheheDusundum fark ettim de "" bu da sana iyi gider be Pembedon5 .. Ne de olsa bazen seviyon mu dovuyon mu belli degil @Surrender sen bunu gordun mu " " heheh
oy oyyy bu yaz düşüncesi varya pembe beni de benden alıyobiz tükettik bu ifadeleri kıaz
Alp napi anası..
Yaz gelince napcanız sıcakta
hey Allahım yaaaKıaz ellerinde mi patladı ki de geldi
Canbebeye benzettim
Yortdışından bezmi gelirmişmiş
Bağa bak minnoşu pişik yapma
Kendin kullan
aynı şeyi bende her temizlik sonrası diyom ama milletin yaptığı içime sinmez diye bu eziyeti çekiom manyağım galbahee eşimde getire gtire bez getirmişler diyo
temizlik yapıyom hemide camları siliyom anam ağladı benim koca düğüne gitti
çocukta bende zaten .. tutsana bi kadın ne uğraşıyon
gezin gezinnnBugun hava 13derece ama mis gibion gun boyunca cok guzel olcak hergun gezcez insallah alp iyi ya cilve yapiyo yeni hareket ogrenmis,ellerni bukuo birlestiriyo yuzune ve guluyo :) ilgi ister,kucagimdayken kafasini memelere gomer
bendensin..aynı ben..bi gün hasta olup yataklara düşecem die çok korkuyorum.erken yaşlanırım ben vücudumu çok yoruyom tabi aynı zamanda beynimide çünkü bi yer pis oldu mu bebeğe konsantre olamıyom aklım hep banyo mutfak süpürgedeBende hastalik var, hersey temiz duzenli olmazsa batiyo birseyler. Cocuk dogdugundan beri haftada bir anam geliyoda anca oyle temizlik yapabiliyorum, minnos uyaninca yatagi ortup odalari havalandirip kahvaltimi yapabiliyorum, yemek bile yapamiyorum cogu zaman gunduz uykusu yok gibi oldugu icin. Valla milletin yardimcisi falan vardir herhalde bebekten banyo yapmaya bile zor vakit buluyorum ben
ya ben yalvarıom 1+1 e çımak için oturmuşluğum var haöileyken harika bişeydi hem daha sıcak geliyo banaamin..geçsin yoksa ben ona geçecem...
Hıı atom yardımcı var
Kendimiz yapıyoz..bide ben illa dip köşe yapıcam huyum batsın
Muşa dönünce 1+1 e cıkıcam
he yaaa
vur davula davulcu kk da deli düğünü var tey tey teyyBensuz halay olmax beni bekleyin heeey
eyvahh çıldırdıkkkkSeni sev-di-gim icin kirdiler fermanimeyyyyy
oyle tabi haklısın sen zaten onlardan başka kime diycez de en ufak bişeyden de alınır oldu bizimkikerdekırılacagını gerektiren bişi demedim. bişi demi diyemeyecegız
yabancı olsa neyse, anne sonucta.
sen hergün doktora mı gidiondoktor '' kucakta oturtabilirsiniz'' dedi. nasıl oturttugumuz fark etmezmiş
oldu
olaylar olaylar o zaman fıtıfıtıfıt
Kaynana geldi ..
ıyyy o muhabbetler yokmuHerifi bığcam az kaldı
Günde 50 kere ameliyat ayrıntıları ile ve dr dinliyorum..ne çok ahbabı varmış be..
gelioz duEvde 2 adet amca eşleri ile ...3 adet teyze 1 adet kuzen..anne abla 1 cocuk 1 kaynana .
Da gelcek var
Kaynana gürültüyü hiiiç sevmez yaşasın
Çıkın çıkın gelin
dün sen bunu yaszarken ben yiyodum sanırım kanana yapmıştıcanım pişi istedi
ayyy yazık bee bırak nazlansınKüçüğkene ..2 yılldır simitti iğneydi sürübdürdü..çürüme yapmış kemik kıazzz
ooo hadi gelin yapam size şart oldu emzikli kadınlar sizi yasıkkkAy kaç gundr istiyorum benmde yapmaya useniyorm
aman amnnn çok dikkatBenmkide 29 ocak dönmeye başladı yatağın ucuna felan koyamiyorm korkudan
bizede şart oldu bu kaşıyıcı eller ağızdan çıkmıyo valla emzik delisi çocuk emziği bile çıakrıyoben hiçbişi sürmüyorum. ellerini emiyor. diş kaşıyıcı aldım agzından cıkarınca aglıyor
geçen biri bana dedi valla çok ağlıyo mu die hee dedim içir o zamn dediBende gazli velet var pembito ne sutusu ictim suuuu Aslinda varya az bisey cekseydim hem ben hem bebito ne uyurduk beee
o çığlık mı bilmem ama bize de üç gündür şöyle bişey oluyo derin uykudayken korkmuş gibi anide hiç bişey yokken bi acı acı ağlamaya başlıyo sonra da uyumaya devam ediyo hatta kötü rüyamı görüo acaba diye bile düşündümBenimkide oyle sur... Ilk defa oluyo boyle ciglikla aglayarak uyanmalar... Buyume atagimidir nazarmidir gene nedir... Ilk defa 00.30'a kaldi cocugum... Agzindada emzik var hala
he kızzzz ağzuunn datınıda bilinnnİçine bide susam ve çörek otu eklemis mis mis ...
Anamı dimde alsın ama kaynana gidince
mayalı hamuru yağda kızartıyon canmmmPisi ne ki nasıl yapiliyor
he ya aynen bende haritanın bi ucundan diğer ucuna transfer olunca bende pişi demeye başladımSmdi anladim ya.Biz ona Trakyada lokma diyoruz
hadi pişş pişş pişşş eee eee eeeeeeeeeeeeeeCok uykum var
Dogum kilosu 4.390 dogdu4 ocak dogumluyuz dönüyor benim kızım yavaştan. Artık 4 ayda basliyor. Ama genelde iri bebekler zor dönüyormus diye duydum kaç kilo sizinki
Ahh gecmis olsun cnm ya kiyamam he
kk da gördüğüm en uzun alıntılı mesajgeçmiş olsunnn
al işte yaaa geçmiş olsun canım
yaptır yaptırma yaptır yaptırma off
valla yarına alabilirsem randevu ne ala offf
aynen... keşke hiç tartışm olmasa insan hayattan soğuyo valla evde küslük olunca
bencedeee seninkiler daha uyumlu olmuş hehehe
oy oyyy bu yaz düşüncesi varya pembe beni de benden alıyo
ev güney cephe resmen cehennem oluyoo
hey Allahım yaaa
nerden de buluyın
aynı şeyi bende her temizlik sonrası diyom ama milletin yaptığı içime sinmez diye bu eziyeti çekiom manyağım galba
gezin gezinnn
bendensin..aynı ben..bi gün hasta olup yataklara düşecem die çok korkuyorum.erken yaşlanırım ben vücudumu çok yoruyom tabi aynı zamanda beynimide çünkü bi yer pis oldu mu bebeğe konsantre olamıyom aklım hep banyo mutfak süpürgede
ya ben yalvarıom 1+1 e çımak için oturmuşluğum var haöileyken harika bişeydi hem daha sıcak geliyo bana
he yaaa
işin aslı şöyle aslında hep burdaydım da yazmaya vakit olmuyodu
hamilelikte çalışıyodum iş saati ve ev iş arası mesafe çoktu
sadece yazılanlara bakabiliyodum
akşamda eve gel çamaşır bulaşık vs vs
doğumdan sonra da çoook uzun süre yazmadım
ama farkettim ki
bu süreçte insanlara karşı tutumum çok değişti
artık kimseyi kaldıramıyorum
eskiden nelere nelere tahammül ederdim ya da umursamazdım
şimdi çevremdekilerden uzaklaştım açıkcası
yoruyorlar beni
o yüzden de burdaki samimi ortamda vakit buldukça keyifle turluyom
vur davula davulcu kk da deli düğünü var tey tey teyy
eyvahh çıldırdıkkkk
oyle tabi haklısın sen zaten onlardan başka kime diycez de en ufak bişeyden de alınır oldu bizimkikerde
sen hergün doktora mı gidion
olaylar olaylar o zaman fıtıfıtıfıt
ıyyy o muhabbetler yokmu
ben bile bazen bi sıkıntı olunca her arayana her gelenece aynı şeyi anlatmaktan gına geliyo dinleyene Allah yardım etsin
gelioz du
dün sen bunu yaszarken ben yiyodum sanırım kanana yapmıştı
ayyy yazık bee bırak nazlansın
ooo hadi gelin yapam size şart oldu emzikli kadınlar sizi yasıkkk
aman amnnn çok dikkat
geçen cisrikciğe olmuştu Allah korusun
bizede şart oldu bu kaşıyıcı eller ağızdan çıkmıyo valla emzik delisi çocuk emziği bile çıakrıyo
geçen biri bana dedi valla çok ağlıyo mu die hee dedim içir o zamn dedi
o çığlık mı bilmem ama bize de üç gündür şöyle bişey oluyo derin uykudayken korkmuş gibi anide hiç bişey yokken bi acı acı ağlamaya başlıyo sonra da uyumaya devam ediyo hatta kötü rüyamı görüo acaba diye bile düşündüm
he kızzzz ağzuunn datınıda bilinnn
çörek otu tohumsuz yapmam
mayalı hamuru yağda kızartıyon canmmm
he ya aynen bende haritanın bi ucundan diğer ucuna transfer olunca bende pişi demeye başladım
hadi pişş pişş pişşş eee eee eeeeeeeeeeeeee
Ben de trakyalıyımmSmdi anladim ya.Biz ona Trakyada lokma diyoruz
Benimki dd diyo gibi oluyyo sadece ağlarlen değil gülerken degeçen tek tek alıntıyla anasını ağlattım galiba topiğin
şimdide toplu alıntı yapim dedim bi sayfayı kapladı bee
kıslar ya sanki benimki ağlayınca anne dio bee çok anlaşılır değil tabi eşime diyom yok demiyo diyo
can sıkısı neylersinkk da gördüğüm en uzun alıntılı mesaj
dimi yaaaBenimki dd diyo gibi oluyyo sadece ağlarlen değil gülerken de
Hafra sonu da abartıp babaya benzer bi ses çıkardı
Evet canim bogazi enfeksiyon olmuşGecmis olsun... Enfeksiyon olabilir minige dikkatgerci gececegi varsa ne onlem alirsan al gene gecer
Ben de baktırmıyorum hiç ama fursatını buldumu kilitleniyo valla sinir oluyımmtv ye baktırmıyom hiç
şimdi ben yazarken o da oyun halısında
bi baktım sesi kesildi
tv ye bir kitlenmiş gıkı çıkmıyo
bi de boş boş bakmıyo he
görüntüler hareket ettikçe takip ediyo gözleriyle
çakal ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?