- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.816
- 248
- 35
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #83.681
Basin sağolsun canim allah sabir versin ailesineslm millet
eşimin kuzeni intihar etti hemde 18 yaşındamaalesef kaybettik
Yok canım avent kullaniyorduk ağzının kenarından akıtıyor diye Dr browns aldım onuda bebiş almadı acente devamavent meme ye en yakın olanı oda gaz yapmıyor ondan dene bence
belkı gazıda vardır ondanda almamıs olabılır daha once alıyormuydu
Allah sanada sabır versin canımBende solyemezzdim hiuf ama insalar degitirdi beni biktirdilar artik susnmnak istesemde susamiyorum ama ben her zaman allaha avale ettim allah büyük ne yapacagini bikiyor zamsninda canimi oyle yaktiki kv anlatsam roman olur diye klasik bir laf var iste o tam bana göre ama sustum her darligin bir varligi vardir dedim varkufa ulastim cok şükür ama sabrim kalmadi artik oyle diyim susamiyorum ne yapsam
hadi hayırlısıFindigi yanimdaki kucuk besige yatirmadim, artik pamuk yatak icin agir geliyo yatagi gomulmeye baslamisti, elleri kollari da korkuluklara carpiyo zaten, rahat yatamiyodu sanirim. Odasinda yatirdim genis genistelsizimizde yok, ama evimiz kucuk odasi uzak degil. Bakalim basimiza neler gelecek
başınız sağolsun çok acı sabırlar sevdiklerineslm millet
20 ocak doğumlu musunuz?kızlar genel bir değerlendirme yapıcam
112 günlük olduk
dün minnoş ilk kez döndü
bir süredir sadece yan dönüyordu
ama dün sabah uyandı uyku tulumunu çıkarıp yataga bıraktım altını değiştirecektim ki bir baktım birden yüzüstü dönmüş . çok sevindim...
ve sonra üst üste iki kere daha yaptı
bugünde yine aynı şekilde uyandı yataga koydum bu sefer sırt üstü dururken yüz üstü döndü ve tekrar sırt üstü oldu yani yuvarlandı
iki günde bir kaka yapıyor, yapınca çook yapıyor, yıkamak zorunda kalıyorum
hiç bir vitamin vs vermiyorum
sadece anne sütü
gündüzleri uyandıkça emiyor 3 dk max 5 dakika
ama geceleri uyandığında 7-8 dk max 10 dakika emiyor
hiç zorlamıyorum
eller sürekli ağızda damakların iki köşesi tepe olmuş gibi , bol salyamız var
saçlar çok dökülüyo
gündüz uyku sistemimiz çok değişti
artık iyice yorup öyle uyutuyorum yoksa 1 saat uyutmakla geçiyor
sabahları 7 ya da 8 de uyanıyor 10 ya da 11 de uyuyor 2 de uyanıyor bazen geziyoruz vs eve gelip hemen banyo derken saat 18:30 oluyor akşam max saat 20:00 de uyuyor 00:30 a kadar sonra 02:30 yada 03:30 da kakıyo. sonra tekrar 05:30
en çok uykuyu banyo yapıp uyuyor iyi oluyo akşamları
gece daha sık uyanıyo
gündüzleride artık tek uyku oldu 4 gündür
böyleyiz...
Cok geçmiş olsun ben 2 hafta grip olmuştum maske takiyordum bide bitki çaylarıEmzirirken grip yada soğuk algınlığı ates yaşayan var mi neler yaptınız ilaçta kullanamiyorum yatiyorum surekli cocugada benden başka bakacak kimse yok offff çok zor
Allah rahmet eylesinslm millet
Bende nezleyim hapşırıp duruyorum..Emzirirken grip yada soğuk algınlığı ates yaşayan var mi neler yaptınız ilaçta kullanamiyorum yatiyorum surekli cocugada benden başka bakacak kimse yok offff çok zor
slm millet
facebbok varsa eğer orada ek gıda sayfaları var. güzel bilgiler alabilirsin.ek gıdaya baslamadım doktor basla tatdır yavas yavas dedı ama cevremdekıler ılk 6 ay sadece anne sutu ver damak tadı gelıstı ek gıdaya gecınce memeyı red edebılır 6aydan sonra dedıler...
ayyy oda benım ıcın ayrı bı heyecan ne yapıcam nasıl yapıcam bılmıyorum ne yedırcem nasıl verıcem hıc sorabılcegım kımse yok degısık bı panık var sankı kızıma bılmeden zarar verırmısım gıbı
şuan geçti. üşütmüş olabirim. ama memenın halka kısmınında hafıf kızarıklık varCanim son mastitimimde memem sismemisti, ama icinde acima vardi, disaridan bakildiginda birsey yoktu aynen hafif atesim vardi 37.5 doktorum gel bi goreyim dedi. Sen goremiyosun ama memen hafif kizarmis yine dedi ultrason ile bakti birsey yoktu, icerdeki lenf bezlerinden olmustur bu sefer dedi acidigi icin. Bende o kadar bikmistimki artik irdelemedim cok. Sonuc olarak mastininde farkli sekilleri oluyor. Antibiyotigimi degistirdi kullandim gecmisti yine. Aman dikkat et atesine, olmazsa bi doktora git gecmezse
ağlama her türlü olurmus; rahatlamak, açlık, sıkkınlık, yorgunluk, uyku, ilgi :=)Benimki de öyle devamli ağlıyor oyun halisinda 20 dk zar zor duruyor sonra basliyor ağlamaya. Yani niye bu kadar ağlıyor ve hırçın bu çocuk anlamadım. Ben mi bi yerde yanlış yapıyorum diye düşünüyorum. Mesela uyuyor uyanirken ağlıyor offf hep ağlıyor ztn hep
Kızlar bebeğim 1 hafta sonra 4 aylık olacak inşallah. İlk defa hasta oldu. Kociş ben bebiş hep birlikte üşüttük. Ay yavrum hapşuruyo burnu akıyo isal oldu (ben antibiyotik kullanıyordum başka bir rahatsızlık için ishali ondan da olabilir) bi inlemeler bi mızmız huzursuz rahatsız çok üzülüyorum. Hamdolsun ateşi yok bu da tek tesellim. Dr götürmedik. İyileşmesini hızlandırmak için neler yapabilirim acaba bilgisi olan var mı?
Bana doktorum demire baslamcaz dedi.cunku bu donemde karin agrisi yapabiliyo dedi.6 .ay bittigibde kullancaz dedi canmMerhaba ben başladım Demir damlasına dün...ilk seferde hemen kolunu leke yaptı limon suyu sıkıp kendi deterjanıyla yıkadım çıktı lekesi
Aferin icilebiliyor mu pastil için herhangi marka var mi hangisi olursa olsun muBende nezleyim hapşırıp duruyorum..
Bide boğazım kötü..2 aferin içtim..pastil ohlamur gidiyor
facebbok varsa eğer orada ek gıda sayfaları var. güzel bilgiler alabilirsin.
benım doktor da sütün yetıyor verme bişi dedi.
sanki çocuk hep süt içecekmıs gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?