2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar pasami doktora götürdükleri bir şey çıkmadı idrar bir turlu verenedim idrar torbasına yapmıyor sabahtan beri ugrasiyiruz ayakta emziriyorum yoksa almıyor kaynqnama geldik durmadı hadi annem goturelim dedim kaynanqm başladı saymaya oğluna ikinci bulurum bulunmaz hint kumasimisin annende kal boyle sn ne isin var taaa nisandan tutun annem babam abilime kadar her şeyi söyledi içinde biriktirmis bende bağırdım cagirdim içimi boşaltım ilk defa böyle oldum eşime dedim benim kimseye ihtiyacım yok bulsun annen sana oturun beraber isim var memurun çık şükür bsjsrim çocuğuma dedim anneme bıraktı gitti ağla agla mahvoldum dua edin bana

Manyak kadin bu kaynana Afedersin baskasini bulurmusmus senin bebegin var yahu sakasi bile kötü eain sinielimiydi esin bırakırken bozma moralini canim duzelir hersey

tatlım her ailede ayrı sorunlar var
sakin ol
Allaha havele et sakinleşmeye bak
o zaman herşey yoluna girecek
eşinde şok olmuştur tahmin ettiğim kadarıyla
olumlu ol eşinde düşünüp anlar ve mutlaka gelir yanına seni almaya
sakın şuan kendini doldurmaya çalışma
bence durumu da fazla dillendirme
hem seninde ailen üzülür duyarsa hemde kendi içinde olayı daha da fazla büyütürsün
ayrıca unutma ki herkes seni doğru sonuca götürecek yorumlarda bulunmaz
çünkü bazen insan anlattıkça rahatlarım diye düşünürken daha da çıkmaza girebiliyo
eşinin ailesiyle belki aranızdaki buzları eritmek biraz zaman alsada kendi küçük ailen için ılımlı olmaya çalış
dualarım seninle...

Canım ağlama üzülme diycem ama...bebişin ve aütün etkilenmesin.niyw kaynanalar böyle .anlayamıyor insan
Söyliycek bişey bulamıyom

Bizsiz yedin hee seni vaya seni protosti ettim seni kötü kadin biz gari toplaken sen yapivedin hemi@hiuf biz de kirep yapak kiaz bu gari yemi
O kadar çok pişi dediniz ki yaptım yedim
Peynirle derwotu da koydum içine
Ama zayıflamak istiyor(du)m ben yaaaaa

Vay anasini ben boyle laf yetirtirme gormedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…