- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #82.921
Pembe atmıştır kesinBu pisiyi kim atti ortaya henen yapip getirsinkim bu kim kim kimbulun oni
Agsam agsam yenirmi gii agir olur sabah kahvaltida guzel oluuyapak kıss
ama ben aaşam yimamı yaptım
sofrayı bilem kurdum
21:30 da yimek üzere
hep öyle uyusada dahada tatlı olsaohhh
seninki ozaman hem ballı hem kaymaklı
dadından yinmez
Olmayın olmayın :)niye böyleler bende bilmemde
bizde mi böyle olcaz asıl onu bilmiyorum ya
Valla cnm herseyden istiyor herseyi yemek istiyorum şimdi kisir yapıyorum mesela nolck bakalım böyleYapma bunuuuulokma demaaa izmir lokmasi geldi aklima ay cok guzel citir citir olsada yesek ya 100 tane
yapta gelelimgeçmiş olsunnn
al işte yaaa geçmiş olsun canım
yaptır yaptırma yaptır yaptırma off
valla yarına alabilirsem randevu ne ala offf
aynen... keşke hiç tartışm olmasa insan hayattan soğuyo valla evde küslük olunca
bencedeee seninkiler daha uyumlu olmuş hehehe
oy oyyy bu yaz düşüncesi varya pembe beni de benden alıyo
ev güney cephe resmen cehennem oluyoo
hey Allahım yaaa
nerden de buluyın
aynı şeyi bende her temizlik sonrası diyom ama milletin yaptığı içime sinmez diye bu eziyeti çekiom manyağım galba
gezin gezinnn
bendensin..aynı ben..bi gün hasta olup yataklara düşecem die çok korkuyorum.erken yaşlanırım ben vücudumu çok yoruyom tabi aynı zamanda beynimide çünkü bi yer pis oldu mu bebeğe konsantre olamıyom aklım hep banyo mutfak süpürgede
ya ben yalvarıom 1+1 e çımak için oturmuşluğum var haöileyken harika bişeydi hem daha sıcak geliyo bana
he yaaa
işin aslı şöyle aslında hep burdaydım da yazmaya vakit olmuyodu
hamilelikte çalışıyodum iş saati ve ev iş arası mesafe çoktu
sadece yazılanlara bakabiliyodum
akşamda eve gel çamaşır bulaşık vs vs
doğumdan sonra da çoook uzun süre yazmadım
ama farkettim ki
bu süreçte insanlara karşı tutumum çok değişti
artık kimseyi kaldıramıyorum
eskiden nelere nelere tahammül ederdim ya da umursamazdım
şimdi çevremdekilerden uzaklaştım açıkcası
yoruyorlar beni
o yüzden de burdaki samimi ortamda vakit buldukça keyifle turluyom
vur davula davulcu kk da deli düğünü var tey tey teyy
eyvahh çıldırdıkkkk
oyle tabi haklısın sen zaten onlardan başka kime diycez de en ufak bişeyden de alınır oldu bizimkikerde
sen hergün doktora mı gidion
olaylar olaylar o zaman fıtıfıtıfıt
ıyyy o muhabbetler yokmu
ben bile bazen bi sıkıntı olunca her arayana her gelenece aynı şeyi anlatmaktan gına geliyo dinleyene Allah yardım etsin
gelioz du
dün sen bunu yaszarken ben yiyodum sanırım kanana yapmıştı
ayyy yazık bee bırak nazlansın
ooo hadi gelin yapam size şart oldu emzikli kadınlar sizi yasıkkk
aman amnnn çok dikkat
geçen cisrikciğe olmuştu Allah korusun
bizede şart oldu bu kaşıyıcı eller ağızdan çıkmıyo valla emzik delisi çocuk emziği bile çıakrıyo
geçen biri bana dedi valla çok ağlıyo mu die hee dedim içir o zamn dedi
o çığlık mı bilmem ama bize de üç gündür şöyle bişey oluyo derin uykudayken korkmuş gibi anide hiç bişey yokken bi acı acı ağlamaya başlıyo sonra da uyumaya devam ediyo hatta kötü rüyamı görüo acaba diye bile düşündüm
he kızzzz ağzuunn datınıda bilinnn
çörek otu tohumsuz yapmam
mayalı hamuru yağda kızartıyon canmmm
he ya aynen bende haritanın bi ucundan diğer ucuna transfer olunca bende pişi demeye başladım
hadi pişş pişş pişşş eee eee eeeeeeeeeeeeee
Ben de öyleyim silip süpürütorum evde ne varsa ama on artı beş kilo da fazlam var.hem zayıflamak iatiyorum hem yemek istiyorum oy gülüm oy gülüm bu ne yaman çelişki böyleeeeeValla cnm herseyden istiyor herseyi yemek istiyorum şimdi kisir yapıyorum mesela nolck bakalım böyle
Hahaha bana da öyle geliyor aynengeçen tek tek alıntıyla anasını ağlattım galiba topiğin
şimdide toplu alıntı yapim dedim bi sayfayı kapladı bee
kıslar ya sanki benimki ağlayınca anne dio bee çok anlaşılır değil tabi eşime diyom yok demiyo diyo
Pembe atmıştır kesin
Ohh yaptım yedim mis
Kız yapıvrt 5 dakikada yoğurdum beş dakikada kızarttım dereotu ve peynirle daha güzel olduuu
Benimki de öyle yapmıyor yani yana dönüyor ancak.tam dönmesi için zamn var sanki ya çokta takmamak lazim.doğum kilolarimiz aynıymış 4240 bizimdeDogum kilosu 4.390 dogdu
Şuan 6.600 kilosu
Normalde çok haraketli bir bebek eli ayagı hiç durmuyor ama tam anlamıyla öyle dönemiyor sırt üstü yüz üstüne yuvarlanmıyor yani
Yaa o kadar çok anlattiniz ki canım çekti ne yapmayı biliyorum ne de yapacak fırsatım var iki cocuklaGakin gızlar pusi yapcükhiuf kap merdaneyi goooossss garnimiz acıktı
Canım benim yaaa...Kızlar pasami doktora götürdükleri bir şey çıkmadı idrar bir turlu verenedim idrar torbasına yapmıyor sabahtan beri ugrasiyiruz ayakta emziriyorum yoksa almıyor kaynqnama geldik durmadı hadi annem goturelim dedim kaynanqm başladı saymaya oğluna ikinci bulurum bulunmaz hint kumasimisin annende kal boyle sn ne isin var taaa nisandan tutun annem babam abilime kadar her şeyi söyledi içinde biriktirmis bende bağırdım cagirdim içimi boşaltım ilk defa böyle oldum eşime dedim benim kimseye ihtiyacım yok bulsun annen sana oturun beraber isim var memurun çık şükür bsjsrim çocuğuma dedim anneme bıraktı gitti ağla agla mahvoldum dua edin bana
Canm var bu ataklar hızla degisiyolar. Hatta yeni bise öğrendim ve oğluma denedim . O da şu: bebeklerde de ağrı eşiği varmış onlardan biri de alnin üst bölgesi saça yakın yeri. Orayı parmakla daireler çizerek masaj yapıyorum gerçekten rahatlıyo ayrıca dizlerin arkası ayak altı da bunlardan biriymiş. Banyodan sonra yagla yapınca çok rahatlatiyomsBuyume ataklari varya, ona inaniyomusunuz kizlar? Sizce butun bu huysuzluklarin uykuya dalamamalarin durmamalarin devamli ilgi beklemelerin sebebi gercekten bu buyume ataklari olabilirmi?
Benim k.v de de bana çok iyi yere göğe sigdirmaz bise desem yapar ama beni düğün zamanı çok incitti o gün bu gündür ağzıyla kuş tutsa yaranamaz . İstesem de sevemiyorm aslında kiziyorm kendime eşimin annesi sonuçta. Ama napem elinde degil olmuyoBu arada yeni evli değilim cicim ayları değil kv ile. 5 yıllık evliyim ama eşimi tanıdığım ilk günden beri tanıyorum kv 12 senedir
erken rezervasyonda bugün sonmuş
şöyle bişey duydum ya
yurtdışındakiler daha uyguna konaklıyomuş
bilgi sahibi olan var mı
csyrc sen bilin mi yaaa
bize doktor acd vermiştiKızlar benim oğlum sürekli kusuyordu bu zamana kadar
Doktorlar kilo kaybı yok diye önemsemedi
Her emme sonrası üç dört kez ağız dolusu kusuyordu
Her şeyi denemiştim
En son monoviti kestim
Kesmemle kusma sorunumuz da bitti
Daha sonra araştırdım bazı bebeklere d vitamini kusma ishal gibi yan etkiler yapabiliyomuş
Her bebekte görülecek değil tabi bu yan etkiler sizinle paylaşmak istedim
kalbimiz bir tatlımAynen kalplerimiz bir olsun
İnşallah olmayiz böyle her seye karisiyorlar evimiz barkimiz ayri birakida bizde evimizde mutlu olalim
Allah bağışlasın bebeğinizi herhaldr daha zamanı varBenimki de öyle yapmıyor yani yana dönüyor ancak.tam dönmesi için zamn var sanki ya çokta takmamak lazim.doğum kilolarimiz aynıymış 4240 bizimdecuma günü 4 aylık kilosunu öğrencez bakalım
maşallahKayınvalide muhabbeti her geçtiğinde yazmak istiyorum ama fırsat bulamıyorum her kv aynı değil ya ben hayranım kv.me Hakkı'nı ödeyemem allah razı olsun. Tabii ki sizleri anlıyorum yaşadıklarınızdan dolayı hak da veriyorum. Amacım nispet yapmak değil ıyı kv de oluyor demek.yani H hiuf benim ki gibi iyi kv olabilirsiniz
pembenin günahını aldın he düvcek seni hindi gelipPembe atmıştır kesin
Ohh yaptım yedim mis
Kız yapıvrt 5 dakikada yoğurdum beş dakikada kızarttım dereotu ve peynirle daha güzel olduuu
Olmayalim yaa olmayalim ben o kadar cektimki olmak istemiyorum kötü kendisi cekmis anlatiyo kaynindan dayak bile yemis ben dedim asla vuramaz boyle seymi olur ya oglunun karidi srninde kizindir benim iki oglum var ilerde gelinim de benim kizimdirkalbimiz bir tatlım
vallahi ben şunu öğrendim
çok iyi biri çok kötü bir kaynana olabiliyo
çok iyi biri çok kötü bir gelin olabiliyo
yani mesele gelin kaynana olmakta
sanırım anneler oğlunu paylaşamıyo
gelinlerde oğlanlarda beni hayatında en başta ben olayım deyince
kördüğüm oluyo
sonrada herşey batıyo
he yaaAgsam agsam yenirmi gii agir olur sabah kahvaltida guzel oluu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?