2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bir de micver cikti cabuk topigi terk edin bune yuw iyuce abarttik yemicem yemicem yemicem

bize doktor acd vermişti
aynı senin gibi ilk kullandığım gün bardak dolusu kustu bir daha vermedim
sonra sağlık ocağı monovit vermeye başladım bişey olmadı ama
burda kötülediler onuda bıraktım
Ya tuhaftir bende monovitde sikinti yasamadim, acd den beri bi takim sikintilar yasiyoruz ama ona yormak istemedim, zaten 9 gunu var kullanimim icin, kesicem bakalim duzelecekmi..

Mucverrr

yooo kıskanmadım ki
Yok valla yapmadim bebe dirmig büyük oglan atesli ne edem ben ne edem süle baan
zupa gelii şinci

Ya tuhaftir bende monovitde sikinti yasamadim, acd den beri bi takim sikintilar yasiyoruz ama ona yormak istemedim, zaten 9 gunu var kullanimim icin, kesicem bakalim duzelecekmi..

ben saldım iyice valla öyle soğudum ki şu laç doktor işinden 3 ay kontrolüne gidemiyom

Canm uygulamanin adi the wonder weeks ama turkcesi yokmus
bende o yüzden indirmedim
türkçesini yapmamışlar diye trip attım uygulamaya
yoksa yabancı dilim var yani

Ben ıspanak yapmaya gidiyom siz micvrr yiyin
heh sonunda döndün tepindin doğru yolu buldun
hadi dooru mıtmaa

Timam timam gidiyom

Üzülme canım ama bu kV nin bu durumda sana yaptigini düşman yapmaz.yazıklar olsun ona.sen bebegine odaklan şimdi. Kocan çok mu düşkün annesine.veremedi mi ağzının payini

Canım iki yildir evliyim inan hic ağzımı açıp hic bir şey söylemedim 28 yaşındayım cahil değilim benim kaynqnqm herşeye bahane bulur 9 ay çalıştım bir kere evimi temizleyim demedi hala benden ev temizlememi bekliyormuş düşün sen 37 haftada ev tasidim bir gün geldi gitti aramqdi bile yerleştim mi diye ayklarim sisti karnım burnumda ev yerleştirdim o kadar lafa gelince bir suru arsaları var ama herkesten borç alarak ev aldık yine sustum ama is aileme anneme babama gelince susmadim artik bugün son nokta oldu benim için ben şuan pasami düşünüyorum memeyi almıyor hala birkacqk diye korkuyium. Tek derdim o

Iste benim merak ettigim bu zamana kadar (4ay) buyume atagindan etkilenmedide... (Kismen) simdi niye cildiriyo bu cocuk ?
Valla benimki de cumartesi geceden beri bir tuhaf.çok ağlamalar başladı. Bugün hep agladi uyanikken.uyumak istedi hep. Kendi kendine ztn uyuyamiyor.ya memede ya ayakta sallayarak uyudu butun gun ama hep huzursuz bir uyku.uykusundan ağlayarak uyandı. Acaba diyorum bir yeri mi agriyor

Iyi yapmssn bende bebek gelisimi diye bi uygulama yukledm hosuma gitti

Üzülme canım ama bu kV nin bu durumda sana yaptigini düşman yapmaz.yazıklar olsun ona.sen bebegine odaklan şimdi. Kocan çok mu düşkün annesine.veremedi mi ağzının payini
Canım eşim değil de ailesi çok düşkün yanlarında sürekli istiyorlar ama ben mesafeli olmayı seviyorum biç bir zawn kirmadim onlari ama bugun ailem olunca is değişti eşim çok iyi canım dünyaya bir daha rsem yine onunla evkrnirim bir tane o çok başka benim için bundan sonra eşim ve bebeğim var verdi umrumda değil

aynen canım boşver onu bunu
iflah olmayacak insanlar var bu hayatta
senin dediğin gibi tek derdin bebeğin olsunn

bize doktor acd vermişti
aynı senin gibi ilk kullandığım gün bardak dolusu kustu bir daha vermedim
sonra sağlık ocağı monovit vermeye başladım bişey olmadı ama
burda kötülediler onuda bıraktım

d vitamini bazı bebeklerde yan etkiler yapabiliyor yazıyordu yani marka adı yoktu yazıda bence her marka her bebeğe aynı etkiyi yapmaz deneyip iyi olanı bulmak en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…