- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #82.941
özlüyo insan da o zaman beeehep öyle uyusada dahada tatlı olsa
oooo yapmain arkadaş bunu yaaValla cnm herseyden istiyor herseyi yemek istiyorum şimdi kisir yapıyorum mesela nolck bakalım böyle
yazık kız bunadaBen de öyleyim silip süpürütorum evde ne varsa ama on artı beş kilo da fazlam var.hem zayıflamak iatiyorum hem yemek istiyorum oy gülüm oy gülüm bu ne yaman çelişki böyleeeeeı
delirdik mi acebaHahaha bana da öyle geliyor aynen
aaşam yimağa yapmadın galba sennnnnYok vazcaydim ben krep yapcim hevesim gacti
he yaa
sen @lollapolusa görüyon mu saman altından su yürütmüş
bizde yarın yapalım
dereotlusuda çok güzel oluyo hee
bakın şinciYaa o kadar çok anlattiniz ki canım çekti ne yapmayı biliyorum ne de yapacak fırsatım var iki cocukla
Canım benim yaaa...
Herşeyden önce suna emin ol bebeğinin biseyi yok böyle şeyler zaman zaman olur bebeklerde . O yüzden de biraz gerginsin . Diğer meseleye gelince o k.v nin esekligidenecek laf mi o . Benim kaynanam da şakayla karışık derdi ben babam larda fazla kalınca. Ben de aynı üslupla bul da evlendr derdim . Önemli olan eş o iyiyse gerisini boşver üzme kendini. Hassas bir donemdesin ondan çok kızdı başka zaman olsa verirdin ağzının payini
Canm var bu ataklar hızla degisiyolar. Hatta yeni bise öğrendim ve oğluma denedim . O da şu: bebeklerde de ağrı eşiği varmış onlardan biri de alnin üst bölgesi saça yakın yeri. Orayı parmakla daireler çizerek masaj yapıyorum gerçekten rahatlıyo ayrıca dizlerin arkası ayak altı da bunlardan biriymiş. Banyodan sonra yagla yapınca çok rahatlatiyoms
nerde o ciğaralı iconBenim k.v de de bana çok iyi yere göğe sigdirmaz bise desem yapar ama beni düğün zamanı çok incitti o gün bu gündür ağzıyla kuş tutsa yaranamaz . İstesem de sevemiyorm aslında kiziyorm kendime eşimin annesi sonuçta. Ama napem elinde degil olmuyo
Olmayalim yaa olmayalim ben o kadar cektimki olmak istemiyorum kötü kendisi cekmis anlatiyo kaynindan dayak bile yemis ben dedim asla vuramaz boyle seymi olur ya oglunun karidi srninde kizindir benim iki oglum var ilerde gelinim de benim kizimdir
Kiz bunnaa bise kilo aldircek vallaoooo yapmain arkadaş bunu yaa
bi günde çok ağır
biri pişi der biri lokma der
biri dereotlu der
krepler krepler
offf hele kısır ölürümmm
gündüz uyumasın canm gece uyusunözlüyo insan da o zaman beee
kerettalar va yaa
mücver yapıp yedmgel kıs
çıkın çıkın gelin
hurraaa
aaşam yimağa yapmadın galba sennnnn
burala lak lak edip durun
krep edecemişş
git çırba neyin kaynat kısss
(ben galba ii kaynana olamam he)
Uygulamanin adi nedir merak ettim bakicamelbette olabilir
gençlerde blue çağı
yetişkinlerde çeşitli dönem sorunları
yaşlılarda menopoz vs olduğuna göre bebelerde de olabilir
üstelik daha yoğun olması bile doğal
çünkü yeni dünya alışma vs
şu bizim takip ettiğimiz vloger var ya
o geçen telindeki uygulamaları anlatmış
bebeği için bi uygulama indirmiş
mesela bebeğin mutlu ve mutsuz olduğu süreçler bulutlu ve günşli olarak ifade ediliyo
var dimekki
Bende ona yoruyordum ama dun, o takvimin dogdugu gune gore degilde, tahmini dogum tarihine gore ilerledigini ogrenip sok gecirdimCanımm bizzat yaşayıbca inandım tam 12.haftada yaşadum minnoşla akşam oldumu nedrnsiz yerw ağlıyodu kucakta ama dik vaziyette gezerek sakinleşiyodu ama on gün filan sürdü bitti çok şükür çok huysuzdu o dönem
gurbetçi aile canm youtubeda videoları vr uygulamanın adını hatrlmıyorm ama izlrsen görürsn hatta bende yuklicektmUygulamanin adi nedir merak ettim bakicamkimmis o blogger
Benim sadece canim istemekle kaliyor, bu aralar benim cadi musade etmiyor, kilo da dustu 56'yaValla cnm herseyden istiyor herseyi yemek istiyorum şimdi kisir yapıyorum mesela nolck bakalım böyle
Dogdugundan beri ayaklarina adacayi yagi ile masaj yaptigim icin biliyorum canim. Umarim artik gerek kalmaz ginaaa geldiYaa o kadar çok anlattiniz ki canım çekti ne yapmayı biliyorum ne de yapacak fırsatım var iki cocukla
Canım benim yaaa...
Herşeyden önce suna emin ol bebeğinin biseyi yok böyle şeyler zaman zaman olur bebeklerde . O yüzden de biraz gerginsin . Diğer meseleye gelince o k.v nin esekligidenecek laf mi o . Benim kaynanam da şakayla karışık derdi ben babam larda fazla kalınca. Ben de aynı üslupla bul da evlendr derdim . Önemli olan eş o iyiyse gerisini boşver üzme kendini. Hassas bir donemdesin ondan çok kızdı başka zaman olsa verirdin ağzının payini
Canm var bu ataklar hızla degisiyolar. Hatta yeni bise öğrendim ve oğluma denedim . O da şu: bebeklerde de ağrı eşiği varmış onlardan biri de alnin üst bölgesi saça yakın yeri. Orayı parmakla daireler çizerek masaj yapıyorum gerçekten rahatlıyo ayrıca dizlerin arkası ayak altı da bunlardan biriymiş. Banyodan sonra yagla yapınca çok rahatlatiyoms
gündüz uyumasın canm gece uyusungündüz bende cok ozlyrm hatta suan özledm
mücver yapıp yedmaslında canm tatlı bsyler istiyo kocamada cok para harcaattm bugn telefın alms bende sanbah demedgimi bırkmadıydım telefonunu yaptrcam diye götrnce bide yemek ısmarlattırdım telefon almıyo diye eve geldk verdi telefonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?