- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.816
- 248
- 35
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #83.301
BOysa istemeden kırmıştım ittirgiti
Ama çok az kilo almış yacanım sadece açlık olarak düşünme belki diş etleri de ağrı yapıyodur
Bizde de uyku yok aynıyiz offEmzirmek için yapmadigim kalmadiuyanınca emiyor uyuturken ayakta gezerek emiyor o kadar bilmiş ki ayakta durunca bırakıyor gelince tekrar alıyor minnoslar şimdiden ellerinde oynatıyor bizi büyüyünce nasıl olur bilmiyorum bu aralar gece de hic uyumuyor ne zaman bir uyku duzenimiz olacak merakla bekliyorum uykusuz yorgun günler ama gulusleri ömre bedel çok tatlılar
Evet yine de baktirmalisinDoğum sonrasi ilaclarida icmistim halbuki tekrar bir kan versem iyi olacak tesekkur ederim
Tek bi cesit Mamami denediniz benim bebegim bazi mamalari yemiyor meselaDün kontrolümuz vardı ve tahmin ettiğim gibi sadece 330 gr almış. Geçen ay ayin 12 sinde gitmiştik bu ay 6 sinda.arada bir 6 günlük eksik var sadece.6660 olmuş. Boyu 2 cm artmis 64 cm suan.Doktor ilk 6 ay kesinlikle ek gıda onermiyoruz dedi ek gıda bebeğe kilo aldırmaz suan tek aldıracak şey sütun dedi.lacTamil still tea 4lt su ve protein agirlikli Beslen sütünü arttir dedi. Mama vermek istiyorum ama almıyor biberonla dedim siringa dene dedi.bunu denedim sonuç yine hüsran. Ağzından mamayı çıkarıyor. Ayına göre kilosu ii ama işte 4240 doğdu ve 4 ayda ancak 6660 oldu.son 1 haftadır da acayip huysuz aç diye dusunuyodum ki öyle aldığı kiloya bakildiginda durum bunu gösteriyor napicagimi şaşırdım milupanin 4 ay üstü kaşık mamasini mi denesem napsam bilemedim
yok beee kumsal keyfi yaşayamadık çünkü çok rüzgarlıydıAy ne güzel, kumsalda çekirdek aile...Nerede yaşıyorsunuz, şöyle küçük ve sakin, havası temiz bir yer canlandı gözümde nedense. Kaçıp gidesim var çünkü bebeğimi ve eşimi alıp, mis gibi temiz deniz kokusu ne iyi olurdu, İstanbul gibi foseptik kokulu deniz değil
suya ver kendiniMerhaba arkadaşlar doğumdan sonra 7-8 kg kadar fazlam var sabahtan bu yana diyet günlüklerine göz atıyorum bi gruba dahil olmak istiyorum ama insanlar çok yabancı. Ara ara sorularla bu sayfaya katılsamda hamileliğimden beri takipteyim ve sizlerin çoğunu tanıyorum. Emzirdiğimiz için diyet değil ama dikkat etsek ve yediklerimizi paylaşsak birbirimizi gaza getirip kilolara güle güle desek? Katılmak isteyen olurmu
bende senin gibi ya topuz ya da örüyorum çok da uzadılar zatenben saç dökülmesini aza indirmek için saçlarımı hep toplu tutuyorum. topuz halinde. at kuyruğu haliyle de çok dökülüyor.
en iyi yolu bu. yere dökülmesinden bahsediyorum yani.. kökünden dökülmeye ne iyi gelir bilemiyorum..
valahi yaBiri artık su sac dokulmelerine dur derin kafayi yicem artık
olabilirrrBenimde cok dokuluyodu hala da dokuluyo kan tahlili yaptirdim baya bi demir eksikligi cikti dogum sonrasi verdigi ilaclari kullanmamistm yeni basladik bikac gundur iciyorum demir eksikliginden dokulme yapiliyo canm
Çok gezmişim yorgunluktan uyuyamıyom
yok bu sefer yemedım
Aynısını yaşıyorum şuan
Çok gezmişim yorgunluktan uyuyamıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?