2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yapta gelelim

Valla cnm herseyden istiyor herseyi yemek istiyorum şimdi kisir yapıyorum mesela nolck bakalım böyle
Ben de öyleyim silip süpürütorum evde ne varsa ama on artı beş kilo da fazlam var.hem zayıflamak iatiyorum hem yemek istiyorum oy gülüm oy gülüm bu ne yaman çelişki böyleeeeeı

Dogum kilosu 4.390 dogdu
Şuan 6.600 kilosu
Normalde çok haraketli bir bebek eli ayagı hiç durmuyor ama tam anlamıyla öyle dönemiyor sırt üstü yüz üstüne yuvarlanmıyor yani
Benimki de öyle yapmıyor yani yana dönüyor ancak.tam dönmesi için zamn var sanki ya çokta takmamak lazim.doğum kilolarimiz aynıymış 4240 bizimde cuma günü 4 aylık kilosunu öğrencez bakalım

Gakin gızlar pusi yapcük hiuf kap merdaneyi goooossssgarnimiz acıktı
Yaa o kadar çok anlattiniz ki canım çekti ne yapmayı biliyorum ne de yapacak fırsatım var iki cocukla

Canım benim yaaa...
Herşeyden önce suna emin ol bebeğinin biseyi yok böyle şeyler zaman zaman olur bebeklerde . O yüzden de biraz gerginsin . Diğer meseleye gelince o k.v nin esekligi denecek laf mi o . Benim kaynanam da şakayla karışık derdi ben babam larda fazla kalınca. Ben de aynı üslupla bul da evlendr derdim . Önemli olan eş o iyiyse gerisini boşver üzme kendini. Hassas bir donemdesin ondan çok kızdı başka zaman olsa verirdin ağzının payini

Buyume ataklari varya, ona inaniyomusunuz kizlar? Sizce butun bu huysuzluklarin uykuya dalamamalarin durmamalarin devamli ilgi beklemelerin sebebi gercekten bu buyume ataklari olabilirmi?
Canm var bu ataklar hızla degisiyolar. Hatta yeni bise öğrendim ve oğluma denedim . O da şu: bebeklerde de ağrı eşiği varmış onlardan biri de alnin üst bölgesi saça yakın yeri. Orayı parmakla daireler çizerek masaj yapıyorum gerçekten rahatlıyo ayrıca dizlerin arkası ayak altı da bunlardan biriymiş. Banyodan sonra yagla yapınca çok rahatlatiyoms

Bu arada yeni evli değilim cicim ayları değil kv ile. 5 yıllık evliyim ama eşimi tanıdığım ilk günden beri tanıyorum kv 12 senedir
Benim k.v de de bana çok iyi yere göğe sigdirmaz bise desem yapar ama beni düğün zamanı çok incitti o gün bu gündür ağzıyla kuş tutsa yaranamaz . İstesem de sevemiyorm aslında kiziyorm kendime eşimin annesi sonuçta. Ama napem elinde degil olmuyo

bize doktor acd vermişti
aynı senin gibi ilk kullandığım gün bardak dolusu kustu bir daha vermedim
sonra sağlık ocağı monovit vermeye başladım bişey olmadı ama
burda kötülediler onuda bıraktım

Aynen kalplerimiz bir olsun

İnşallah olmayiz böyle her seye karisiyorlar evimiz barkimiz ayri birakida bizde evimizde mutlu olalim
kalbimiz bir tatlım
vallahi ben şunu öğrendim
çok iyi biri çok kötü bir kaynana olabiliyo
çok iyi biri çok kötü bir gelin olabiliyo
yani mesele gelin kaynana olmakta
sanırım anneler oğlunu paylaşamıyo
gelinlerde oğlanlarda beni hayatında en başta ben olayım deyince
kördüğüm oluyo
sonrada herşey batıyo

maşallah
Allah ağzınızın tadını bozmasın
ama ben işin sırrı ne bilmiyorum vallahi
herkesin evi mutlu olsun

Pembe atmıştır kesin
Ohh yaptım yedim mis
Kız yapıvrt 5 dakikada yoğurdum beş dakikada kızarttım dereotu ve peynirle daha güzel olduuu
pembenin günahını aldın he düvcek seni hindi gelip
sör söylemişti galba ya
hatta ben alıntı yaptım mevzu öyle uzadı gitti anam
dereotlu güzel oldu dimek du bende yarın deniyim gıs
dereotu süte iyiydi seni gidi seniii
bi taşlan 2 guş goş şinci sabaha kadannn anca eritirsin o pişilerii

Olmayalim yaa olmayalim ben o kadar cektimki olmak istemiyorum kötü kendisi cekmis anlatiyo kaynindan dayak bile yemis ben dedim asla vuramaz boyle seymi olur ya oglunun karidi srninde kizindir benim iki oglum var ilerde gelinim de benim kizimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…