2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Dün kontrolümuz vardı ve tahmin ettiğim gibi sadece 330 gr almış. Geçen ay ayin 12 sinde gitmiştik bu ay 6 sinda.arada bir 6 günlük eksik var sadece.6660 olmuş. Boyu 2 cm artmis 64 cm suan.Doktor ilk 6 ay kesinlikle ek gıda onermiyoruz dedi ek gıda bebeğe kilo aldırmaz suan tek aldıracak şey sütun dedi.lacTamil still tea 4lt su ve protein agirlikli Beslen sütünü arttir dedi. Mama vermek istiyorum ama almıyor biberonla dedim siringa dene dedi.bunu denedim sonuç yine hüsran. Ağzından mamayı çıkarıyor. Ayına göre kilosu ii ama işte 4240 doğdu ve 4 ayda ancak 6660 oldu.son 1 haftadır da acayip huysuz aç diye dusunuyodum ki öyle aldığı kiloya bakildiginda durum bunu gösteriyor napicagimi şaşırdım milupanin 4 ay üstü kaşık mamasini mi denesem napsam bilemedim

Benimde cok dokuluyodu hala da dokuluyo kan tahlili yaptirdim baya bi demir eksikligi cikti dogum sonrasi verdigi ilaclari kullanmamistm yeni basladik bikac gundur iciyorum demir eksikliginden dokulme yapiliyo canm
Doğum sonrasi ilaclarida icmistim halbuki tekrar bir kan versem iyi olacak tesekkur ederim

kızlar bebeğim benim yanımda yatmaya alıştı eşimde bende rahat uyuyamıyoruz böyle olunca beşiğine nasıl alıştırabilirim her yolu denemedim ama çok uyanıyor yanımdayken gece bir kere uyanıyo sadece kıyafetimi koysam kokumla alışırmı acaba 3 buçuk aylığız

Bsn özlüyorum hamilelğimi yaa
Bu arada çok tatlı görünüyosunuz alpişkoyla maşallah size
uyuyabildiğim hatta' yeterrr yaa uyumucammm bennn' diyip tv karşısında 24 saat takıldığım günler geliyo aklıma
Hatta son haftalarda adamı bezdirmiş artık bişicik yapmaz olmuştum
Şimdi ...
ALLAHIN İNSANA verdiği en yüce hediye ile birlikteyim..
Onu cok seviyorum ...tarifi imkansız bir aşk oğluma hislerim..sabahları uyandığında azıcık daha uyuyaydın be oğlum derkennnn o ışığım gözlerle bana bakıp güşmüyor mu ölüyorum bitiyorum..o börülce gözler yok mu o gözler o fındık ağız

Eşyaları baştan aşağıya değiştiriyorum bugün tv alcaz
Niyye kız kaynanan oğluşa bakarken rahat itsin diyemi
Özledim seni özledim seni bir nefes gibi özledim seni ..sen benim canımsın .sen benim kanımsın.bitanecik pepemsin hayatımda neşemsin

Merhabalar hanımlar. .bizde geçen cuma yi baya aksiyonlu geçirdik. Bingildagi kapanmış dedi sağlık ocağında ki Dr önce özel e ordanda GATA'ya götürdüm. Dr lar sıkıntı yapma dediler kıkırdak kısmından başi büyümeye devam edermiş. 1 ay sonra yine bakacak lar.31.5 cm di başı şuanda 38.4 .personeline göre normal .yalnız hiç kilo almamısiz bizde 2.400 doğdu 5 kiloyu z hala ..sütümun çok azaldığını farkettim.damla aldım Galaktigo bol bol su incir hurma yoğurt et yumurta ...büyüdükçe farklı sıkıntılar çıkıyor

Niyye kız kaynanan oğluşa bakarken rahat itsin diyemi
Özledim seni özledim seni bir nefes gibi özledim seni ..sen benim canımsın .sen benim kanımsın.bitanecik pepemsin hayatımda neşemsin
çok kızıyorum tv yi sürekli açık tutmasına.Benim geldiğimi pencereden gördüğü an tv yi kapatıyor,bende tv ye dokunuyorum sıcak kadın tv bağımlısı.. salonda durmasından gıcık aldım.. oturma odasına tv alacam orda baksın çocuğa.. bide küçük alacam elektirk faturası çok gelmesin diye

canım sadece açlık olarak düşünme belki diş etleri de ağrı yapıyodur

o kayyu kafa beni benden alıyo

tv yi elliyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…