2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

salyası ara sıra akıyo zaten. damagının kaşındıgını nasıl anlayacagız?
ellerini yemesınden mı? öyleyse eğer onu da yapıyor. bi de dilini çğniyor
araştıramadın dimi

Sör ,galiba başındasın ...
İlk bizimde öyle idi bende aman bişi yokmuş bu dişte dedimdi...

Tüm gün eli ağzında diş kaşıyıcı aldım bi kaç çeşit beceremedi..ille eli..artık emzikte almıyor..ara ara bi yanını ezmişsin gibi ani ağlama ve bağırmalar..ve meme ile savaş emmiyo diş kaşıyor artık ucuyla..
Salatalık soğuk olarak soymadan havuc falan veriyom e biraz iyi geliyo..üst ve alt sertleşmiş
Gece artık uyumuyorum gibi ...mırmırmır mır ... Balık gibi çeviriyom pışlıyom..
İnşallah hepimizin kolay geçer gider...ateş şimdilik yok..
He bide jel dolapta ve o onu bi nebze olsun rahatlatıyor..
Şimdi hedefim mutlu günlerin hayali

biraz arastırdım aslında.. belırtıler net olmadıgı için yanılabilirim belki.
benımkı de kendı kullanamıyor ben yapıyorum kaşıyıcıyla
yaptıkca sinirlenıyor bırakınca aglıyor.
gece uyusun diye akşam 18 den sonra 1,5 2 saat uyutuyorum sonra 23.00 23.30 a kadar uyutmuyorum
şimdilik işe yarıyor gibi.saglık olsun gerisi boş
nektari yiyorum agzına tuttum cekınce agladı, gözü sürekli elımdekınde.
3 hafta daha gecse de slıkon meyve süzgeci aldım onla verıcem

Insan dondurma yerken disini sallandirir mi,ben yaptim zati dolgusu dusmus kenarindan kirilmisti.. Sirf bebek icin dayaniyordm ama bugun bi de ic kismi sallaniyor her an kirilcak gbi.. Mecbur gdiecem artik sda bn makinem de ypk bu emzirme olayi nolcakk uff

Nette bende araştırdım.erken mi çıkıcak acaba diye..
Herşeye normal olabilir doğal gevelenmiş elle tutulur biişii bulamadım..
Yüksek zümre avukat parçası koça koç teyzam diş erken çıkacak dedi
Oo dondurma gibi fileli olandan aldın dimi..ben onu muşta bıraktığıma üzüldüm
Of ya off

Makinan yok diye üzülme Cisrik, hepi topu 2 gün filan vermezsin en fazla, hatta o kadar bile sürmez inşallah anestezi etkisi. Ben geçen hafta seyahate çıktım Boncukla, makinayı almadım çok yer tutar diye, elimle sağdım da verdim. Hatırlarsan Atom heart mother da demişti, pompadan sonra bile elle sağınca epey süt çıkıyor. Elle sağma eski ama işe yarayan bir yöntem yani, sadece uzun vadede yapmamak lazım. Sonra memeler Afrikalı kabile karılarınınkiler gibi olmasın aman

evet ondan. bu slıkon başlıklı. hatta nektarıden sonra baya agladı
bende actım içine elma koydum verdım.
çektim diye aglıyor şuan. kesin diş yaa
başka ne olacak ki

Kızlar hepinizin anneler günü kutlu olsun zor ama çok güzel anne olmak rabbime çok şükür bu duyguları bize yaşattığı için can sıkıntısından sürekli temizlik yapıyorum kafami dagitiyim diye ama kaynanama sınırım geçmiyor bugun arayim dedim ama o sozler canimi cok acitti kin tutmayim diyorum ams elimde degil aklımdan çıkmıyor evde de bunaldim hep ayni paşanın gülüşü keyfimi yerine getiriyor bana çok alıştı sürekli beni takip ediyor yavrum o benim kızlar bu arada adet oldunuz mu ben hala olmadım

Sagol canm seninde anneler gunun kutlu olsun bende adet olmadim daha merakla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…