2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Emzirmek için yapmadigim kalmadi uyanınca emiyor uyuturken ayakta gezerek emiyor o kadar bilmiş ki ayakta durunca bırakıyor gelince tekrar alıyor minnoslar şimdiden ellerinde oynatıyor bizi büyüyünce nasıl olur bilmiyorum bu aralar gece de hic uyumuyor ne zaman bir uyku duzenimiz olacak merakla bekliyorum uykusuz yorgun günler ama gulusleri ömre bedel çok tatlılar

Bizde de uyku yok aynıyiz off

Tek bi cesit Mamami denediniz benim bebegim bazi mamalari yemiyor mesela

yok beee kumsal keyfi yaşayamadık çünkü çok rüzgarlıydı
vallahi hislerin doğru aynen tarif ettiğin gibi bi yer benim bahsettiğim yer
marina istanbul yakuplu
yatlar var
aynı zamanda her türlü cafe restorant
bu yaz sezonuna açılması üzere küçük bir kumsal yaptılar çok güzel ev vs yok etrafta biraz uzağında villalar var ama çok sakin
şuan tv reklamlarında olan bir projenin alt kısmında reklam olabilir diye yazmıyorum
imkanın var ise gitmeni tavsiye ederim
sakin huzur verici yer

suya ver kendini
hem üt yapıyo hem de fazla bişey yiyemıyosun
valla ben bazen günde tek öğün yediğim oluyo
bazen beni hiç bırakmıyo yanından ayrılamıyom
uyuuncada yemek yemek yerine
temizlik çamaşır iş güç derken
daha işler bitmeden yine uyanıyo ve ben hep açç

bende senin gibi ya topuz ya da örüyorum çok da uzadılar zaten
bi de son bi haftadır minnoş sürekli ellerini saçlarıma doluyo her yerden saç çıkıyo
elleri saç oluyo ağzına bile girmişti bugün
bende aynı sen gibi düşünüyom
dökülüyo zati ona yapacak bişey yok
bari evi kirletmesi yaaa

Benimde cok dokuluyodu hala da dokuluyo kan tahlili yaptirdim baya bi demir eksikligi cikti dogum sonrasi verdigi ilaclari kullanmamistm yeni basladik bikac gundur iciyorum demir eksikliginden dokulme yapiliyo canm
olabilirrr
hamileykende içmedim
doğumdan sonrada verdi yine içmedim
ama anlamadığım bunca zaman dökülmedide
niye hepimizin aynı sürede dökülmeye başladı

Selam kızlar. Bir sorum var. Kızım 16ocakta dünyaya geldi. Ilk iki ay anne sütü+mamayla beslendi. 1er kilo aldı. Ikinci ayda kaka yapmama sorunundan dolayı dr.umuz mamayi değiştirdi. Yeni mamayi kızım kabul etmediği gibi eski mamasina da geri donmedi. Hatta biberondan bile tiksindi ağzına sokturmuyor. Bende sutumu artirma yollarına gittim. Arttı da. 1ay sadece anne sütü içti. Ama 3.ay kontrolünde 400gr aldığını görünce şoka girdim. Sütüm var ama kilo aldırmadı. Dr mama takviyesi yap dedi. Kızçem ne biberonu sokuyor ağzına nede kaşıkla içiyor. Bu da yetmezmiş gibi şimdi birde kısa emmeye başladı. Ayakta geziyorum şarkılar söylüyorum kan ter içindeyim uzun emsin diye. Nasıl kilo alacak anlamadım. Çok üzülüyorum. Bir tavsiyesi olan var mı ?

Çok gezmişim yorgunluktan uyuyamıyom
Aynısını yaşıyorum şuan
Kuduz gibi önce kocaaa bir avm yi gezdim, kısa bir yemek molası ardından hızımı alamayıp ikea yı gezdim.

Eşim perişan oldu bebek arabasıyla peşimde ama ne yapayım dedim, ayların birikimi, patlama yaşıyorum valla, incik cıncık heryeri gezesim var

Saat 10da artık İkea kapanırken eşim dalga geçiyor benimle "hanımefendi pardon ben bir çift yeni ayak alacaktım ama, hangi bölümde bulabilirim, malum ayaklar düştü de" diyor

Yalnız hamlamışım, eskiden 3 avm gezen ben şuan baldır ağrısından uyuyamıyorum. Pehlivaaaaan pehlivan, nerde kaldı o günler

Kızlar, bu ilk anneler günümüz çoğumuz için. Benim için ilk, birçok ilk gibi bu da çok kıymetli.

Beraber tattığımız nice güzel duygu ve tecrübe gibi bunu da paylaşmak istedim sizlerle.

ANNELER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN!

Canparelerimizle kucak kucağa, mis kokularını içimize çekerken başımızı döndürecek ve en önemlisi de her defasında "İyi ki" dedirtecek nice günlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…