2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Taktım kanguruyu koydum içine yedi kiloluk minnoşu yürüdüm kırk elli dakika
İşe yaramıştır inşallahh
Pembe çörekotu susam demişti galiba
Bi gün de öyle deniyim

oooo yapmain arkadaş bunu yaa
bi günde çok ağır
biri pişi der biri lokma der
biri dereotlu der
krepler krepler
offf hele kısır ölürümmm
Öğlenleri yemeğim olmayıbxa yapıyom bir çay bardağı bulgur oluyo iki kase
Ne ywşillik varsa dolduryom içine ohh mişss yarın yapayımama limonum yokkk
On beş kiloyu kim vericek ama yaaaa

Bende ona yoruyordum ama dun, o takvimin dogdugu gune gore degilde, tahmini dogum tarihine gore ilerledigini ogrenip sok gecirdim yani daha yeni basliyomusum
Zor bir süreç ama geçiyo canım
Sabırlı olmak lazım
Kolay gelsin
İnşallah kolay atlayır
Aöa beni de şimdiden stresi sardı bir sınrakinin

Bebeklerinize kitap aldınız mı ben üç tane aldım şimdilik dikkatle bakıyo ama kendi oturup eline alınca daha güzel olur diye düşünüyorum alanlar kitap tavsiyesi istiyorum

O ne yaa aptal sey.. Nasil uzuyorlar ne vicdan var bu insanlarda anlayamiyorum! Bosver uzulme cnm degmez inan ki.. Evet sen kendin yetersin her seye,rahatsizlik vs her sey gecip gidecek hic uzulme dee esin ne diyor bu duruma cok merak ettim dogrusu

Son düzenleme:
Uff bu nee.. 111birikmis mesaj.. Okuyamicam ins acil biseniz yoktur.. Okuyamicamcnku. Bebegimin acisi var,bugun asi oldu.. 2saati gecti agliyor,yeni sustu daldi gibi ama arada sizliyor demek ki agliyo pispisliyorum. Gelisimi masallah cok guzel,merak ediyodum 700gr almis toplam kilo 6260cikti,boy 62cm. Bi tane asimizi da olduk geldik bakalim.

Buyume ataklari varya, ona inaniyomusunuz kizlar? Sizce butun bu huysuzluklarin uykuya dalamamalarin durmamalarin devamli ilgi beklemelerin sebebi gercekten bu buyume ataklari olabilirmi?

Ben inaniyorumm,belli zamanlar vardi ozellikle beni uyarmisti hemsireler doktorlar. Ayni dedikleri zamanalrda dedikleri seyleri yasadik.. Bi sure geliyo sonra gidiyo ama geldigi surede de mubarek yani..

Iste benim merak ettigim bu zamana kadar (4ay) buyume atagindan etkilenmedide... (Kismen) simdi niye cildiriyo bu cocuk ?
Benim düşüncemce ilk doğduklarında kas gelişimleri olmadığı için Ağrılarıda olsa bunu fiziki olarak bildireniyorlardı sesleri bile daha kısıktı şimdi ciyak ciyak bağırıp fiziki olarak tepki göstere biliyor ve bizde anne olarak neden mi araştırmaya başlıyoruz... Bu arada şu beşik olayını sen deyince bayağı düşündüm kendi odasında ki yatak sağlanmadığı için bu çocuk Nasıl uyuyacak yada tatile gittiğimizde Nasıl sallanmadan uyuyacak diye şimdi beşiğe koyduğumda sallanıyorum tam uyuyacağı Zaman kucağıma alıp sallamadan ona sakince şarkı söylüyorum ve uyuyor aslında uykusu çoksa hiç bir şey yapmana gerek kalmıyor fakat işte aralarda uyandığında başka çağrem yok mecbur küçük küçük sallıyorum... Birde aklıma ne geldi biz büyükler bile otobüs yolculuğu yaparken hep sallanıyoruz ve uyku yapıyor içedönüm vakası aslında biz büyüklerde de var hep otobüs yolcuğu yapan yolcular öyle böyle uykuya dalıyorlar çünkü aslında anne karnında sallanma olayı insanı sakinleştitip güven duygusu veriyor ams uçak yolcusunda uyuyan kişi sayısı daha az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…