2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Oglumu öksürüğü icin saglik ocafina götürdüm yarin asimiz vardi oda aeadan cikti 900gr almis pupisim 59cm de boyu ek gidaya başlayabilirsiniz dedi meyve puresi ve yogurt dedi 5. Ayindan sonrada sebze puresi
Masallah guzel kilo almis bebisiniz. Merak ettigim kilo alimi iyiyken neden ek gida? Bnm bildgm az kilo alsaydi ek gidaya gecin derdi.

bende oturtuyorum. zaten kucakta oturtmak da olmasaydı yanmıstık
durmuyor artık. büyüyorlar. benımkı çok fena bişi
çok cingöz çok.
Benimki de öyle devamli ağlıyor oyun halisinda 20 dk zar zor duruyor sonra basliyor ağlamaya. Yani niye bu kadar ağlıyor ve hırçın bu çocuk anlamadım. Ben mi bi yerde yanlış yapıyorum diye düşünüyorum. Mesela uyuyor uyanirken ağlıyor offf hep ağlıyor ztn hep

Kızlar brbislerinizi gece uykusuna ne zaman yatiriyirsuniz ben 930 10 gibi yatiriyorum acaba diyorum daha mi geç yatirsam 11 12 gibi o zaman uyur mu gece uykusu niye boyle oldu bilemedim inanın
Cnm valla benim dayanamiyor o kadar.8.30 9 gibi huysuzlugun dibine vuruyor ağlıyor vs.uyutuyorum mecbur ama bütün gece devamli uyanıp duruyor ya çok yoruldum. Bu sabahta 6 çeyrek te kalktı. Ama 5 ten itibaren ztn diken üstünde bi uykudaydik.ne zaman düzelecek hiç bilmiyorum.doktorumuz artık odasında tek başına yatağında yatırın çok geç kalmissiniz dedi

Ben kitamuyirum daha çok erken bence yataginda yatıyor amabede yanındayım aglarsa duynam falan diye

Emzirirken grip yada soğuk algınlığı ates yaşayan var mi neler yaptınız ilaçta kullanamiyorum yatiyorum surekli cocugada benden başka bakacak kimse yok offff çok zor

Emzirirken grip yada soğuk algınlığı ates yaşayan var mi neler yaptınız ilaçta kullanamiyorum yatiyorum surekli cocugada benden başka bakacak kimse yok offff çok zor
Ben geçirdim Can'ım daha 2 aylıktı o dönem... Evde maskeyle gezdim geçene kadar yatakta bile çıkarmadım maskeyi... İlaç kullanamadığımdan bol bol meyve ev yoğurdu soğan bulgur ve bitki çayına vurdum kendimi... 4 günde toparladım... Rabbim şifa versin canım kısa sürede geçsin gitsin

Bizde en geç 10 da uyumus olması gerekiyor cunku buyume hormonlari gece 10-2 arasi calisiyor sabah 6.30 gibi uyaniyor gecede 2 kere kalkıyor
Benimki gibi :) 9gibi uyku moduna giriyor,hava su an 9.30da karariyo diye 10a dogru sarkmaya basladi sanki bikac gundur.. Sabaha kadar da 2kez kalkiyor.. Eskiden 7idi su an hava cok erken aydinlaniyor die 5.45te kalkiyor.. Ha dayanamayip yine uyuyo kerata

Sağol canım söylediklerini uygulayayim insaallah kolay atlatirim minige gecirmeyeyim de tek korkum o

Kafasinin altina yastik koymadan duz bi zeminde verin halinin uzerinde gibi mesela.bide verdikten sonra bas ve isaret parmaginizla dudaklarinin kenarindan tutunki kafasini saga sola cevirmesin.hatta dudaklarini hafif buzer gibi yapin hemen yutarlar

Ben o şekilde mama vermeye çalışıyorum ama bir iki kaşıktan sonrasında akıllanıyor zilli püskürtüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…