- 10 Haziran 2012
- 870
- 1.297
- 113
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #83.801
Aynen canim on kesici beklerken köpek dişleri şiş ve beyazimsiEymenin alt çenedeki köpek dişleri çıkıyor gibi şiş sizinkilede öyle mi
normal mi kiAynen canim on kesici beklerken köpek dişleri şiş ve beyazimsi
3830 doğdu canım şuan 7 kilo
İyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsın
Şükür esim 1 ay bile emmemisRahmetli babaannem ...
Ablam ilk cocuk ..
Annem rahmetli babam hastaneye gitmek zoeundalarmış...37 sene evvel...
Rahmetli ablam susmayınca memesini vermiş oda emmiş
Susmuş..
Anneeeeeeeee kızmadın mı resmen kavga sebebim olurdu dedim..
Niye kızım ağlatmamış dedi
Kaynanam ve oğlumun ağzında memesi
Düşündümde kaynana sevmeyenler dudaklarından şehvetle öptüğünüz kocalarınız bir zamanlar o buruşuk memede idiler
Nereden getirtiyosunuz tam adres verebilirmisiniz
Kızlar d vitaminini soran vardı sanırım şimdi instagramda var 55 TL mis ben gitti gidiyordan 80 almıştım babystrend bi bakın isterseniz
Bende kardesime soylemistim ugrasamam simdi aliver diye, 3tane 25$ dolarak satin almis sanirim 10$ kargo ucreti 100₺ oldu iste toplamda 3 tane demisti. amazondan aldi sanirim.
Uygulamanin adi nedir canim benimde telsizim yok, inceleyim biKızlar dün bi tane uygulama buldum telefonlar için bebek telsizi çok hoşuma gitti odayı ayırınca telsiz almayı düşünüyordum ama gerek kalmayacak galiba iki tane telefon lazım mesela sizin telefon çocuğun olduğu odada duruyo programa eşinizin telefon numarasını yazdınız diyelim çocuk ağlayınca sizin telefon direk eşinizin telefonunu arıyo misafirlikte ve gece uyurken odası ayrılınca iyi olur tabi düzgün çalışırsa
Sen artik su memeyi birakacak lafini sil kafandan guzelim, memeyi birakamaz de mecbur de, bizimkide disarda hemen uykusu geldigi icin mizmiz devamli, malesef bende cikamiyorum bi yere duzelecek 1-2 aya hersey merak etme. Zorla tikiyorum en son bagirinca birakiyoeum bende daralip dusun yani... Bu halde bile 10 gunde 300gr almis. Daha napalim yani... Bizimkiler meme hastasi olmayacak artik cok belli.. Hep boyle mi olacak canım bu kavga niye boyle anlamadım nerdeyse on gün olacak hala aynı memeyi bırakacak diye strese girdimartik sol göğsümü de almam diye agliyor dun bunaldim markete gidiyim dedim ağla ağla geldik durmuyor bakıyorum etrafımdaki bebekler bebek arabasında uyuyor bizimki ne kucakne bebek arabası yok agliyor kalabalığı da sevmiyor eve gelince gülüyor
Ben bi ara annemi ruyamda goruyodum zeynebe meme verirken, ruya degil kabusRahmetli babaannem ...
Ablam ilk cocuk ..
Annem rahmetli babam hastaneye gitmek zoeundalarmış...37 sene evvel...
Rahmetli ablam susmayınca memesini vermiş oda emmiş
Susmuş..
Anneeeeeeeee kızmadın mı resmen kavga sebebim olurdu dedim..
Niye kızım ağlatmamış dedi
Kaynanam ve oğlumun ağzında memesi
Düşündümde kaynana sevmeyenler dudaklarından şehvetle öptüğünüz kocalarınız bir zamanlar o buruşuk memede idiler
Nasil baktin agzina ya... Benimki inatci acmiyor agzini zorla bakiyorum oda anca onlereEymenin alt çenedeki köpek dişleri çıkıyor gibi şiş sizinkilede öyle mi
Sen artik su memeyi birakacak lafini sil kafandan guzelim, memeyi birakamaz de mecbur de, bizimkide disarda hemen uykusu geldigi icin mizmiz devamli, malesef bende cikamiyorum bi yere duzelecek 1-2 aya hersey merak etme. Zorla tikiyorum en son bagirinca birakiyoeum bende daralip dusun yani... Bu halde bile 10 gunde 300gr almis. Daha napalim yani... Bizimkiler meme hastasi olmayacak artik cok belli.
Uygulamanin adi nedir canim benimde telsizim yok, inceleyim bi
Bende her altini actigimda ayaklarona masaj yapiyorum hem rahatlikla kakasini da yapiyor ayak masaji rahatlatiyor sanirim simdi o bolgelere dikkat ederek yaparim artik masajiBenim cok isime yaradi kizlar. Belki sizin findiklarda rahatlar
Ama hic birakmiyorum pesiniBenimki de öyle yaptığı için koskoca bir ayda 350 gr aldıKilo alsa umursamicam nazını ama..
güldüğü zaman canım .. bide parmağımla bakıyorum bariz belliNasil baktin agzina ya... Benimki inatci acmiyor agzini zorla bakiyorum oda anca onlere
benimki kalabalığı sevmiyordu.. Adanaya gidip gelince çocuk gezmeci olduSen artik su memeyi birakacak lafini sil kafandan guzelim, memeyi birakamaz de mecbur de, bizimkide disarda hemen uykusu geldigi icin mizmiz devamli, malesef bende cikamiyorum bi yere duzelecek 1-2 aya hersey merak etme. Zorla tikiyorum en son bagirinca birakiyoeum bende daralip dusun yani... Bu halde bile 10 gunde 300gr almis. Daha napalim yani... Bizimkiler meme hastasi olmayacak artik cok belli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?