- 30 Ocak 2015
- 19.864
- 28.647
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #82.981
Bebek gelisimi canim adiadı ne canım
Taktım kanguruyu koydum içine yedi kiloluk minnoşu yürüdüm kırk elli dakikapembenin günahını aldın he düvcek seni hindi gelip
sör söylemişti galba ya
hatta ben alıntı yaptım mevzu öyle uzadı gitti anam
dereotlu güzel oldu dimek du bende yarın deniyim gıs
dereotu süte iyiydi seni gidi seniii
bi taşlan 2 guşgoş şinci sabaha kadannn anca eritirsin o pişilerii
Öğlenleri yemeğim olmayıbxa yapıyom bir çay bardağı bulgur oluyo iki kaseoooo yapmain arkadaş bunu yaa
bi günde çok ağır
biri pişi der biri lokma der
biri dereotlu der
krepler krepler
offf hele kısır ölürümmm
Zor bir süreç ama geçiyo canımBende ona yoruyordum ama dun, o takvimin dogdugu gune gore degilde, tahmini dogum tarihine gore ilerledigini ogrenip sok gecirdimyani daha yeni basliyomusum
Ben niye hala yetmişli kilolardayım yaaBenim sadece canim istemekle kaliyor, bu aralar benim cadi musade etmiyor, kilo da dustu 56'ya
Adı ne ki canımIsine yarar insallahbende bi uygulama buldum simdi ay ay gelisimi felan yaziyo bizim ne yapmamiz gerektiğini bebek psikolojisi felan var
Bebek gelisimi canimAdı ne ki canım
Benimkide sacimi yoluyo zati dokuluyoMinnoş tv yi görsün diye döndü gülüyo bi de gamzelrrini göstere göstrre biliyo sanki yanlış bişey yaptığını çok komik
Bi de yanağımı mıncıkladı tombiş parmsklarıyla çok mutlu oldum
Kızlar pasami doktora götürdükleri bir şey çıkmadı idrar bir turlu verenedim idrar torbasına yapmıyor sabahtan beri ugrasiyiruz ayakta emziriyorum yoksa almıyor kaynqnama geldik durmadı hadi annem goturelim dedim kaynanqm başladı saymaya oğluna ikinci bulurum bulunmaz hint kumasimisin annende kal boyle sn ne isin var taaa nisandan tutun annem babam abilime kadar her şeyi söyledi içinde biriktirmis bende bağırdım cagirdim içimi boşaltım ilk defa böyle oldum eşime dedim benim kimseye ihtiyacım yok bulsun annen sana oturun beraber isim var memurun çık şükür bsjsrim çocuğuma dedim anneme bıraktı gitti ağla agla mahvoldum dua edin bana
Buyume ataklari varya, ona inaniyomusunuz kizlar? Sizce butun bu huysuzluklarin uykuya dalamamalarin durmamalarin devamli ilgi beklemelerin sebebi gercekten bu buyume ataklari olabilirmi?
Benim düşüncemce ilk doğduklarında kas gelişimleri olmadığı için Ağrılarıda olsa bunu fiziki olarak bildireniyorlardı sesleri bile daha kısıktı şimdi ciyak ciyak bağırıp fiziki olarak tepki göstere biliyor ve bizde anne olarak neden mi araştırmaya başlıyoruz... Bu arada şu beşik olayını sen deyince bayağı düşündüm kendi odasında ki yatak sağlanmadığı için bu çocuk Nasıl uyuyacak yada tatile gittiğimizde Nasıl sallanmadan uyuyacak diye şimdi beşiğe koyduğumda sallanıyorum tam uyuyacağı Zaman kucağıma alıp sallamadan ona sakince şarkı söylüyorum ve uyuyor aslında uykusu çoksa hiç bir şey yapmana gerek kalmıyor fakat işte aralarda uyandığında başka çağrem yok mecbur küçük küçük sallıyorum... Birde aklıma ne geldi biz büyükler bile otobüs yolculuğu yaparken hep sallanıyoruz ve uyku yapıyor içedönüm vakası aslında biz büyüklerde de var hep otobüs yolcuğu yapan yolcular öyle böyle uykuya dalıyorlar çünkü aslında anne karnında sallanma olayı insanı sakinleştitip güven duygusu veriyor ams uçak yolcusunda uyuyan kişi sayısı daha azIste benim merak ettigim bu zamana kadar (4ay) buyume atagindan etkilenmedide... (Kismen) simdi niye cildiriyo bu cocuk ?
Bwn almadım henüz canımBebeklerinize kitap aldınız mı ben üç tane aldım şimdilik dikkatle bakıyo ama kendi oturup eline alınca daha güzel olur diye düşünüyorum alanlar kitap tavsiyesi istiyorum
Ay hiç sorma her yer saç bizim evdeeBenimkide sacimi yoluyo zati dokuluyo
Canm çok geçmiş olsn Allah acil şifa versin . Zira nazlı erkek çık zordur
Allah şifa versin bir daha da ateslenmesin kuzucuk ınş.
geçmiş olsunnn
al işte yaaa geçmiş olsun canım
yaptır yaptırma yaptır yaptırma off
valla yarına alabilirsem randevu ne ala offf
aynen... keşke hiç tartışm olmasa insan hayattan soğuyo valla evde küslük olunca
bencedeee seninkiler daha uyumlu olmuş hehehe
oy oyyy bu yaz düşüncesi varya pembe beni de benden alıyo
ev güney cephe resmen cehennem oluyoo
hey Allahım yaaa
nerden de buluyın
aynı şeyi bende her temizlik sonrası diyom ama milletin yaptığı içime sinmez diye bu eziyeti çekiom manyağım galba
gezin gezinnn
bendensin..aynı ben..bi gün hasta olup yataklara düşecem die çok korkuyorum.erken yaşlanırım ben vücudumu çok yoruyom tabi aynı zamanda beynimide çünkü bi yer pis oldu mu bebeğe konsantre olamıyom aklım hep banyo mutfak süpürgede
ya ben yalvarıom 1+1 e çımak için oturmuşluğum var haöileyken harika bişeydi hem daha sıcak geliyo bana
he yaaa
işin aslı şöyle aslında hep burdaydım da yazmaya vakit olmuyodu
hamilelikte çalışıyodum iş saati ve ev iş arası mesafe çoktu
sadece yazılanlara bakabiliyodum
akşamda eve gel çamaşır bulaşık vs vs
doğumdan sonra da çoook uzun süre yazmadım
ama farkettim ki
bu süreçte insanlara karşı tutumum çok değişti
artık kimseyi kaldıramıyorum
eskiden nelere nelere tahammül ederdim ya da umursamazdım
şimdi çevremdekilerden uzaklaştım açıkcası
yoruyorlar beni
o yüzden de burdaki samimi ortamda vakit buldukça keyifle turluyom
vur davula davulcu kk da deli düğünü var tey tey teyy
eyvahh çıldırdıkkkk
oyle tabi haklısın sen zaten onlardan başka kime diycez de en ufak bişeyden de alınır oldu bizimkikerde
sen hergün doktora mı gidion
olaylar olaylar o zaman fıtıfıtıfıt
ıyyy o muhabbetler yokmu
ben bile bazen bi sıkıntı olunca her arayana her gelenece aynı şeyi anlatmaktan gına geliyo dinleyene Allah yardım etsin
gelioz du
dün sen bunu yaszarken ben yiyodum sanırım kanana yapmıştı
ayyy yazık bee bırak nazlansın
ooo hadi gelin yapam size şart oldu emzikli kadınlar sizi yasıkkk
aman amnnn çok dikkat
geçen cisrikciğe olmuştu Allah korusun
bizede şart oldu bu kaşıyıcı eller ağızdan çıkmıyo valla emzik delisi çocuk emziği bile çıakrıyo
geçen biri bana dedi valla çok ağlıyo mu die hee dedim içir o zamn dedi
o çığlık mı bilmem ama bize de üç gündür şöyle bişey oluyo derin uykudayken korkmuş gibi anide hiç bişey yokken bi acı acı ağlamaya başlıyo sonra da uyumaya devam ediyo hatta kötü rüyamı görüo acaba diye bile düşündüm
he kızzzz ağzuunn datınıda bilinnn
çörek otu tohumsuz yapmam
mayalı hamuru yağda kızartıyon canmmm
he ya aynen bende haritanın bi ucundan diğer ucuna transfer olunca bende pişi demeye başladım
hadi pişş pişş pişşş eee eee eeeeeeeeeeeeee
Pembedon5 pembe anasındayken at koşturayım buralarda
zira eve geçtiğinde sayfaları uçurur yine
ordayken bile eli kolu burda kıaaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?