2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Şükür esim 1 ay bile emmemis

Nereden getirtiyosunuz tam adres verebilirmisiniz

Kızlar d vitaminini soran vardı sanırım şimdi instagramda var 55 TL mis ben gitti gidiyordan 80 almıştım babystrend bi bakın isterseniz

Ben o sayfadan aldım
instagram babystrend
burdan biri yazmıştı hatta
öyle görmüştüm
En uygun fiyat orda gibi
N11 de 100 tl ye var
amazonda 7 dolara var
Ama ordada kargo parası kaça patlar o belli değil

Kızlar dün bi tane uygulama buldum telefonlar için bebek telsizi çok hoşuma gitti odayı ayırınca telsiz almayı düşünüyordum ama gerek kalmayacak galiba iki tane telefon lazım mesela sizin telefon çocuğun olduğu odada duruyo programa eşinizin telefon numarasını yazdınız diyelim çocuk ağlayınca sizin telefon direk eşinizin telefonunu arıyo misafirlikte ve gece uyurken odası ayrılınca iyi olur tabi düzgün çalışırsa

Uygulamanin adi nedir canim benimde telsizim yok, inceleyim bi

Sen artik su memeyi birakacak lafini sil kafandan guzelim, memeyi birakamaz de mecbur de, bizimkide disarda hemen uykusu geldigi icin mizmiz devamli, malesef bende cikamiyorum bi yere duzelecek 1-2 aya hersey merak etme. Zorla tikiyorum en son bagirinca birakiyoeum bende daralip dusun yani... Bu halde bile 10 gunde 300gr almis. Daha napalim yani... Bizimkiler meme hastasi olmayacak artik cok belli.

Ben bi ara annemi ruyamda goruyodum zeynebe meme verirken, ruya degil kabus

Benimki de öyle yaptığı için koskoca bir ayda 350 gr aldı Kilo alsa umursamicam nazını ama..

Benimki de öyle yaptığı için koskoca bir ayda 350 gr aldı Kilo alsa umursamicam nazını ama..
Ama hic birakmiyorum pesini ileride insallah yemek yemeyi sevmeyen bi cocuk olmaz bende ondan korkuyorum. Asi oldu, ayni gun damaklari cok sikinti yapmaya basladi, hepten gitti istah falan. Zaten zorla veriyodum, simdi yine iskenceye donustu Manyak gibi hayatimi onu doyurmaya adadim morartmis artik meme uclarimi dusun yani...

benimki kalabalığı sevmiyordu.. Adanaya gidip gelince çocuk gezmeci oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…