- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #82.881
aynen ya bizi bile nasıl esir alıyoBen de baktırmıyorum hiç ama fursatını buldumu kilitleniyo valla sinir oluyımm
bak bunlar hep benim ruhiyeti haliyelerim
anadın mı şinci
geliyolar bana soldan soldan
size sarıyom
kuaföre gitsem böle olmazdı
valla kimse yok mu bana yakın birlikte gidiverirdikAllah aşkına sunu biri kuaföre götürüvesin valla bu ifla olmas akedes
oooo yettimmGakin gızlar pusi yapcükhiuf kap merdaneyi goooossss garnimiz acıktı
Bi gac gari topula gel garivalla kimse yok mu bana yakın birlikte gidiverirdik
yalnıs gidemıom
oooo yettimm
çok da güsel yapıveririm gari
Manyak kadin bu kaynana Afedersin baskasini bulurmusmus senin bebegin var yahu sakasi bile kötü eain sinielimiydi esin bırakırken bozma moralini canim duzelir herseyKızlar pasami doktora götürdükleri bir şey çıkmadı idrar bir turlu verenedim idrar torbasına yapmıyor sabahtan beri ugrasiyiruz ayakta emziriyorum yoksa almıyor kaynqnama geldik durmadı hadi annem goturelim dedim kaynanqm başladı saymaya oğluna ikinci bulurum bulunmaz hint kumasimisin annende kal boyle sn ne isin var taaa nisandan tutun annem babam abilime kadar her şeyi söyledi içinde biriktirmis bende bağırdım cagirdim içimi boşaltım ilk defa böyle oldum eşime dedim benim kimseye ihtiyacım yok bulsun annen sana oturun beraber isim var memurun çık şükür bsjsrim çocuğuma dedim anneme bıraktı gitti ağla agla mahvoldum dua edin bana
tatlım her ailede ayrı sorunlar varKızlar pasami doktora götürdükleri bir şey çıkmadı idrar bir turlu verenedim idrar torbasına yapmıyor sabahtan beri ugrasiyiruz ayakta emziriyorum yoksa almıyor kaynqnama geldik durmadı hadi annem goturelim dedim kaynanqm başladı saymaya oğluna ikinci bulurum bulunmaz hint kumasimisin annende kal boyle sn ne isin var taaa nisandan tutun annem babam abilime kadar her şeyi söyledi içinde biriktirmis bende bağırdım cagirdim içimi boşaltım ilk defa böyle oldum eşime dedim benim kimseye ihtiyacım yok bulsun annen sana oturun beraber isim var memurun çık şükür bsjsrim çocuğuma dedim anneme bıraktı gitti ağla agla mahvoldum dua edin bana
yemek vaaaNerde oturuyon giz bacim
Bi gac gari topula gel gari
yemek vaaa
toplaşın gııı
konstantinopolis sen nirdenn
O kadar çok pişi dediniz ki yaptım yedimGakin gızlar pusi yapcükhiuf kap merdaneyi goooossss garnimiz acıktı
Canım ağlama üzülme diycem ama...bebişin ve aütün etkilenmesin.niyw kaynanalar böyle .anlayamıyor insanKızlar pasami doktora götürdükleri bir şey çıkmadı idrar bir turlu verenedim idrar torbasına yapmıyor sabahtan beri ugrasiyiruz ayakta emziriyorum yoksa almıyor kaynqnama geldik durmadı hadi annem goturelim dedim kaynanqm başladı saymaya oğluna ikinci bulurum bulunmaz hint kumasimisin annende kal boyle sn ne isin var taaa nisandan tutun annem babam abilime kadar her şeyi söyledi içinde biriktirmis bende bağırdım cagirdim içimi boşaltım ilk defa böyle oldum eşime dedim benim kimseye ihtiyacım yok bulsun annen sana oturun beraber isim var memurun çık şükür bsjsrim çocuğuma dedim anneme bıraktı gitti ağla agla mahvoldum dua edin bana
O kadar çok pişi dediniz ki yaptım yedim
Peynirle derwotu da koydum içine
Ama zayıflamak istiyor(du)m ben yaaaaa
O kadar çok pişi dediniz ki yaptım yedim
Peynirle derwotu da koydum içine
Ama zayıflamak istiyor(du)m ben yaaaaa
kısacası, hamur kızartmasıPisi ne ki nasıl yapiliyor
Vay anasini ben boyle laf yetirtirme gormedimgeçmiş olsunnn
al işte yaaa geçmiş olsun canım
yaptır yaptırma yaptır yaptırma off
valla yarına alabilirsem randevu ne ala offf
aynen... keşke hiç tartışm olmasa insan hayattan soğuyo valla evde küslük olunca
bencedeee seninkiler daha uyumlu olmuş hehehe
oy oyyy bu yaz düşüncesi varya pembe beni de benden alıyo
ev güney cephe resmen cehennem oluyoo
hey Allahım yaaa
nerden de buluyın
aynı şeyi bende her temizlik sonrası diyom ama milletin yaptığı içime sinmez diye bu eziyeti çekiom manyağım galba
gezin gezinnn
bendensin..aynı ben..bi gün hasta olup yataklara düşecem die çok korkuyorum.erken yaşlanırım ben vücudumu çok yoruyom tabi aynı zamanda beynimide çünkü bi yer pis oldu mu bebeğe konsantre olamıyom aklım hep banyo mutfak süpürgede
ya ben yalvarıom 1+1 e çımak için oturmuşluğum var haöileyken harika bişeydi hem daha sıcak geliyo bana
he yaaa
işin aslı şöyle aslında hep burdaydım da yazmaya vakit olmuyodu
hamilelikte çalışıyodum iş saati ve ev iş arası mesafe çoktu
sadece yazılanlara bakabiliyodum
akşamda eve gel çamaşır bulaşık vs vs
doğumdan sonra da çoook uzun süre yazmadım
ama farkettim ki
bu süreçte insanlara karşı tutumum çok değişti
artık kimseyi kaldıramıyorum
eskiden nelere nelere tahammül ederdim ya da umursamazdım
şimdi çevremdekilerden uzaklaştım açıkcası
yoruyorlar beni
o yüzden de burdaki samimi ortamda vakit buldukça keyifle turluyom
vur davula davulcu kk da deli düğünü var tey tey teyy
eyvahh çıldırdıkkkk
oyle tabi haklısın sen zaten onlardan başka kime diycez de en ufak bişeyden de alınır oldu bizimkikerde
sen hergün doktora mı gidion
olaylar olaylar o zaman fıtıfıtıfıt
ıyyy o muhabbetler yokmu
ben bile bazen bi sıkıntı olunca her arayana her gelenece aynı şeyi anlatmaktan gına geliyo dinleyene Allah yardım etsin
gelioz du
dün sen bunu yaszarken ben yiyodum sanırım kanana yapmıştı
ayyy yazık bee bırak nazlansın
ooo hadi gelin yapam size şart oldu emzikli kadınlar sizi yasıkkk
aman amnnn çok dikkat
geçen cisrikciğe olmuştu Allah korusun
bizede şart oldu bu kaşıyıcı eller ağızdan çıkmıyo valla emzik delisi çocuk emziği bile çıakrıyo
geçen biri bana dedi valla çok ağlıyo mu die hee dedim içir o zamn dedi
o çığlık mı bilmem ama bize de üç gündür şöyle bişey oluyo derin uykudayken korkmuş gibi anide hiç bişey yokken bi acı acı ağlamaya başlıyo sonra da uyumaya devam ediyo hatta kötü rüyamı görüo acaba diye bile düşündüm
he kızzzz ağzuunn datınıda bilinnn
çörek otu tohumsuz yapmam
mayalı hamuru yağda kızartıyon canmmm
he ya aynen bende haritanın bi ucundan diğer ucuna transfer olunca bende pişi demeye başladım
hadi pişş pişş pişşş eee eee eeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?