- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.814
- 248
- 35
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #82.961
gündüz uyumasın canm gece uyusungündüz bende cok ozlyrm hatta suan özledm
mücver yapıp yedmaslında canm tatlı bsyler istiyo kocamada cok para harcaattm bugn telefın alms bende sanbah demedgimi bırkmadıydım telefonunu yaptrcam diye götrnce bide yemek ısmarlattırdım telefon almıyo diye eve geldk verdi telefonu
Ya tuhaftir bende monovitde sikinti yasamadim, acd den beri bi takim sikintilar yasiyoruz ama ona yormak istemedim, zaten 9 gunu var kullanimim icin, kesicem bakalim duzelecekmi..bize doktor acd vermişti
aynı senin gibi ilk kullandığım gün bardak dolusu kustu bir daha vermedim
sonra sağlık ocağı monovit vermeye başladım bişey olmadı ama
burda kötülediler onuda bıraktım
Mucverrrgündüz uyumasın canm gece uyusungündüz bende cok ozlyrm hatta suan özledm
mücver yapıp yedmaslında canm tatlı bsyler istiyo kocamada cok para harcaattm bugn telefın alms bende sanbah demedgimi bırkmadıydım telefonunu yaptrcam diye götrnce bide yemek ısmarlattırdım telefon almıyo diye eve geldk verdi telefonu
Ay pardonBir de micver cikti cabuk topigi terk edin bune yuw iyuce abarttik yemicem yemicem yemicem
Yarnda bi salata yiyelm tekYahu biride demiyorki salata yapalim yanina tavuk haslayip yiyelim
Canm uygulamanin adi the wonder weeks ama turkcesi yokmusYahu biride demiyorki salata yapalim yanina tavuk haslayip yiyelim
Ona da para verdim simdi, 5.29 teelaaCanm uygulamanin adi the wonder weeks ama turkcesi yokmus
yooo kıskanmadım kigündüz uyumasın canm gece uyusungündüz bende cok ozlyrm hatta suan özledm
zupa gelii şinciYok valla yapmadim bebe dirmig büyük oglan atesli ne edem ben ne edem süle baan
Ya tuhaftir bende monovitde sikinti yasamadim, acd den beri bi takim sikintilar yasiyoruz ama ona yormak istemedim, zaten 9 gunu var kullanimim icin, kesicem bakalim duzelecekmi..
bende o yüzden indirmedimCanm uygulamanin adi the wonder weeks ama turkcesi yokmus
heh sonunda döndün tepindin doğru yolu buldunBen ıspanak yapmaya gidiyom siz micvrr yiyin
Timam timam gidiyomyooo kıskanmadım ki
zupa gelii şinci
ben saldım iyice valla öyle soğudum ki şu laç doktor işinden 3 ay kontrolüne gidemiyom
bende o yüzden indirmedim
türkçesini yapmamışlar diye trip attım uygulamaya
yoksa yabancı dilim var yani
heh sonunda döndün tepindin doğru yolu buldun
hadi dooru mıtmaa
Üzülme canım ama bu kV nin bu durumda sana yaptigini düşman yapmaz.yazıklar olsun ona.sen bebegine odaklan şimdi. Kocan çok mu düşkün annesine.veremedi mi ağzının payiniKızlar pasami doktora götürdükleri bir şey çıkmadı idrar bir turlu verenedim idrar torbasına yapmıyor sabahtan beri ugrasiyiruz ayakta emziriyorum yoksa almıyor kaynqnama geldik durmadı hadi annem goturelim dedim kaynanqm başladı saymaya oğluna ikinci bulurum bulunmaz hint kumasimisin annende kal boyle sn ne isin var taaa nisandan tutun annem babam abilime kadar her şeyi söyledi içinde biriktirmis bende bağırdım cagirdim içimi boşaltım ilk defa böyle oldum eşime dedim benim kimseye ihtiyacım yok bulsun annen sana oturun beraber isim var memurun çık şükür bsjsrim çocuğuma dedim anneme bıraktı gitti ağla agla mahvoldum dua edin bana
Canım iki yildir evliyim inan hic ağzımı açıp hic bir şey söylemedim 28 yaşındayım cahil değilim benim kaynqnqm herşeye bahane bulur 9 ay çalıştım bir kere evimi temizleyim demedi hala benden ev temizlememi bekliyormuş düşün sen 37 haftada ev tasidim bir gün geldi gitti aramqdi bile yerleştim mi diye ayklarim sisti karnım burnumda ev yerleştirdim o kadar lafa gelince bir suru arsaları var ama herkesten borç alarak ev aldık yine sustum ama is aileme anneme babama gelince susmadim artik bugün son nokta oldu benim için ben şuan pasami düşünüyorum memeyi almıyor hala birkacqk diye korkuyium. Tek derdim oCanım çok zor şeyler yaşamışsın fakat benim bu hayatta gördüğün şey ki artık hep uyguluyorum cevap vermemek ve konuşmamak bir insanı konuşmayarak yada ona cevap vermeyerek cezalandıra bilirsin bence en büyük ceza keşke sende kv ne cevap vermeden kapıyı çarpıp gitseydin diyorum ama o kadar lafadan insanın susması çok zor
Valla benimki de cumartesi geceden beri bir tuhaf.çok ağlamalar başladı. Bugün hep agladi uyanikken.uyumak istedi hep. Kendi kendine ztn uyuyamiyor.ya memede ya ayakta sallayarak uyudu butun gun ama hep huzursuz bir uyku.uykusundan ağlayarak uyandı. Acaba diyorum bir yeri mi agriyorIste benim merak ettigim bu zamana kadar (4ay) buyume atagindan etkilenmedide... (Kismen) simdi niye cildiriyo bu cocuk ?
Isine yarar insallahOna da para verdim simdi, 5.29 teelaa
Iyi yapmssnyooo kıskanmadım ki
zupa gelii şinci
ben saldım iyice valla öyle soğudum ki şu laç doktor işinden 3 ay kontrolüne gidemiyom
bende o yüzden indirmedim
türkçesini yapmamışlar diye trip attım uygulamaya
yoksa yabancı dilim var yani
heh sonunda döndün tepindin doğru yolu buldun
hadi dooru mıtmaa
Canım eşim değil de ailesi çok düşkün yanlarında sürekli istiyorlar ama ben mesafeli olmayı seviyorum biç bir zawn kirmadim onlari ama bugun ailem olunca is değişti eşim çok iyi canım dünyaya bir daha rsem yine onunla evkrnirim bir tane o çok başka benim için bundan sonra eşim ve bebeğim var verdi umrumda değilÜzülme canım ama bu kV nin bu durumda sana yaptigini düşman yapmaz.yazıklar olsun ona.sen bebegine odaklan şimdi. Kocan çok mu düşkün annesine.veremedi mi ağzının payini
aynen canım boşver onu bunuCanım iki yildir evliyim inan hic ağzımı açıp hic bir şey söylemedim 28 yaşındayım cahil değilim benim kaynqnqm herşeye bahane bulur 9 ay çalıştım bir kere evimi temizleyim demedi hala benden ev temizlememi bekliyormuş düşün sen 37 haftada ev tasidim bir gün geldi gitti aramqdi bile yerleştim mi diye ayklarim sisti karnım burnumda ev yerleştirdim o kadar lafa gelince bir suru arsaları var ama herkesten borç alarak ev aldık yine sustum ama is aileme anneme babama gelince susmadim artik bugün son nokta oldu benim için ben şuan pasami düşünüyorum memeyi almıyor hala birkacqk diye korkuyium. Tek derdim o
adı ne canımIsine yarar insallahbende bi uygulama buldum simdi ay ay gelisimi felan yaziyo bizim ne yapmamiz gerektiğini bebek psikolojisi felan var
bize doktor acd vermişti
aynı senin gibi ilk kullandığım gün bardak dolusu kustu bir daha vermedim
sonra sağlık ocağı monovit vermeye başladım bişey olmadı ama
burda kötülediler onuda bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?