2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

zaradan sen al...
İki giycek büyücceekk

harbiden kol altına kadar cekınce daha rahat edıyor insan

6cesit anneler gunu hediyesi aldim oglus demis babasi almismis

Esim ogleden sonra geldi isten, once kizdirdi beni,bugun gunlerden ne diyorum pazar diyor..oyle degil yani ne anlama geliyor diyorum askim cok yogun diyor,ustelemedim. Eve gelirken aradi sen niye oyle soruyodun fln,dedm anneler gunu.. Kaynanani aradn mi dedi ilk.. Ddm evet.. sonra biliosun ben pek onemsemem boyle gunlerdi fln dedi,ama anneni sordun ilk,bana gelince onemsemezsin dedm.. Daha da soylemedin kutlamadin dedm uzuldum.. Meger surprizmis cok guzel oldu eve gelince,oglan aglamasa cok guzel bi sekilde vermeyi planliyormus da olsn bu da guzel

Giysi konusmussunuz y ben hic cicili bicili seyler giydirmedm su ana kadar. Yani oyle ozentili,paralar saca saca almadim cunku cabuk buyur dediler ama ondan onemlisi de burda hava gayet soguk old icin cocuk hep evdeydi.yine de iyi kaliteli cok da ucuza satan magazlar ve h&m den aldigim seylerle gecirdik bu zamana kadar.yoksa erkeklere de cok şık seyler var. Ben yaza sakladim,ozellkle hayvanli cizgifilm karakterli seyleri cok seviyorum

zaradan sen al...
İki giycek büyücceekk
Tamam yahu Zara dan al demedik canım.
Aslında alıp giydirip şu bebecruz ya da tutumlu anne den satmak lazım. Hem hevesimizi alırız hem de parayı devirdaim yaparak sürekli yeni kıyafetler alırız o parayla.

Var mı oralardan bişey satan kızlar?
zaradan sen al...
İki giycek büyücceekk

harbiden kol altına kadar cekınce daha rahat edıyor insan
Psikolojik olarak bir rahatlama geliyor. Dün dışarıda süsledim püsledim kızımı, daracık pantolon, ayağında püsküllü ugg bot,saçında bant filan, havasından geçilmiyor. Eve gelir gelmez banyosunu yaptırıp, yağlarla masajını yapıp da pijamayı kol altlarına kadar çekince bir rahatlama geldi bana. Sanırsın o ılık duş üzeri masaj bana yapıldı.

Ben ablamın oğlunun va onları giydiriom..
Ee halile kaka oliğ..
Dediğin yerlerden almadım hiç kıaz...

H&M gayet güzel zaten Cisrik, daha ne olsun. Ben de oradan aldığım kıyafetlerden çok memnun kaldım. Bir kere organik pamuk, yumuşak ve bebek cildine dost. Bir diğer beğendiğim yanı da bedenleri.

Beden konusu bir muallak biliyorsunuz ; Carters 3ay tam olurken Lcw 3 ay 5-6 ay gibi, C&A'nın bebek markası Baby Club 3 ay küçük oluyor, bazen de tam. Koton baby 3 ay yine hafif büyükçe, kalıpları çok dar ya da küçük değil. Mothercare de bedenleri büyükçe bir marka, 3-6 ay kıyafetleri ancak 5. Ayda tam olur yani, öyle diyeyim. Zara baby kalıpları Türk markalar kadar geniş değil ama bir Carters kadar da güzel oturmuyor. Kipa'nın Yurtdışından getirdiği bir tekstil markası vardı, F&F, geçen ay kaldırdılar artık. O marka süperdi, hem kalıp hem kumaş kalitesi hem de tarz olarak Carters ayarında idi benim için. Çok alışveriş yapmıştım yenidoğan zamanı. İşte H&M de hem pamuk kalitesi hem de beden olarak çok uygun, bedenler geniş geniş değil, tam ayına göre.
Bir de Türk markalar var, Aziz bebe, Missemo Kids ve Civil de bulunan markalar. Bunların da pamuğu her zaman iyi çıkmasa da kimileri çok kullanışlı olabiliyor,elinle dokunup almak lazım, internetten alınca kayış gibi bir penye çıkabiliyor karşına. Türk markalarda genelde bedenler geniş tutuluyor, ben 1V1Y'den Missemo Kids 'in 3lü pijama altlarını almıştım, güya yenidoğan ama hala giydiriyorum. Hem avantaj hem dezavantaj, hangi tarz giydirmek istediğine göre yani.

Bebek giyimde küçük çaplı bir analiz yaptıktan sonra gidem de bebemin karnını doyuram, anası bilir kişi ama bebesi aç

Ben ablamın oğlunun va onları giydiriom..
Ee halile kaka oliğ..
Dediğin yerlerden almadım hiç kıaz...
Almayacaz zaten Pembe, satcaz. Misal şu oyun halısı, ana kucağı gibi şeyler bir müddet sonra boşa çıkacak. Bizimkiler koşup kapılara tırmanırken hangi ana kucağı zapdedecek onları Allah aşkına, işte o zaman bu tarz şeyler evde yer kaplayacağına koyarım oradan satılsın. Tabii 2. Çocuk için tutarım bazı şeyleri ama ev de avuç içi kadar, herşeyi saklayamam. İşte o sitelerde kıyafet de satan var, temiz kullanılmışsa belki alan olur, biz de satmayı deneriz. Haberiniz ola yani.

Baya arastirmissn ne guzel :) ztn bende olanlardn en suslusu de h&mden olanlar hehehe ben d bayiliyrm onlara.. Cidden kalite evet bedenler de tam uyuyor

kızlar diş belirtileri olan var mı?
benımkı 3 gündür çok fena cadı. damaklarına bakayım dedim minicik oldugu için anlayamadım
zaten agzını tam acmıyor fena şey.
kulagıyla çok oynuyor. agrı yapıyor desem olsa hiç durmaz. emmez. kulagını elledıgınde aglar
bebekler diş öncesi kulaklarıyla oynarmıs güya

kocamı satcam

Canim elinu yika parmaginla kontrol et zaten belli olur aciyosa falan sinrasinda jelleri var ondan alirsin

Canim elinu yika parmaginla kontrol et zaten belli olur aciyosa falan sinrasinda jelleri var ondan alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…